QUOTE(Korni* @ 2008 08 29, 19:30)
Gimdziau pirma Rk antra VGN abu kartus susitarus , kai turiu su kuo palyginti tai tikrai daugiau negimdyciau RK.
kai moki, tai ir priežiūra skiriasi. RK apskritai garsėja, kaip GN, kuriuose mažiausiai reikalaujama kyšių.t ai gal todėl VGN ir stengėsi labiau, nes jau įpratę "atidirbinėt"?
o jei rimtai, tai išties kiekvienai skirtingų dalykų reikia ir kiekviena skirtingai situaciją traktuoja
aš gimdžiau pernai, bet antrą tikrai Rk gimdysiu. tik jau tarsiuosi iš anksto. tikrai ne todėl, kad kažkuo nusivyliau. o tik todėl, kad labai patenkinta Volkovič darbu likau

nors važiavau
na ura, su niekuo nesitarusi, bet turėjau tokį aptarnavimą, už kurį pvz VGN ar Antakalnyje būčiau ne mažiau 1000 Lt paklojusi... o atsidėkodama palikau tikrai mažiau
tikrai niekur nereikėjo lakstyt su mažium: kiekvieną dieną buvo vizitacijos ir per jas vaiką pasverdavo apiprausdavo, jei reikėdavo ir pan. gal man pasisekė, bet neturiu visiškai kuo skųstis: man darė neplaninį cezarį, sesutės visada labai maloniai viską paaiškindavo, gydytojos rūpinosi, vyras kartu nakvojo. žodžiu viskas buvo
beje, vyras kada reikdavo, tada ir išeidavo, kada reikdavo - tada grįždavo - problemų dėl to nebuvo. tik va kiti lankytojai turėjo per lankymo valandas atvažiuot, bet dėl griežtos tvarkos išties tik geriau (nereikia kęsti visą dieną svetimų lankytojų, kaip kai kuriuose kituose GN).
žodžiu atsipalaiduokit: viskas prieklauso tik nuo Jūsų pačių nusiteikimo