Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Cacukas na tai reik manyt, kad bent jau pacioj pradzioj nebus nei noro nei sveikatos uzsiimti rankdarbiais .. smile.gif uztai paskui manau turesi vis tiek daugiau laiko nei kai kas ax.gif o kada laukiam gandru? smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 19, 09:28)
Cacukas na tai reik manyt, kad bent jau pacioj pradzioj nebus nei noro nei sveikatos uzsiimti rankdarbiais ..  smile.gif uztai paskui manau turesi vis tiek daugiau laiko nei kai kas  ax.gif o kada laukiam gandru?  smile.gif  nestuke.gif

Laukiam sausio 29 d. Tai dar turiu laiko pakryžiavot. Kai išeisiu į dekretines, reikės megztinuka, batukus ir kepurytę nusimegzt. wub.gif Tai teks pailset nuo siuvinėjimo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 19, 08:04)
Žinok aš biškį dabar  fool.gif  blush2.gif , bet klausimo nesupratau...  blink.gif  blush2.gif

Na kadangi darbelis nemažas, tai klausiu, kaip jį pritaikysi ax.gif Ar metriką darysi, ar kokiam leliuko daikteliui panaudosi (kaldrytei, krepšeliui daikteliams ar pan.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 19, 10:33)
Na kadangi darbelis nemažas, tai klausiu, kaip jį pritaikysi ax.gif Ar metriką darysi, ar kokiam leliuko daikteliui panaudosi (kaldrytei, krepšeliui daikteliams ar pan.) 4u.gif

aaa... blush2.gif Darysiu metriką, rėminsiu ir kabinsiu leliuko kambaryje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Cacukas, poniala smile.gif na, tai manau viskam uzteks laiko, kai jau prasides paskutiniai menesiai ... mirksiukas.gif na, o siaip tai saunu ... drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 19, 10:43)
Cacukas, poniala  smile.gif na, tai manau viskam uzteks laiko, kai jau prasides paskutiniai menesiai ...  mirksiukas.gif na, o siaip tai saunu ... drinks_cheers.gif  nestuke.gif

Tikiuosi, kad užteks to laiko. blush2.gif
Atsakyti
man tai pirmasis nėštumo požymis buvo noras siuvinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 19, 09:21)
Aš tai kai siuvinėju pasižiūriu į laikrodį, būna kad siuvinėji ir 4 val. iš eilės, o būna kad ir valandą ar pusvalandį, tai ir rašai į knygelę, kokią dieną kiek siuvinėjai. Pabaigus belieka suskaičiuoti. Na po 15 min. tikrai būtų nelengva skaičiuot...  g.gif
Papildyta:
Taigi va, dabar noriu atsisiuvinėt į priekį, nes kai gims leliukas, ko gero kuriam laikui teks siuvinėjimą pamiršti. Bet kaip sakoma, į priekį neprivalgysi....  lotuliukas.gif

Aš tai atsimenu, kai pirmoji mano dukrytė augo, taip pat skaičiuodavau kada ji valgo ir miega lotuliukas.gif

tiesiog 3, aš taigi nepraleidžiu nei vieno puslapio, tai mačiau, kad atostogavote ponia, ale jau šitaip būt apleidus forumą, tiesigo neprostitelno schmoll.gif Beje, tavo pasiuvinėtą mįslę irgi mačiau, ale nikokių minčių nekylą, tai nieko ir nerašiau. Baisiai jau begėdišką tokį vienspalvį kampą mums rodai biggrin.gif Šiaip tai vienintelė mintis man buvo kokio nors šventojo aureolė ten kad matosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tongue.gif

Einu pažiesiu tavo katytę.

O štai kiek jau nukryžiavojau savo paukštužėlio. Baisiai jis man mielas, nedaug beliko. Bet nutariau siuvinėti be lankelio, baisiai jau jis suglamžo ir net iškreivina man kryžiukus, labai stipriai ištempia medžiagą. Teks kažkada įsigyti normalesnį rėmelį siuvinėjimui.

user posted image

Atsakyti
Zhuvycia, OBA nustebinai!!! blink.gif thumbup.gif liuks, nu rimtai labai mielas thumbup.gif zinai, kaip rasei kad nepatinka tokio tipo kaip cacuko paveikslas ...na, man siaip irgi nelabai patinka namukai, zveriukai ir pan ... bet yra tokiu, kurie tikrai mieli .. smile.gif va kad ir cacuko paveiksliukas ir sis tavo pauksiukas thumbup.gif o be to ir nemazas, nu saunuole mirksiukas.gif

kur jau ten neapleisi, jei net pasiuvineti nebuvo laiko kada ... atsigrudo sesuo i svecius (ji ne lietuvoj gyvena) tai tasemes kur tik pajegem, pramogavom atseit .. lotuliukas.gif gerai kad gyva likau ir sugryzau i foruma ... biggrin.gif

o kas cia per geda rodyti?..parodysiu ir paskui o va dabar visai smagu ..o be to ta begediska kampa as jau gan ilgai siuvineju doh.gif nea, ne aureole biggrin.gif nemegstu as sventuju paveikslu blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
tiesiog3, gal gali jau siek tiek daugiau savo darbelio parodyt blush2.gif nu jau visai niekas daugiau nesigalvoja schmoll.gif o taip idomu paspeliot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 19 rugpjūčio 2008 - 10:50
astulia, na labai noreciau, bet kad ne is vietos as dar su juo blush2.gif na, siandien gal pavyks, jei meistrai neuztampys manes iki velumos su savo reikalais smile.gif tada gal ir foto pavyks kokybiskesne padaryt smile.gif
Atsakyti
Na aš tai mėgstu darbus, kur peizažėliai kokie, ypatingai mėgstu gėles siuvinėt, kažkaip nemėgstu kontūrinių ir veidų siuvinėt. schmoll.gif Kiekvienai vis kitkas gražu... mirksiukas.gif
Atsakyti