Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(rena @ 2008 09 08, 13:45)
na va cia mano dendrikas, cia jau mano pacios prazydintas ax.gif
user posted image
user posted image

labai labai gražus 4u.gif ir aš tokio noooriu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano ir gi toks pat tik daugiau bordavesnis(ryškesnis) dabar žydi irgi pačios pražydytas vyras pernai per Valentykę padovanojo smile.gif
Atsakyti
Siulau pakalbeti tokia tema, kaip augalu lapijos formavima (kaip cia gudriau issireiskus...) O aiskiau - pastebejau, kad lapai auga sviesos link, ir po to linksta i viena ar kita puse, tokie kreivuliuojantys pasidaro, ar juos reiktu kazkaip sukioti, kad dailiau nuaugtu?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2008 09 08, 13:48)
belekokio grazumo smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 09 08, 13:53)
labai labai gražus  4u.gif  ir aš tokio noooriu rolleyes.gif

aciu 4u.gif
siaip maciau buna tokiu pirkt gan daznai g.gif

QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 08, 13:54)
Mano ir gi toks pat tik daugiau bordavesnis(ryškesnis) dabar žydi irgi pačios pražydytas vyras pernai per Valentykę padovanojo smile.gif

tai jis ir yra bordavesnis, tik su fotiku spalvos neina atgaut smile.gif
bet kai pradejo tik tik skleistis, tai buvo toks i violetine spalva daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 rugsėjo 2008 - 13:15
QUOTE(Salza @ 2008 09 08, 14:10)
Siulau pakalbeti tokia tema, kaip augalu lapijos formavima (kaip cia gudriau issireiskus...) O aiskiau - pastebejau, kad lapai auga sviesos link, ir po to linksta i viena ar kita puse, tokie kreivuliuojantys pasidaro, ar juos reiktu kazkaip sukioti, kad dailiau nuaugtu?

aš tai visada ir visus tokius "linkstančius" pasuku, kad tiesiai augtų
Atsakyti

net nzn ka tuo klausimu pasakyt g.gif kazkaip man normaliai tie lapai auga, nieko as nesukioju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 14:13)
aciu 4u.gif
siaip maciau buna tokiu pirkt gan daznai g.gif
tai jis ir yra bordavesnis, tik su fotiku spalvos neina atgaut smile.gif
bet kai pradejo tik tik skleistis, tai buvo toks i violetine spalva daugiau biggrin.gif

o čia nobile ar phalaenopsis tipo ? blush2.gif pardėse daugiau matau baltų dendrobių, o jei yra kitos spalvos arba tokie dendrobiai kaip pas tave, tai pasirinkimo jokio, dažniausiai koks pavargęs stovi ir viskas verysad.gif ieškosime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 08, 14:16)
o čia nobile ar phalaenopsis tipo ? blush2.gif pardėse daugiau matau baltų dendrobių, o jei yra kitos spalvos arba tokie dendrobiai kaip pas tave, tai pasirinkimo jokio, dažniausiai koks pavargęs stovi ir viskas  verysad.gif ieškosime  smile.gif

o as zinok dazniausiai pavargelius ir perku, na nupigintus, atgaivnu kaip sakant tongue.gif balto as irgi noriu, tik kazkaip per brangus pasitaiko ax.gif
cia phaleonopsio tipo
visas, taip atrodo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 rugsėjo 2008 - 13:20
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 13:45)
tai reiskias nemokejau ieskoti doh.gif
aciu lb 4u.gif dar turiu biski, bet man vistiek jo reiks dar, tai as uzsisakysiu smile.gif
Papildyta:

iki vln kapstysiuos tik spali  g.gif ir tai nzn kiek ten busiu ir ar bus laiko iki ermitazo nusigaut g.gif
Papildyta:
na va cia mano dendrikas, cia jau mano pacios prazydintas ax.gif
user posted image
user posted image

Ar is balos tas grazumas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif .Ptys graziausi ziedai buna kai juos pats prazydini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 14:19)
visas, taip atrodo
user posted image

tai reiškia nobile žiedai auga ant stiebo (kamieno), o phalaenopsio ant žiedstiebio, teisingai supratau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 08, 14:19)
Ar is balos tas grazumas  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif .Ptys graziausi ziedai buna kai juos pats prazydini mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
kas tiesa, tas tiesa, neina apsakyt kiek laimes bigsmile.gif pilnos kelnes... kai pamaciauziedstiebi islindusi rolleyes.gif
Atsakyti

Aš pasukioju,kaip ir visas kitas gėlės,nes tai natūralu,kad auga šviesos link,bet kaip formuoja žiedynus geriau nesukioti tada gražiai išsidėlioja pumpurai
Atsakyti