QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 14, 20:36)
Bukit geros, papasakokit daugiau apie Nemo

Man idomu, o kaip tie baseinai, jie skelbiasi, kad ten 5 kalneliai, du baseinai, 25 vandens temperatura, o kaip yra is tikruju?
Vaziuosim su kemperiu(nameliu priekaba), ruosiames atsikabinti ir su automobiliu pakeliauti, klausimas, o kaip jie atskiria, ar tai ju lankytojas, ar ne? Ar isvaziavai ir viso gero?
Kada susimoketi reikia-isvaziuojant ar ivaziuojant?
Apie baseinus-susimoketi, kaip suprantu prie iejimo, o duoda kokia apyranke? Ar vel gi-patekai ten ir tupek iki pamelynavimo? Iseiti negalima, pasivaikscioti ir vel sugrizti uz ta pacia dienos susimoketa kaina?
Ar kokie renginiai vyksta?
Ir kokie ten dusai, wc, ar ju pakankamai yra, ar eile laukia?
Dėl to jų mini vandens parko galiu pasakyti tiek, vanduo per Jonines buvo ne 25 kaip skelbiasi, o vos 18 laipsniu. Mūsų pupa labai norėjo nusimaudyti ten, bet nerizikavom. Prie baseinų nėra gultų, o tik plastmasinės aukštos kedės (tai man asmeniškai minusas). Žmones mačiau per 3 dienas tik gal kokius 5 besimaudant tame jų ,,parke". Kažkada anksčiau kažkas rašė, kad tie kalneliai nesaugūs (beje man taip irgi vien pažiūrėjus atrodė).

Dėl apmokėjimo ten ir kažkaip keistai, tad gal kas žino, tai pakomentuos.
Papildyta:
QUOTE(vilmusis @ 2009 07 07, 15:26)
Rezervavome Abragciems dvivietį namelį (Nr. 26). Norėjome triviečio, bet viskas užimta. Važiuosime su vyru ir dviem vaikais: keturmečiu ir 1 m. 4 mėn. Mažiukui imsime kelioninę lovelę, o vyresnėlį planuojame pas save paguldyti. Kaip manote, kas buvote, ar tilpsime?
Mes gyvenome 25 nr.

, tai kiek teko matyti vietos ten yra, turėtumėte tilpti.

Kada važiuojate? O gal jau grįžot?