as taip pat gimdziau sioje ligonineje,rugpjucio 6d.
ka galeciau pasakyti,antro vaiko ten tikrai negimdysiu.nes kas susija su paciu gimdimu tai man buvo pats didziausias kosmaras.
mane pagulde i lignine tik praejus dviem savaitem po termino,echoskopu pries gimdima niekas neapziurejo,o vertejo nes mano stebuklelis buvo 4,700kg.
bandziau gimdyti pati,bet kai po 10val,saremiu gimdos kaklelis atsidares buvo tik 1cm.padare cezari.manau likimas,nes pati nezinia kaip buciau toki dideli vaika pagimdziusi.po to po paros kai apziurejo pjuvi pasirodo buvo prairusi siule,tai teko isnaujo siuti

o kas susija su sesutem ir kai kuriom gydytojom tai tikrai nuostabus,supratingi zmones.gelejau bet kuriuo paros metu nueiti paklausti jei ko nezinojau,nei viena neatsake,visos labai malonios.tik ka galiu patarti tai vaziuodamos gimdyti pasidomekit apie misinukus ir isimeskit soskiu kietu,nes ten tik tos minkstos,nes man po gimdymo nebuvo pienuko ir priespienio labai mazai,reikejo damaitinti misiniu,jos dave koki turejo,jis mums netiko grizus namo keiciau,leliukai tai labai skausmingai isgyvena,bent jau mano.o po tu soskiu mano mazas visiskai neime kruties.tai po visu isgyvenimu ir nervu as turejau pienuko tik 3savaites.
Linkiu visom dideles sekmes ir istvermes