Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Rykute @ 2008 12 18, 23:18)

user posted image

man sita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 12 18, 23:18)
Papildyta:
user posted image

o man tai sita wub.gif
Atsakyti
Gal, merginos, kas žinote, kaip su frezijom rugpjūčio mėnesį? Ar būna jų?
Atsakyti
Sveikutes,

Renkuosi puokste vestuvems. Labai noreciau kaliju, bet gal kas tekejot vasario menesi ir zinot ar ju tuo metu buna blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simuchiuke: 20 gruodžio 2008 - 23:00
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
frezijos man labai grazu puokstelese wub.gif

bet pati noreciau tokios, kaip paskutine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 11 23, 20:30)
Pasirodysiu ir aš saviškę. Buvau tikrai patenkinta tokia puokštele  thumbup.gif

user posted image

user posted image

Laba grazi tavo puokste wub.gif
Gal gali pasakyt kur tiksliai kaune darei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 17, 17:33)
oho g.gif  as suplanavusi tokias savo pamergem daryti doh.gif dabar reikia dar gerai permastyti g.gif

Su viela tai tikrai perdaug agresyviai buvo sugalvotas tvirtinimas, bet dalyvavau drauges vestuvese, kur butent ant rankos pamerges turejo puoksteles ir buvo pritvirtinta silko juostele ir jos uzteko suristi kaspinuka, betkada gali nusiristi ir persiristi ant kitos rankos jeigu reikia, buvo labai grazu ir neiprasta thumbup.gif be to ir labai patogu, nes gamtoje jos taip pat netrugde, nes dazniausiai pamirstama puokste kur nors buna kai padedi trumpam biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. turiu toki klausima- pamergiu sukneles bus zalios, ar reikia man savo puokste prie ju derinti ar ne? jei taip tai gal turit kokiu pvz? bet zalios puokstes tai nelabai noreciau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amt: 22 gruodžio 2008 - 16:48
QUOTE(amt @ 2008 12 22, 16:47)
sveikutes. turiu toki klausima- pamergiu sukneles bus zalios, ar reikia man savo puokste prie ju derinti ar ne? jei taip tai gal turit kokiu pvz? bet zalios puokstes tai nelabai noreciau. ax.gif

Per mano pusseserės vestuves, mūsų, pamergių suknelės buvo žalios, tačiau jaunosios puokštė buvo iš nuostabiai baltų rožyčių, o pamergyčių - geltonos, smulkiais žiedeliais ax.gif Buvo išties gražu, bet manau įmaišius į jaunosios puokštelę šiek tiek žalio atspalvio - tikrai nepatrukdytų, bet tai nebūtina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti