Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

QUOTE(SGT @ 2008 08 14, 18:25)
pasirodo niekaip negalim pabaigti sitos temukes smile.gif
mes tik ka is sveciu o dar Lidl toki skanu arbuzapirkau,...ir kvepia arbuzu ir saldus saldus... net nustebau ... gal kuri irgi norit? smile.gif  wub.gif

atsimenu kaip as juos nescia valgydavau... doh.gif budavo net kad per vakara visa arbuza viena suvalgydavau... ax.gif o dabar kazkaip skaniu nemaciau prie saves,o i lidl irgi kazkaip nebeuzsuku... g.gif labai geri buna turku parduotuvese,tik,kad toli nuo manes,bet rytoj i kirpykla vaziuosiu reiks uzsukt,apsidaryti... ax.gif ydomu kaip Fary -tale su tuom nuotraukytem baigesi?
Atsakyti
Mano maziuke siandien miega ir miega... Itariu nakti nemiegosim abi g.gif g.gif nebent zadint ir zaist su ja iki 23 val biggrin.gif

o arbuziuko tai tikrai noreciau...

saulyte02 "papuliai kazkokie tusti atrodo" todel, kad kas valandele valgo... man irgi taip buna kai dukrele dazniau uzsimano "patraukt" ( as gi ir soske dirbu, nes manoji nepripazysta) ir tikrai pienas nedingsta, pamatysi kas bus is ryto - pilni pilni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioletaG: 14 rugpjūčio 2008 - 19:42
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 14, 14:03)
nu maniskei pilvukas negargaliuoja,o tustinasi dabar tik 1 kart per diena.

tada gal viskas tikrai gerai...
nes manoji tai po kiekvieno valgymo tustinosi ir vandenuku...visas pilvukas gargaliavo ir sudirges buvo nes tuscias buvo kai daktaras paklause lietuvis... bet visa tai praeityje... dabar pfu pfu pfu gerai visai... "infacol" vakar nupirkau, tai neblogai veikia, kaip "espumizan" smile.gif

o manajai kur gavo skiepa pati pirma i rankyte kaire, tai dabar tik paraudonavo... bet manau taip turi buti, juk mes visi turim randuka nuo to skiepo ant rankos... neklystu, pataisykit jei klystu... juk ner ko nerimauti man ane smile.gif ?

thumbup.gif oras pas mus, reikes dabar eit dar pasivaiksciot su grazuolyte... iki, veliau susikalbebsim... nors Lt jau 9h vakaro... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 14, 18:39)
atsimenu kaip as juos nescia valgydavau... doh.gif budavo net kad per vakara visa arbuza viena suvalgydavau... ax.gif o dabar kazkaip skaniu nemaciau prie saves,o i lidl irgi kazkaip nebeuzsuku... g.gif labai geri buna turku parduotuvese,tik,kad toli nuo manes,bet rytoj i kirpykla vaziuosiu reiks uzsukt,apsidaryti... ax.gif ydomu kaip Fary -tale su tuom nuotraukytem baigesi?

oj nescia ir as juos valgiau... o io lidl specialiai del arbuzo vaziavau nes pazystami pasake kad labai skanus smile.gif
o fairy-tale irgi kazkaip apsigedau... bet ji juk naktineja su mumis visada smile.gif tai dar anxti jai cia smile.gif

grazinsies kirpykloj smile.gif mes tai jau buvom ir as ir manoji... bet man reieks vel greitai apsilankyti smile.gif noretusi grazaus manikiuro ir ilgu naguciu, bet galvoju kad gali buti nepatogu g.gif
Papildyta:
QUOTE(VioletaG @ 2008 08 14, 18:41)
Mano maziuke siandien miega ir miega... Itariu nakti nemiegosim abi  g.gif  g.gif  nebent zadint ir zaist su ja iki 23 val biggrin.gif

o arbuziuko tai tikrai noreciau...

saulyte02   "papuliai kazkokie tusti atrodo" todel, kad kas valandele valgo... man irgi taip buna kai dukrele dazniau uzsimano "patraukt" ( as gi ir soske dirbu, nes manoji nepripazysta) ir tikrai pienas nedingsta, pamatysi kas bus is ryto - pilni pilni biggrin.gif

nurimk del papuliuku, ji siandien daug traukia, gaminasi pienuko rytojui...pamatysi viskas bus gerai, bet jei bijai kad neprivalgo ji, tai tu jai nakciai duok buteliuka, o per ta laika vel papuliukai pilni mienuko bus...

o kad miega mazoji dziaukis, vaikutis pavalges, ramus, sveikas - tai ir miega smile.gif wub.gif leidzia mamytei pailseti.
Atsakyti
Oi, mes irgi gyvenam be grafiko sad.gif atrodo ir ne pirmas vaikas, patirties yra...... bet jei dar is ryto pavyksta kas 2.5-3 val maitint, tai vakarais dirbu "tiutiuko" roleje kas valandele..... Nors pas mus irgi cia yra daugiau nusiraminimui......

