Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(olajju @ 2008 08 17, 22:38)
sveikos siuvinėtojos  smile.gif  o kaip jus pradedat siuvinėt : nuo centro  ar iš pradžių viena spalva viska išsiuvinėjat po to kita?
ir dar ar labai akys sugadintos?

bent jau as asmeniskai pradedu siuvineti nuo krasto, o viena spalva visko nesiuvineju, na dar priklausomai nuo schemu, kartais tai viena spalva issiuvineju, po to kita ir t.t. o akys kol kas dar nesugadintos (tfu tfu tfu), bet turi buti geras apsvietimas, tada maziau gadinasi akys...
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 08 17, 21:54)
mirksiukas.gif  turiu ta žurnala ir žinau jau kas bus, bet gal leisti kitom paspėlioti  biggrin.gif
pasakysiu tik tiek, kad tai bus ūgio matuoklė su linksmaisiais ...........   thumbup.gif  gana graži  mirksiukas.gif

QUOTE(asarele54 @ 2008 08 17, 22:01)
gal ten kokie drakoniukai? ax.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 17, 22:02)
Drakoniukais?

kaip pirstu i aki dabar mirksiukas.gif

QUOTE(asarele54 @ 2008 08 17, 22:10)
niu mano broliui pasirode,kad drakoniukas,tai aš taip ir parašiau blush2.gif  ax.gif

kolkas tik drakoniuko kiausini siuvineju smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mergaitės gal kuri padėtumėt su schemute.. buvau picasoj išsisaugojusi, tačiau visas schemas pratrynė verysad.gif

Man reiktų schemutės, kurioje guli lėliukas kiškutį apsikabinęs blush2.gif Būčiau labai dėkinga jeigu persiųstumėte sorsuas@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2008 08 18, 08:45)
Labas rytas,

mergaitės gal kuri padėtumėt su schemute.. buvau picasoj išsisaugojusi, tačiau visas schemas pratrynė  verysad.gif

Man reiktų schemutės, kurioje guli lėliukas kiškutį apsikabinęs  blush2.gif Būčiau labai dėkinga jeigu persiųstumėte sorsuas@gmail.com  4u.gif

Ar šio ieškai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 18, 09:46)
Ar šio ieškai?
user posted image

Taip clap.gif būčiau labai dėkinga už schemutę 4u.gif
Atsakyti
Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2008 08 15, 07:22)
parodau ir as savo paskutini darba, jei tik pavyks ikelti:

Grazus darbas,tik galetu buti foto didesne ax.gif
Atsakyti
Labas visoms, oi kaip seniai matytos doh.gif 4u.gif o jau prirase kiek, vel nuorodu kiek prideje (matau cia ir antro gyvenimo tuoj prireiks lotuliukas.gif ), o ir darbu kokiu dideliu procesu prirodyta doh.gif saunuoles 4u.gif as labai gailiuos, kad per atostogas man visiskai nepavyko siuvineti, na bet po pietu ikelsiu ir as savo darba judesy zaidimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2008 08 16, 22:03)
Zodziu, per klaida nusipirkau sesis gabaliukus labai retos Aidos, prazioplinau, kad ji sesto dydzio.  lotuliukas.gif Na tokios, kur reikia su vilnoniais siulais siuvineti, bo normaliu tada bilia kiek sunaudosi. Na nors ir per klaida, bet visi gabaliukai skirtingu spalvu, grazuciai, ismesti gaila, tada paieskojusi ebay uztikau visokiausiu spalvu vilnoniu siulgaliu ir ne tik kruva, tai papirkau nebrangiai. Galiausiai parsitisiau ir adata didele is parduotuves. Na tipo sugalvojau, kad reikes daryti pagalveles va, na ka daugiau su tokia arkline medziaga paveikti... Ir tada toks klausimas iskilo-o kaip man zinoti, koks yra standartas pagalveles?.. Ir ka man siuvineti, na kaip dydi apskaiciuoti, kad ne per mazas ir ne per didelis butu?.. Ir kai pasiuvinesiu, tai kaip reikes apdirbti ta reikala?..

As zurnale maciau ideja pagalvelei - sujungti skiautinuku daryma su siuvinejimu kryziuku. Ta prasme, pasiuvineti nesudetingus ornamentus ant skirtingu spalvu gabaliuku ir juos sujunti dekoratyvinemis siulemis. Vakare namie pabandysiu rasti zurnala.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 18, 10:47)
Labas visoms, oi kaip seniai matytos  doh.gif  4u.gif o jau prirase kiek, vel nuorodu kiek prideje (matau cia ir antro gyvenimo tuoj prireiks lotuliukas.gif ), o ir darbu kokiu dideliu procesu prirodyta  doh.gif saunuoles  4u.gif as labai gailiuos, kad per atostogas man visiskai nepavyko siuvineti, na bet po pietu ikelsiu ir as savo darba judesy zaidimui  smile.gif

Sveika. O aš jau šiandien norėjau skambinti visais varpais, kur prapuolė kaimynka mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurate0111, oi kaimynka atostogavo lyg ir .... g.gif bet kai buvo sveciu per visas atostogas, tai nei pailseta normaliai, nei pasiuvineta nieko ... doh.gif na, bet nors nuo darbo pailsejau ...o trukumas, kud jusu pasiilgau blush2.gif

tiesa, kaip tavo darbas juda?.. jau gerokai laiko praejo, turbut ryskiai i prieky pasistumejus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 18, 10:20)
Išsiunčiau 4u.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti