Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos, orchės, orchytės

QUOTE(simre @ 2008 09 09, 13:47)
Be reikalo  g.gif  Tai LABAI meilūs, švelnūs, minkšti padarai, kuriuos tik glostyt ir niurkyt norisi.

mega_shok.gif

QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 09, 14:02)
guliau 1, kėliaus 7, va tokia mano laimė doh.gif ryt vėl 7 kelsiuos, nes į vieną tašką naujų atveža, tai lėksiu tikrint ar mano išsvajotosios neužvežė blush2.gif

ups blink.gif  prisiminiau kaip maža gaudydavau peles ir su jom žaisdavau, buvo smagu, ypač pamačius mamos reakciją blush2.gif

na tada viskas su tavim aisku irnesakyk.gif grozis reikalauja auku hihihi.gif

QUOTE(simre @ 2008 09 09, 14:11)
Keistuolės jūs visos... Argi galima/reikia bijot tokių mielybių?:

doh.gif virtuvej man tokia palandziotu, tai man amen user posted image

QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 09, 14:14)
O vaikas dar ir kotą dabar sulaužė mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif

doh.gif eik sau, na visai nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 09 09, 14:11)
Keistuolės jūs visos... Argi galima/reikia bijot tokių mielybių?: Pvz1, Pvz2, Pvz3 (Paskutine foto aš vadinu močiučių siaubu  lotuliukas.gif )

gražuolės!!! aš ir kažkada turėjau
Atsakyti
Siandien bedusindama prakuiciau mano mieliausios baltaziedes-didziaziedes zieves ogi ziu... doh.gif doh.gif giliau kiminai. nagi istraukiau ir va ka radau doh.gif visos saknys centre nupuve, nes po paciu centru gelytes iprudyta supresuooootu kiminu gumulas mazdaug 6x6
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 09 09, 10:47)
Be reikalo  g.gif  Tai LABAI meilūs, švelnūs, minkšti padarai, kuriuos tik glostyt ir niurkyt norisi.

nu jooo, ziurkes meikus ir svelnus padarai blink.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 09, 14:46)
Siandien bedusindama prakuiciau mano mieliausios baltaziedes-didziaziedes zieves ogi ziu... doh.gif  doh.gif giliau kiminai. nagi istraukiau ir va ka radau doh.gif visos saknys centre nupuve, nes po paciu centru gelytes iprudyta supresuooootu kiminu gumulas mazdaug 6x6

zinok as irgi jau ne pirma kart randu toki gniuzula, kai pirktine persodinu doh.gif ir puvinys garantuotas buna doh.gif

gal uzsuktumet i miestuka ax.gif po galais sulaukem dangoraizio bigsmile.gif tongue.gif
http://gedzocity.myminicity.com
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 09 09, 11:11)
Keistuolės jūs visos... Argi galima/reikia bijot tokių mielybių?: Pvz1, Pvz2, Pvz3 (Paskutine foto aš vadinu močiučių siaubu  lotuliukas.gif )

scare.gif jom va sitaip reikia gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Sveikos,

taip džiaugiausi, kad išmokau auginti orchytes.... 4u.gif
bet apsižiūrėjau šiandien, kad per daug "papurškinėjau"... ir vienos lapelis nugeltonavo, ir kitos lapas lyg papuvęs.... nežinau, turbūt dabar jų visai nepurkšti ir nelaistyti kokią 10 dienų.... g.gif 4u.gif
Atsakyti
Nors ne i tema, bet tesiam tema apie ziurkes

biggrin.gif

user posted image

Nors cia ne ziurke, o katyte sfinksas

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 09 09, 14:56)
taip džiaugiausi, kad išmokau auginti orchytes.... 4u.gif
bet apsižiūrėjau šiandien, kad per daug "papurškinėjau"... ir vienos lapelis nugeltonavo, ir kitos lapas lyg papuvęs.... nežinau, turbūt dabar jų visai nepurkšti ir nelaistyti kokią 10 dienų.... g.gif  4u.gif

jei apatinis lapas, tai galejo nugelsti ir nuo senumo, o jei lapas jau papuves, tai ne kas unsure.gif laistyk tada, kai ant vazonelio sieneliu nebeliks rasos lasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 09, 13:46)
Siandien bedusindama prakuiciau mano mieliausios baltaziedes-didziaziedes zieves ogi ziu... doh.gif  doh.gif giliau kiminai. nagi istraukiau ir va ka radau doh.gif visos saknys centre nupuve, nes po paciu centru gelytes iprudyta supresuooootu kiminu gumulas mazdaug 6x6

Po mano mažąją mini, buvo toks gniužulas.... ir daugiau beveik nieko... šaknys beveik visos nupuvusios.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 09, 14:58)
Nors cia ne ziurke, o katyte sfinksas

doh.gif nu jos man negrazios nors tu ka doh.gif
blush2.gif nevirskinu aplamai kaciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 09, 14:51)
zinok as irgi jau ne pirma kart randu toki gniuzula, kai pirktine persodinu doh.gif ir puvinys garantuotas buna doh.gif

bet ten ne tai kad kiminu ideta, bet jos supresuotos doh.gif tai kaip ten gali kas nenuputi verysad.gif cia tikriausiai specialiai taip daro, kad vienas greciau numarintume ir pirktume kitas. Daugiau kai nusipirksiu gelyte, kai tik ji nuzydes iskart tikrinsiu kas ten viduje gyvena unsure.gif nes ziuriu, kad kantriai laukiant antru ziedu buciau visai nupusinus gelyte blush2.gif
Atsakyti