Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

Pvz mano miniukas buvo toks, gan tiesus, o kuo toliau, tuo labiau linksta. Nors auga sauniai, trecias naujas lapukas per 4 men thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 08, 15:59)
man kol kas MB gaunasi įkalbėt, paverkiu paverkiu, pasakau, kad man REIKIA, tai sutinka, o jei neįkalbu, tai reiškia nelabai noriu  smile.gif

as tai niekada neikalbineju, as pati save stabdau, bet MB prieina ir sako jei imi, tai imk ir einam is cia greiciau lotuliukas.gif bet dabar kai paskaiciavo kiek geliu ir kad per men., iseina daugiau nei po viena, tai paprase, kad iki Kaledu sustociau su pirkimu ax.gif bet kai jis ta diena man nupirko cielas 3, tai as ir sutikau lotuliukas.gif bet istikruju, kaip cia bus, tai net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 09 08, 15:32)
Ka duoda papigiai ta ir "jamam"  thumbup.gif

Kad labai jau jie grazus kaip papigiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 09 08, 16:03)
Pvz mano miniukas buvo toks, gan tiesus, o kuo toliau, tuo labiau linksta. Nors auga sauniai, trecias naujas lapukas per 4 men  thumbup.gif

as tai dar tuos ziedstiebius palankstau, kad linktu tongue.gif
vat miniukems ir as vis ziurineju fuzeriuku, akmenuku senai turiu,Salza lb graziai istacius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 13:00)
o tai i koki miesta cia jis tave zada issitysti g.gif

turejau omeny kad nebeims i zmonas biggrin.gif o siaip tai jis issitempe mane is siauliu i marijampole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 08, 16:07)
turejau omeny kad nebeims i zmonas  biggrin.gif  o siaip tai jis issitempe mane is siauliu i marijampole  doh.gif

aaaaaaaaa, viskas aisku g.gif na kas del zmonos statuso, tai tada pakentek tas dvis savaites, o sveciams geriau pasakyk, kad puoksciu nepirktu, o vazonikais tystu orchidejas biggrin.gif gal kas ir pataikys i tavo issvajotaja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 16:04)
as tai niekada neikalbineju, as pati save stabdau, bet MB prieina ir sako jei imi, tai imk ir einam is cia greiciau lotuliukas.gif bet dabar kai paskaiciavo kiek geliu ir kad per men., iseina daugiau nei po viena, tai paprase, kad iki Kaledu sustociau su pirkimu ax.gif bet kai jis ta diena man nupirko cielas 3, tai as ir sutikau lotuliukas.gif bet istikruju, kaip cia bus, tai net nzn g.gif

cha, žinau, čia ne tu save stabdai, o tavo taktika tokia - stovi, žiūri, seilytės tik tysta ir MB gaila pasidaro tai ir sako imk, o tik to ir telauki lotuliukas.gif bet gali visko būt, kad aš klystu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 08, 12:59)
man kol kas MB gaunasi įkalbėt, paverkiu paverkiu, pasakau, kad man REIKIA, tai sutinka, o jei neįkalbu, tai reiškia nelabai noriu  smile.gif

jei nusiperku kokia tai tik pazyzia kelias minutes ir praeina jam biggrin.gif bet dar ir pati noriu sau irodyt, kad galiu siek tiek atsispirt sitai manijai ax.gif
Atsakyti
na toms kam stabdžiai neveikia info - Šiauliuose bauhof parduotuvėje (manau ir kituose miestuose tose pačiose pardėse) didesni phaleonopsiai (pilnai žydintys ir nenuvargę) bet tikrai thumbup.gif dabar išparduodami po 29 Lt (žiūrėjau turguje tokio dydžio parduodami po 50Lt)
Kiek apžiūrėjau tuos padėklus tai pagrinde BALTOS (gaila kad nebuvo nei vienos su raudonu viduriuku) Bet šiaip gėliukų būsena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 08, 16:09)
cha, žinau, čia ne tu save stabdai, o tavo taktika tokia - stovi, žiūri, seilytės tik tysta ir MB gaila pasidaro tai ir sako imk, o tik to ir telauki  lotuliukas.gif bet gali visko būt, kad aš klystu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net nepagalvojau apie taktika bigsmile.gif
dabar ir taktikos jamsiuos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 13:09)
aaaaaaaaa, viskas aisku g.gif na kas del zmonos statuso, tai tada pakentek tas dvis savaites, o sveciams geriau pasakyk, kad puoksciu nepirktu, o vazonikais tystu orchidejas biggrin.gif gal kas ir pataikys i tavo issvajotaja mirksiukas.gif

toks planas jau verda mano galvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 08, 16:00)
as tai zinok apsiseilejusi sedziu user posted image BAAAAALTOS wub.gif  wub.gif  wub.gif jega wub.gif  wub.gif

Tai juk pas mane visos baltos ax.gif
Atsakyti