QUOTE(cacukas @ 2008 08 19, 09:21)
Aš tai kai siuvinėju pasižiūriu į laikrodį, būna kad siuvinėji ir 4 val. iš eilės, o būna kad ir valandą ar pusvalandį, tai ir rašai į knygelę, kokią dieną kiek siuvinėjai. Pabaigus belieka suskaičiuoti. Na po 15 min. tikrai būtų nelengva skaičiuot...
Papildyta:
Taigi va, dabar noriu atsisiuvinėt į priekį, nes kai gims leliukas, ko gero kuriam laikui teks siuvinėjimą pamiršti. Bet kaip sakoma, į priekį neprivalgysi....
Aš tai atsimenu, kai pirmoji mano dukrytė augo, taip pat skaičiuodavau kada ji valgo ir miega
tiesiog 3, aš taigi nepraleidžiu nei vieno puslapio, tai mačiau, kad atostogavote ponia, ale jau šitaip būt apleidus forumą, tiesigo neprostitelno

Beje, tavo pasiuvinėtą mįslę irgi mačiau, ale nikokių minčių nekylą, tai nieko ir nerašiau. Baisiai jau begėdišką tokį vienspalvį kampą mums rodai

Šiaip tai vienintelė mintis man buvo kokio nors šventojo aureolė ten kad matosi
Einu pažiesiu tavo katytę.
O štai kiek jau nukryžiavojau savo paukštužėlio. Baisiai jis man mielas, nedaug beliko. Bet nutariau siuvinėti be lankelio, baisiai jau jis suglamžo ir net iškreivina man kryžiukus, labai stipriai ištempia medžiagą. Teks kažkada įsigyti normalesnį rėmelį siuvinėjimui.