Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada eina mokyklon vieni?

Nuo 3 klasės mikriuku pats važiuoja ir į mokyklą, ir į sportą.
Atsakyti
pas mus mokykla ir darzelis matosi pro langa, todel didziausia panele jau viena i paruosiamaja grupe eidavo, namo vienos neisleisdavo, todel dabar labai dziaugiuosi kad nuo rugsejo eis i mokykla ir gales viena ir nueiti ir pareiti.
Atsakyti
Mano berniukas rudenį irgi keliaus į mokyklą. Savaitę laiko pavedžiosiu pati, o paskui turės pats nueiti, nes darbas man prasideda anksčiau nei pamokos. gerai kad mokykla kieme, per gatvę pereiti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmokas irgi turės vienas eiti. Paprašysiu, kad savaitę leistų vėliau darbe pasirodyti, o paskui eis su broliu. Mokykla šalia, tik pačioje mokykloje klaidu, tai kad ten kelią įsidėmėtų pavaikščiosim truputį. Mūsų mokykloje pradinukai atskirame pastate, tai brolis irgi negalės kas rytą lydėti.
Atsakyti
Kai vesdavau dukra i darzeli,kiekviena ryta matydavau savo pazistama ,lydincia savo vienturti sunu i mokykla.Ir taip tris metus diena is dienos(nezinau ar ir grista kartu,bet kogero abejoti nereiktu).Mokykla jai uz dvieju namu,kelio pereit nereikia.Ji pati kudute,tikras sakaliukas,o vaikas ne pagal metus aukstas,nesmulkus,bet....mama tempia portfeli net persikreipus kiekviena karta.Zinau,kad vaikas nera neigalus,sergantis ir t.t.Suprantu,ji -nedirbanti-gali ir pasivaiksciot kartu...bet tas kasrytinis varganas vaizdelis......
Atsakyti
Mano bus trečiokas, vežioju į mokyklą mieste. Bet būtų faina ir žiauriai patogu, kad pats nutopintų ir partopintų. biggrin.gif Bet dėl vaiko saugumo esu rami, išties baisu, kai tiek daug kelių chuliganų.
Atsakyti
nuo 3 klasės smile.gif anksčiau nedrįsau :/
Atsakyti
rtečia klasė per anksti, dar visai pypliai smile.gif manau, kad nuo penktos klasės smile.gif
Atsakyti
nuo trečios klasės smile.gif kuo anksčiau taps savarankiškesnis, tuo vaikui geriau smile.gif
Atsakyti
duokit vaikams savarankiškumo. gal pirmoj klasėj pradžioj reikėtų pavedžioti, bet vėliau tegu jau pats
Atsakyti
pavedžiosiu kurį laiką, savaitę dvi ar kiek daugiau, o paskui teks pačiai pėdinti. per judrią gatvę nereikia, per kelis kiemus tik, manau bėdos nebus.
Atsakyti
jau pirmoje klaseje eidavo ir pareidavo.Mokykla kieme. Mano darbas irgi salia mokyklos, nera jokiu gatviu wub.gif
Atsakyti