QUOTE(nakvisa @ 2008 08 14, 14:03)
nu maniskei pilvukas negargaliuoja,o tustinasi dabar tik 1 kart per diena.
tada gal viskas tikrai gerai...
nes manoji tai po kiekvieno valgymo tustinosi ir vandenuku...visas pilvukas gargaliavo ir sudirges buvo nes tuscias buvo kai daktaras paklause lietuvis... bet visa tai praeityje... dabar pfu pfu pfu gerai visai... "infacol" vakar nupirkau, tai neblogai veikia, kaip "espumizan"
o manajai kur gavo skiepa pati pirma i rankyte kaire, tai dabar tik paraudonavo... bet manau taip turi buti, juk mes visi turim randuka nuo to skiepo ant rankos... neklystu, pataisykit jei klystu... juk ner ko nerimauti man ane

?

oras pas mus, reikes dabar eit dar pasivaiksciot su grazuolyte... iki, veliau susikalbebsim... nors Lt jau 9h vakaro...
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 14, 18:39)
atsimenu kaip as juos nescia valgydavau...

budavo net kad per vakara visa arbuza viena suvalgydavau...

o dabar kazkaip skaniu nemaciau prie saves,o i lidl irgi kazkaip nebeuzsuku...

labai geri buna turku parduotuvese,tik,kad toli nuo manes,bet rytoj i kirpykla vaziuosiu reiks uzsukt,apsidaryti...

ydomu kaip Fary -tale su tuom nuotraukytem baigesi?
oj nescia ir as juos valgiau... o io lidl specialiai del arbuzo vaziavau nes pazystami pasake kad labai skanus

o fairy-tale irgi kazkaip apsigedau... bet ji juk naktineja su mumis visada

tai dar anxti jai cia
grazinsies kirpykloj

mes tai jau buvom ir as ir manoji... bet man reieks vel greitai apsilankyti

noretusi grazaus manikiuro ir ilgu naguciu, bet galvoju kad gali buti nepatogu
Papildyta:
QUOTE(VioletaG @ 2008 08 14, 18:41)
Mano maziuke siandien miega ir miega... Itariu nakti nemiegosim abi

nebent zadint ir zaist su ja iki 23 val
o arbuziuko tai tikrai noreciau...
saulyte02 "papuliai kazkokie tusti atrodo" todel, kad kas valandele valgo... man irgi taip buna kai dukrele dazniau uzsimano "patraukt" ( as gi ir soske dirbu, nes manoji nepripazysta) ir tikrai pienas nedingsta, pamatysi kas bus is ryto - pilni pilni
nurimk del papuliuku, ji siandien daug traukia, gaminasi pienuko rytojui...pamatysi viskas bus gerai, bet jei bijai kad neprivalgo ji, tai tu jai nakciai duok buteliuka, o per ta laika vel papuliukai pilni mienuko bus...
o kad miega mazoji dziaukis, vaikutis pavalges, ramus, sveikas - tai ir miega

leidzia mamytei pailseti.