Atsakyti
O kaip jusu vaikams tie lavinamieji kilimeliai patinka? Manajai tai labai trumpam idomu, nors jis ir grojantis... Gal dar anksti, per daug is jos reikalauju... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 08 14, 18:49)
tada gal viskas tikrai gerai...
nes manoji tai po kiekvieno valgymo tustinosi ir vandenuku...visas pilvukas gargaliavo ir sudirges buvo nes tuscias buvo kai daktaras paklause lietuvis... bet visa tai praeityje... dabar pfu pfu pfu gerai visai... "infacol" vakar nupirkau, tai neblogai veikia, kaip "espumizan" smile.gif

o manajai kur gavo skiepa pati pirma i rankyte kaire, tai dabar tik paraudonavo... bet manau taip turi buti, juk mes visi turim randuka nuo to skiepo ant rankos... neklystu, pataisykit jei klystu... juk ner ko nerimauti man ane smile.gif ?

thumbup.gif  oras pas mus, reikes dabar eit dar pasivaiksciot su grazuolyte... iki, veliau susikalbebsim... nors Lt jau 9h vakaro...  rolleyes.gif
Papildyta:
oj nescia ir as juos valgiau... o io lidl specialiai del arbuzo vaziavau nes pazystami pasake kad labai skanus smile.gif
o fairy-tale irgi kazkaip apsigedau... bet ji juk naktineja su mumis visada smile.gif tai dar anxti jai cia smile.gif

grazinsies kirpykloj smile.gif mes tai jau buvom ir as ir manoji... bet man reieks vel greitai apsilankyti smile.gif noretusi grazaus manikiuro ir ilgu naguciu, bet galvoju kad gali buti nepatogu  g.gif
Papildyta:
nurimk del papuliuku, ji siandien daug traukia, gaminasi pienuko rytojui...pamatysi viskas bus gerai, bet jei bijai kad neprivalgo ji, tai tu jai nakciai duok buteliuka, o per ta laika vel papuliukai pilni mienuko bus...

o kad miega mazoji dziaukis, vaikutis pavalges, ramus, sveikas - tai ir miega smile.gif  wub.gif  leidzia mamytei pailseti.

pas mus irgi orelis... thumbup.gif mes ka tik gryzom,dabar eisiu praustis ir uzleisiu kompa teveliui... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(VioletaG @ 2008 08 14, 18:53)
O kaip jusu vaikams tie lavinamieji kilimeliai patinka? Manajai tai labai trumpam idomu, nors jis ir grojantis... Gal dar anksti, per daug is jos  reikalauju... g.gif  g.gif

maniske jau 2 turi ir nei vienas nesudomino... verysad.gif nu gal 5 min,ji tinginiuke geriau supynej guli ir i dugelius virs galvos kur sukasi ziuri isiziojus... rolleyes.gif as irgi pergyvenau,kad manoji nesilavina,bet kiekvienam savas laikas,o drauge buvo atejusi su metuku mergyte tai jai ydomu buvo... biggrin.gif
susirasinejau su drauge,kuri neseniai pagimde ir jos mergytei labai prastai,tai man taip liudna... verysad.gif nors pati ja guodziau optimistiskais zodziais,bet pati pergyvenu...ju abieju (mamos ir dukrytes) kraujas negeras,tai mamytei atsitaiso jau mazytei dar ne... verysad.gif tikiuosi viskas bus gerai...tokia grazi mergyte... wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Dukrelė turi vieną lavinimo kilimėlį, tačiau nepanašu, kad juo žavėtusi. Kiek ilgėliau dėmesį fiksuoja į melsvą šuniuką, ranka bando pasiekti ir žaisti su barškučiu. Visas dėmesys trunka apie 7 min ilgiausiai...
Nakviša, palaikyk draugę. Tuomet palaikymas labai reikalingas, net jei kartais draugė ir pikčiau atsakytų. Paprasčiausiai - ji gali neatlaikyti įtampos ir.. lengviausia tuomet atsigriebti ant žmonių, kurie yra šalia. Jei.. kas nors bus geriau, tai pasakyk, kad ir visos mes (neabejoju) ją palaikome ir siunčiame daug linkėjimų su balionėliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina* @ 2008 08 14, 17:44)
unija, aha musu zuikia viena diena gime thumbup.gif Bet kai paskaiciau kiek tavo suvalgo, man net liudna pasidare. Maniske 100 ml ir stop, o taviskis g.gif Koks jusu svoris? Kokie gimet, ir kaip daznai valgot?

Tarpkitako musu abieju maziu pirmoji vardo raide S lotuliukas.gif
maniskis gime 5240 doh.gif , po pirmo menesio svere 5600, dabar nezinau dar. 5-6 kartus. Anksciau as maitinau savo pienuku, tai valgydavo dazniau, o dabar kai prie misinuku perejau biski susinormalizavo laikas.
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2008 08 14, 18:54)
nu ir nusisnekejau as pirmai... doh.gif dabar dar karta paziurejau i buteliuka taigi ten talpa 125ml,o ne 225ml... doh.gif ot kvaisa,norejau vaika apzora padaryti... doh.gif va cia tai mama net nezinau kiek mano vaikas suvalgo... doh.gif

lotuliukas.gif prajuokinai, aciu del paraso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 14 rugpjūčio 2008 - 21:57
Oho... nieko sau svoris. Tikras milžinas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adatele1 @ 2008 08 14, 20:50)
Oi, mes irgi gyvenam be grafiko sad.gif atrodo ir ne pirmas vaikas, patirties yra......  bet jei dar is ryto pavyksta kas 2.5-3 val maitint, tai vakarais dirbu "tiutiuko" roleje kas valandele.....  Nors pas mus irgi cia yra daugiau nusiraminimui......

Man va idomu, kas be grafiko gyvena, tai kaip jus ta espumizana duodat? ka kiekviena kart pries maitinima? o jei maitinimas kas valanda ar puse?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti