QUOTE(Rytiete @ 2008 08 31, 22:46)
Buvau aš tuose kursuose ir darau pagal instrukcijas. Tik klausimas, gal aš neišlaukiu, kol išdžiūs. Pas mane nėra parašytas laikas, kurį reikia išlaukti...
Ir gavau aš tas instrukcijas tuose kursuose...
Tiek to, ačiū už pagalbą, daugiau nebeklausinėsiu... nes kažkaip Jūs sunkiai priimate naujokes... Jau čia ne kartą skaičiau panašius komentarus...
Nenoriu veltis į visokius ginčus ir aiškinimus. Jei jau taip neaiškiai mes čia aiškinam, tai kreipkis tuomet į tuos, kurie kursus vedė. Vistik jie atsakingi už pirminės informacijos pateikimą. Ir šiaip, atrodo stengiesi, savo laiką skiri aiškinimui, o čia vat kaip gražiai atsiliepia... taigi kursuose turėjo paaiškinti, kiek laiko reikia laukti. Čia į šį klausimą tau niekas neatsakys - jei storai užtepi, lauki ilgai, jei plonai - trumpiau. Vat ir viskas. Manau, kad kuriam laikui "puikių" komentarų apie pagalbą man užtenka - gal po mėnesio kito ir vėl ką nors parašysiu, bet tikrai dingsta noras bet kam ką nors aiškinti. Sėkmės kūryboje
Kaktusine, puikus rėmelis

O nuotraukas jau išsirinkai? Man labai smalsu, ką žmonės deda į tokius gan margus rėmukus