kokia audringa diskusija
na, meginsiu spausdinti, tikriausiai pavyks

o as kazkaip dabar susizgriebiua, kad.. nebesuprantu cia..
na, mano rasalinis i as spausdinaus kelis paveiksliukus, bet.. siek tiek veidukai zmogeliuku buvo issilieje. Taciau as kazkaip purskiau plauku laku, nes radau, kad juo kitos mamos purskia. Ir man po to lakuojant dazai palinkui issiliejo. Gal tada nereikia purskti plauku laku ? Nesupratau ties ta vieta, kur purskimas keliais sluoksniais lako, nes kalba ejo apie akrilini

Taip rašaliniu spausdinant geriau naudot tą sintetinį (su akriliniu reik pirmus sluoksnius labai atsargiai). Bet su lazeriniu lakavau akriliniu ir viskas tvarkoj. Iš principo net nereikėjo tų 4 sluoksnių. Jie tik tam,kad nesugadinant paveiksliuko, popierių galima būtų kuo labiau suplonint.
bite viskas tvarkoj, na truputį per aršiai sureagavo agente.. nors, tiesa sakant po to pagalvoji, kam vargintis, tegu patys bando, ieško (kaip, kad aš ieškojau ir nelabai buvo kam patarinėt).. arba atsakys kas nors kitas..
Papildyta:
Purškiau sintetiniu laku, lakavau akriliniu laku. Niekas dabar nekalbėjo apie jokius plaukų lakus.
bite viskas tvarkoj, na truputį per aršiai sureagavo agente.. nors, tiesa sakant po to pagalvoji, kam vargintis, tegu patys bando, ieško (kaip, kad aš ieškojau ir nelabai buvo kam patarinėt).. arba atsakys kas nors kitas..
Papildyta:
Purškiau sintetiniu laku, lakavau akriliniu laku. Niekas dabar nekalbėjo apie jokius plaukų lakus.
kai kalbama apie purškiamą laką, tai lakuoti reikia su statybiniais aerozoliniais lakais
ne su plaukų . Dekupaže jis beveik nepanaudojamas.

Tai ne dabar... As skaiciau pirmasias dekupazo temas ir ten buvo parasyta tik dabar nebeatseku, kurioje temoje ir kuriame puslapyje, nes savo konspektuose esu uzfiksavusi. Ai ir dar sitam forume:
http://www.craftladi...os-vt222,30.htm
Na, bet tikriausiai mano apsiskaitymo klaida

Tik dabar reikes to purskiamo lako ieskoti...

as irgi buvau skaiciusi, kad su plauku laku purskia
bet paskui perskaiciau, kad purskia is senuku pirktu, tai supratau, kad ten turbut klaida, nes senukuose nera plauku lako

QUOTE(efauto @ 2008 08 11, 21:46)
as irgi buvau skaiciusi, kad su plauku laku purskia
bet paskui perskaiciau, kad purskia is senuku pirktu, tai supratau, kad ten turbut klaida, nes senukuose nera plauku lako 

Man rodos, ne klaida, o tik vienas iš ėjimo link teisingo dekupažo etapų...
Juk pradžioje nebuvo tiek nei priemonių, nei informacijos, nei patirties, nei dirbančių...
Visada naudoju tik rasalini spausdintuva ir jei spausdinu ant silkinio, sumustiniu ar ryzinio popieriaus tai jie ir taip ploni todel ju neploninu ir purskiu is abieju pusiu nes dazai persigeria kiaurai ir galima klijuoti bet kuria puse kaip servietele. Jei spasdini ant paprasto lapo tai nieks nepersigeria kiaurai i kita puse ir aisku kai nutrini suploninus sluoksni tai nereikia vel merkt i vandeni, tiesiog pamirkini, nutrini ir klijuoji.
Dekupazo saugumo agente kai PMS nevaldai sunku kazka protingai nenusisneketi, bet aisku kad skalbimui skambimo masinoje rasaliniu printeriu atspausdintas paveiksliukas tikrai netinka IR JUS ESATE VISISKAI TEISI, nors pabandzius su dreft ir tik 40 laipsniu temp. gal ir pavyktu
PABANDYKIT TAI HORMONAI VEL BUS ANT BANGOS!
Dekupazo saugumo agente kai PMS nevaldai sunku kazka protingai nenusisneketi, bet aisku kad skalbimui skambimo masinoje rasaliniu printeriu atspausdintas paveiksliukas tikrai netinka IR JUS ESATE VISISKAI TEISI, nors pabandzius su dreft ir tik 40 laipsniu temp. gal ir pavyktu

ai, nu matai, kai skaiciau ir sekiau foruma ir vis pasikartodavo zinutes ,,pasiskaitykite pirmasias temas, ten viskas parasyta'', tai ir uzsimirsau, kad dekupazo priemoniu tobulejimo progresas tai vyksta
o dabar neseniai emiau ir pagalvojau:,, o gal tikrai reiketu persiskaityti ir susikonspektuoti ?'' Tai mano konspektas ir yra is pirmosios temos
na, bet is klaidu mokomasi

as irgi pradzioje rasiausi, kokie dazai, klijai, kas ant ko ir po ko

Aš vis naudoju porporiną įtrūkimams įtrinti, bet noriu pabandyti ir akrilinius dažus ir kaip suprantu norint įtrinti įtrūkimus akriliniais dažais juos reikia praskiesti patina?

zinok, ne visas patinas reikia maisyti su dazais. dar priklauso nuo sendintojo, pvz, i dvikomponenti is artmanijos itrinti reikia tik akrilinius dazus, maisyti su patina negalima(cia is instrukcinio pranesimo). taigi, reikia paskaityti instrukcijas, as panasiaj informacija gavau kai klausiau panasaus klausimo