Įkraunama...
Įkraunama...

Piliakalniai

Siulau pasukti link DZukijos. Pradedant Merkines piliakalniu, toliau siulau pasiekti Lazdiju rajone esanti Rudaminos piliakalni, Toliau Meteliu regioninaime parke, ant Dusios ezero kranto -Prelomcikes piliakalni. Testi kelione i Alytaus raj - Punios piliakalni. Stai Jums ir kompaktiskas marsrutas.
Atsakyti
Pratesiant minti apie Dzukija tai as irgi pasiulyciau vasarop nuvaziuoti ant Liškiavos piliakalnio ax.gif , cia nuo Druskininku keli km, nuo piliakalniu atsiveria toks puikus vaizdas i Nemuna kad nesinori is ten niekur eit wub.gif
Atsakyti
Merkinės ir Liškiavos piliakalnius aplankyti būtina. Vieni gražiausių Lietuvoje 4u.gif Nuo Merkinės matosi Merkio ir Nemuno santaka, labai aukštas kalnas ir puiki panorama. Liškiavoje - Nemuno vingis, Liškiavos bažnyčia (labai daili), kalnas kaip dvigubas, ant vieno viršūnės yra senos pilies pamatai. Aplinka prie abiejų labai gražiai sutvarkyta mirksiukas.gif

Mane domina Altoniškių piliakalnis. Gal kas buvot? Gal žinot kaip privažiuot? Turisto atlase rašo, kad irgi graži panorama, matosi Vilkijos bažnyčia g.gif
Atsakyti
Liskiavos piliakalnis tikrai nuostabus. Ten man pasipirso mano vyras, o Liskaivos baznycioje susituokem.
Atsakyti
Medvėgalio piliakalnis nuostabus. (Telšių r.)

Nuo savęs pridėsiu porą vaizdų, tiems, kas dar nėra čia apsilankęs.
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 12 28, 21:38)
Siulau aplankyti Neries regionini parka  thumbup.gif Ne tik piliakalniu apstu,bet ir turistiniai marsrutai padaryti,viskas sutvarkyta,netruksta nei informaciniu stendu,nei nuorodu, irengtos stovyklavietes,poilsines  thumbup.gif Jei kam idomu cia yra viskas smulkiau
Beje,jei norit ten viska gerai apziureti,siulau vaiksciot pesciomis ir paskirti tam visa diena wink.gif Ir tai dar gal neuztektu smile.gif Siaip kol kas grazesniu vietu nesu macius, netgi Panemunes marsrutas ne toks ispudingas  blush2.gif

drinks_cheers.gif Aha, mes pries pora metu atradom sita geri, tai oj ten kiek vaiksciojimu... ir viskas taip sutvarkyta, grazu. Kadangi pusiau Pilaiteje gyvenam, tai netoli - siltuoju metu jei tik laisvas grazus vakaras, ir traukiam po kurinors taka + piknika pasidarom rolleyes.gif zodziu liuks smile.gif
Atsakyti
sveikos, mes ir rudeni su vyru keliavom po keleta lt piliakalniu, primiausiai leidomes i panemunes pilis ir piliakalnius, ir be jokio zemelapio bigsmile.gif .

o po to buvom medvegalio kalne, ten labai grazu, jei kas nebuvot, tai netoli kaltinenu yra, verta aplankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 01 16, 22:37)
Merkinės ir Liškiavos piliakalnius aplankyti būtina. Vieni gražiausių Lietuvoje  4u.gif Nuo Merkinės matosi Merkio ir Nemuno santaka, labai aukštas kalnas ir puiki panorama. Liškiavoje - Nemuno vingis, Liškiavos bažnyčia (labai daili), kalnas kaip dvigubas, ant vieno viršūnės yra senos pilies pamatai. Aplinka prie abiejų labai gražiai sutvarkyta  mirksiukas.gif

Mane domina Altoniškių piliakalnis. Gal kas buvot? Gal žinot kaip privažiuot? Turisto atlase rašo, kad irgi graži panorama, matosi Vilkijos bažnyčia  g.gif

Ant Altoniškių piliakalnio buvau porą kartų. Piliakalnis patiko. Ar matosi Vilkijos bažnyčia, neprisimenu, nes buvau prieš keletą metų smile.gif. Važiuoti reikia iš Kauno link Šakių 140-tu keliu. Už Zapyškio kelias kurį laiką eina palei Nemuną, o paskui staiga suka į kairę ir kyla į kalną. Prieš pat šį posūkį į dešinę nuo pagrindinio kelio atsišakoja nedidelis keliukas, kuris toliau eina palei Nemuną. Juo ir reikia važiuoti. Piliakalnis turi būti apie 3 km nuo sankryžos, pravažiavus 2 nedidelius upelius. Jis yra netoli nuo kelio, seniau prie kelio buvo lentelė, bet jei dabar nebėra, galit žmonių paklausti, ten netoli yra sodybų. "Briedžio" žemėlapis netoliese ant to paties keliuko rodo dar 2 piliakalnius: Šėtijų ir Mikytų. nors aš ten nebuvau, bet, manau, vertėtų ir juos aplankyti, nes bendras atstumas apie 11 km išeina. Ties Mikytais pažymėtas ir keltas į Vilkiją. Visai įdomus savaitgalio popietės maršrutėlis išeina. Reikės nuvažiuoti, ačiū už idėją smile.gif.
Atsakyti
Saunu, kad dalinates savo ispudziais ir labai dekoju 4u.gif Taigi laukiu silto pavasario ir sesim ant dviraciu, o jau tada piliakalniai ir dvarai laikykites biggrin.gif Organizuosiu dviraciu kelione Panemunes trasa. Matysim kaip seksis zygis su palapinemis po Lietuva g.gif
Atsakyti
Mes darznai aplankom Kernaves piliakalnius, ten labai grazu ,yra kur pasivaikscioti, o nuo gamtos akys raibsta wub.gif Mes net per savo vestuves ten vaziavom fotografuotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2008 01 14, 16:46)
Pratesiant minti apie Dzukija tai as irgi pasiulyciau vasarop nuvaziuoti ant Liškiavos piliakalnio  ax.gif , cia nuo Druskininku keli km, nuo piliakalniu atsiveria toks puikus vaizdas i Nemuna kad nesinori is ten niekur eit  wub.gif

Na dar siek tiek apie Dzukija mirksiukas.gif Siulyciau dar siek tiek papildyti bluses rekomenduota marsruta mirksiukas.gif
Pradeti nuo Merkines piliakalnio, toliau traukti link Liskiavos. Taip pat siulyciau neaplenkti ir Druskininku. Smagu pasivaikscioti po si grazu, ramybe dvelkianti miesteli. Pasiplaukioti valtimi miesto ezerely ir netycia ivairuoti i fontana lotuliukas.gif Is Druskininku rekomenduoju vaziuoti i Cepkeliu raista. Labai ispudinga ir grazi vieta thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

bandau ikelti foto 4u.gif
Papildyta:
oi tik labai maza gavosi blush2.gif cia as apie Kernave norejau ikelti foto, jei pavyks padidinta ikelti.
Atsakyti