Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklalapiai, Parduotuvės

QUOTE(cindy @ 2008 10 08, 17:29)
O kokia kaina panasiai tos perlu juostos?

Isivaizduoju, kad ten mazdaug 8-9mm dydzio perlai, tai uz juosta mokejau 15Lt, buvau Silver city, tai ar 45Lt berods kainavo, bet is isvaizdos tai vien prie vieno 4u.gif

QUOTE(Mambera @ 2008 10 08, 23:43)
Originalūs Swarovski kristalai niekad nebūna suverti ant juostelės.
jie būna baltos arba pilkos spalvo dėžutėse.

Dabar zinosiu, na daugiau pas vale sw tikrai nepirksiu, man visai patinka Savanoriu Maximoj, Ciklantoj. Dabar kaip tik pas jus renkuosi akmenukus, labai vilioja sidabriniai uzsegimai, nes niekur daugiau sidabriniu e-shop nera, tai sukurpsiu uzsakyma ir siusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 10 09, 12:12)
nes niekur daugiau sidabriniu e-shop nera, tai sukurpsiu uzsakyma ir siusiu  ax.gif

Pasidairyk atidžiau , tikrai yra bent dviejuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 10 09, 12:12)
Isivaizduoju, kad ten mazdaug 8-9mm dydzio perlai, tai uz juosta mokejau 15Lt, buvau Silver city, tai ar 45Lt berods kainavo, bet is isvaizdos tai vien prie vieno 4u.gif

Na nenoriu sutikti, kad babos vales parduoti perlai ir Siver Cityje pardavinejami yra vienas prie vieno.... kiek esu pirkusi pas baba vale ir kiek ciupinejusi parduotuveje, visgi man parduotuves kokybe labiau patinka, pas baba vale ant sniuro ir broko randu... ir tikrai 15 lr perlai nera tokie patys kaip silver City 40 lt....
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2008 10 09, 12:20)
Pasidairyk atidžiau , tikrai yra bent dviejuose  cool.gif

Daugybe kartu viska ir visur esu perziurejus. Zinau, kad hoberoj yra, bet nera to, ko man reik, o pas Amber dar ir pigiau mirksiukas.gif

QUOTE(Luvita @ 2008 10 09, 12:47)
Na nenoriu sutikti, kad babos vales parduoti perlai ir Siver Cityje pardavinejami yra vienas prie vieno.... kiek esu pirkusi pas baba vale ir kiek ciupinejusi parduotuveje, visgi man parduotuves kokybe labiau patinka, pas baba vale ant sniuro ir broko randu... ir tikrai 15 lr perlai nera tokie patys kaip silver City 40 lt....

Del broko sutinku, kad yra ne vienas juostoj, bet kai per daug negaminu, man geriau nusipirkt uz 15Lt ir ismest kelis brokuotus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 09 spalio 2008 - 14:35
Saule, ne tik hoberoj, o pvz. karoliai.lt
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 10 09, 22:16)
Saule, ne tik hoberoj, o pvz. karoliai.lt

Aciu labai, turiu ir sita psl. savo favorituose, bet kazkaip ten praziurejau 4u.gif
Atsakyti
o kas ta Amber ir kaip pas ją užsisakyti? ar aš gerai supratau, jog jūs pas ją užsisakinėjat?
Atsakyti
QUOTE(grūzdukė @ 2008 10 10, 07:41)
o kas ta Amber ir kaip pas ją užsisakyti? ar aš gerai supratau, jog jūs pas ją užsisakinėjat?

Cia mirksiukas.gif Galima internetu uzsisakyti arba parduotuvej pirkti, bet parduotuve ju tik Vilniuj yra, Pilies 23 smile.gif
Atsakyti
Buvau Kaune, užsukau specialiai karoliukų pas garsiąją Valę. Kainos geros, kokybė šiaip sau. Blatna moteriškė, tas tiesa 4u.gif
Užsukdavau vis karoliukų į Stiklę, man tokie gražūs, rankų darbo. Bet kainos doh.gif Apžiūrėjau, kad lygiai tokiais pat prekiauja www.karoliukas.lt ir jau užsisakiau ten. Kokybė pronoko lūkeščius, atrodo geriau nei nuotraukose jų puslapyje blink.gif Ačiū merginoms, kurios nuorodą įkėlėt, nebūčiau radusi doh.gif

Kurioje parduotuvėje galėčiau rasti elastinės virvutės vėriniams? g.gif
Atsakyti
Nera labai didelis pasirinkimas, bet vakar atradau dar viena int. parduotuve smile.gif
http://www.papuosaliukai.lt/

Dar, gal kas zinot, kur gaut geltono nefrito apvaliu burbulu 12-16mm?Internete niekur neradau, buvau siandien Jurates akmeneliuose-irgi nera, nezinau, ar bandyt pas tetulyte Vale vaziuot g.gif Gal kartais uzmatet, ar pas ja nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 10 spalio 2008 - 13:23
Gal kas žino ar Vilniuj Pylimo gatvėj yra kažkokia akmenukų parduotuvė ar aš kažką neto nužiūrėjau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlyna.akvarelė @ 2008 10 10, 14:37)
Gal kas žino ar Vilniuj Pylimo gatvėj yra kažkokia akmenukų parduotuvė ar aš kažką neto nužiūrėjau?  ax.gif

Pylimo g.yra Jurates akmeneliai 4u.gif
Atsakyti