Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 14:59)
dar vienas mano grožis  wub.gif
user posted image

liuks gelytė smile.gif

tokių, jei kam reikia, vakar daug akropolio ermitaže mačiau
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 14:59)
dar vienas mano grožis  wub.gif
user posted image

Spalvyte nereali, labai grazi wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 05, 15:13)
Na as tau sulyciau palaukti kol ji nuzydes ir tada persodinti,nes tie vabaliukai jie negriauzia nei saknu nieko  mirksiukas.gif Tik,kad jie yra nuo dregmes  ax.gif

Tai as turbut taip ir darysiu. Dabar nelaistau visiskai, ziuresiu kaip seksis toliau blink.gif
Atsakyti
Paslapčiom džiaugiausi kitų orchidėjomis, bet pati niekad nebūčiau pasirįžusi nusipirkti, bet gavau dovanų dendrobium nobile baltais kvapniais žiedeliais. Daugiau išsigandau nei apsidžiaugiau nors gėlytė nerealiai graži (bonsas dovanotas jau numiro verysad.gif ) Na, žiedai po savaitės vyto nuvyto. Šiaip turiu ją nuo birželio ir tik šiomis dienomis radau išsamią info apie priežiūrą rusiškam puslapy. Kol kas išaugino 2 keikus, bet dar be šaknų ir vienas išaugęs iš substrato. Jei iki pavasario išsaugosiu ir pražydinsiu - pasidovanosiu falenopsį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 05, 15:54)
Tai as turbut taip ir darysiu. Dabar nelaistau visiskai, ziuresiu kaip seksis toliau  blink.gif

O seip kaip tu pastebejai tuos vabaliukus mirksiukas.gif Ant lekstutes dugno juos pamatei ar ant substrato?
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 05, 16:14)
O seip kaip tu pastebejai tuos vabaliukus  mirksiukas.gif Ant lekstutes dugno juos pamatei ar ant substrato?

Ant substrato doh.gif
Atsakyti
Lotute, na aš dar pagydoma ligonė. smile.gif Tad man ir vienos per mėnesį pakanks. smile.gif Dabar namuose turiu dvi ir man jų gana šiam momentui. Kai gausiu pinigėlių - nusipirksiu dar vieną kokios retesnės spalvytės, nenoriu tų alyvinių ar baltų. blush2.gif Tokias turi daugelis. smile.gif O man norisi kitokios. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 05 rugsėjo 2008 - 15:23
Na va smile.gif Ka galiu pasakyt... groziai, groziai... Jau neimanoma net apsakyt kaip grazu thumbup.gif O mano kolekcija orchyciu siandien pasieke labai grazu skaiciu 20 smile.gif Va cia tokia didziule labai smile.gif Ziedai nera labai ypatingi,bet man ji grazi smile.gif http://public.fotki....s/imgp3576.html
O cia tos,kurios ant palanges nelabai telpa smile.gif http://public.fotki....i/imgp3578.html Geltonai su raudonomis dememis atsirastu vietos, bet man laaabai grazus ziedai smile.gif Kazkaip nesinori uz uzuolaidos slept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 09 05, 16:21)
Ant substrato  doh.gif

Aisku ax.gif Kaip baigs zydeti persodink ja butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot dariau pirma karta karsta dusa phelanopsiui ir pamciau apacioj islindusias nudziuvusias saknis( tusciavidurias) ir viena netycia nulauziau. ar reikia tai vietai ka nors padaryt? ar gal geriau visas nudziuvusias nukirpti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzyte: 05 rugsėjo 2008 - 15:51
QUOTE(kuzyte @ 2008 09 05, 16:48)
gal kas zinot dariau pirma karta karsta dusa phelanopsiui ir pamciau apacioj islindusias nudziuvusias saknis( tusciavidurias) ir viena netycia nulauziau. ar reikia tai vietai ka nors padaryt? ar gal geriau visas nudziuvusias nukirpti?

Nudziuvusias saknys nukirpk mirksiukas.gif O ta kuria sulauzei sakni patepk ja cinamonu mirksiukas.gif
Atsakyti
kol viska perskaiciau, tai akys isvarvejo karsta.gif kokiu cia grozybiu kasdien vis atsiranda thumbup.gif vis nauju.
As irgi auginu buvusi geltonaji lavoneli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 05 rugsėjo 2008 - 16:11
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 15:13)
]
a kuom tau tas krepšininkas neįtinka hihihi.gif

na tavo orchideja man daug grazesne bigsmile.gif

QUOTE(KRISTIDA @ 2008 09 05, 16:11)
Paslapčiom džiaugiausi kitų orchidėjomis, bet pati niekad nebūčiau pasirįžusi nusipirkti, bet gavau dovanų dendrobium nobile baltais kvapniais žiedeliais. Daugiau išsigandau nei apsidžiaugiau nors gėlytė nerealiai graži (bonsas dovanotas jau numiro  verysad.gif ) Na, žiedai po savaitės vyto nuvyto. Šiaip turiu ją nuo birželio ir tik šiomis dienomis radau išsamią info apie priežiūrą rusiškam puslapy. Kol kas išaugino 2 keikus, bet dar be šaknų ir vienas išaugęs iš substrato. Jei iki pavasario išsaugosiu ir pražydinsiu - pasidovanosiu falenopsį  biggrin.gif

phaleonopsi, daug lengviau auginti mirksiukas.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 09 05, 16:22)
Lotute, na aš dar pagydoma ligonė. smile.gif Tad man ir vienos per mėnesį pakanks. smile.gif Dabar namuose turiu dvi ir man jų gana šiam momentui. Kai gausiu pinigėlių - nusipirksiu dar vieną kokios retesnės spalvytės, nenoriu tų alyvinių ar baltų. blush2.gif Tokias turi daugelis. smile.gif O man norisi kitokios. rolleyes.gif

o man patinka tos didziaziedes ir baltos wub.gif
ir dar man lb grazu, kai kruvoj ju daug ir jos visos vienodos spalvos wub.gif

smile.gif+2008 09 05, 16:26-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 05, 16:26)
Na va smile.gif

abi nuostabios wub.gif

Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2008 09 05, 17:09)
As irgi auginu buvusi geltonaji lavoneli  mirksiukas.gif

na i lavoneli jis nepanasus schmoll.gif wub.gif
Atsakyti