Cacukas na tai reik manyt, kad bent jau pacioj pradzioj nebus nei noro nei sveikatos uzsiimti rankdarbiais ..
uztai paskui manau turesi vis tiek daugiau laiko nei kai kas
o kada laukiam gandru?
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 19, 09:28)
Cacukas na tai reik manyt, kad bent jau pacioj pradzioj nebus nei noro nei sveikatos uzsiimti rankdarbiais ..
uztai paskui manau turesi vis tiek daugiau laiko nei kai kas
o kada laukiam gandru?

Laukiam sausio 29 d. Tai dar turiu laiko pakryžiavot. Kai išeisiu į dekretines, reikės megztinuka, batukus ir kepurytę nusimegzt.
QUOTE(cacukas @ 2008 08 19, 08:04)
Na kadangi darbelis nemažas, tai klausiu, kaip jį pritaikysi
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 19, 10:33)
Na kadangi darbelis nemažas, tai klausiu, kaip jį pritaikysi
Ar metriką darysi, ar kokiam leliuko daikteliui panaudosi (kaldrytei, krepšeliui daikteliams ar pan.) 
aaa...
Cacukas, poniala
na, tai manau viskam uzteks laiko, kai jau prasides paskutiniai menesiai ...
na, o siaip tai saunu ...
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 19, 10:43)
Cacukas, poniala
na, tai manau viskam uzteks laiko, kai jau prasides paskutiniai menesiai ...
na, o siaip tai saunu ...

Tikiuosi, kad užteks to laiko.
man tai pirmasis nėštumo požymis buvo noras siuvinėti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 19, 09:21)
Aš tai kai siuvinėju pasižiūriu į laikrodį, būna kad siuvinėji ir 4 val. iš eilės, o būna kad ir valandą ar pusvalandį, tai ir rašai į knygelę, kokią dieną kiek siuvinėjai. Pabaigus belieka suskaičiuoti. Na po 15 min. tikrai būtų nelengva skaičiuot... 
Papildyta:
Taigi va, dabar noriu atsisiuvinėt į priekį, nes kai gims leliukas, ko gero kuriam laikui teks siuvinėjimą pamiršti. Bet kaip sakoma, į priekį neprivalgysi....
Papildyta:
Taigi va, dabar noriu atsisiuvinėt į priekį, nes kai gims leliukas, ko gero kuriam laikui teks siuvinėjimą pamiršti. Bet kaip sakoma, į priekį neprivalgysi....
Aš tai atsimenu, kai pirmoji mano dukrytė augo, taip pat skaičiuodavau kada ji valgo ir miega
tiesiog 3, aš taigi nepraleidžiu nei vieno puslapio, tai mačiau, kad atostogavote ponia, ale jau šitaip būt apleidus forumą, tiesigo neprostitelno
Einu pažiesiu tavo katytę.
O štai kiek jau nukryžiavojau savo paukštužėlio. Baisiai jis man mielas, nedaug beliko. Bet nutariau siuvinėti be lankelio, baisiai jau jis suglamžo ir net iškreivina man kryžiukus, labai stipriai ištempia medžiagą. Teks kažkada įsigyti normalesnį rėmelį siuvinėjimui.

Zhuvycia, OBA nustebinai!!!
liuks, nu rimtai labai mielas
zinai, kaip rasei kad nepatinka tokio tipo kaip cacuko paveikslas ...na, man siaip irgi nelabai patinka namukai, zveriukai ir pan ... bet yra tokiu, kurie tikrai mieli ..
va kad ir cacuko paveiksliukas ir sis tavo pauksiukas
o be to ir nemazas, nu saunuole
kur jau ten neapleisi, jei net pasiuvineti nebuvo laiko kada ... atsigrudo sesuo i svecius (ji ne lietuvoj gyvena) tai tasemes kur tik pajegem, pramogavom atseit ..
gerai kad gyva likau ir sugryzau i foruma ...
o kas cia per geda rodyti?..parodysiu ir paskui o va dabar visai smagu ..o be to ta begediska kampa as jau gan ilgai siuvineju
nea, ne aureole
nemegstu as sventuju paveikslu
kur jau ten neapleisi, jei net pasiuvineti nebuvo laiko kada ... atsigrudo sesuo i svecius (ji ne lietuvoj gyvena) tai tasemes kur tik pajegem, pramogavom atseit ..
o kas cia per geda rodyti?..parodysiu ir paskui o va dabar visai smagu ..o be to ta begediska kampa as jau gan ilgai siuvineju
tiesiog3, gal gali jau siek tiek daugiau savo darbelio parodyt
nu jau visai niekas daugiau nesigalvoja
o taip idomu paspeliot
astulia, na labai noreciau, bet kad ne is vietos as dar su juo
na, siandien gal pavyks, jei meistrai neuztampys manes iki velumos su savo reikalais
tada gal ir foto pavyks kokybiskesne padaryt
Na aš tai mėgstu darbus, kur peizažėliai kokie, ypatingai mėgstu gėles siuvinėt, kažkaip nemėgstu kontūrinių ir veidų siuvinėt.
Kiekvienai vis kitkas gražu...