Kuria prasme deformavosi? Gal tiesiog ant spenelio yra pridziuvusio priespienio?

QUOTE(liepsnele @ 2011 04 06, 16:41)
ne ne tikrai ten nepriespienis ir ne kas kitas,o pats spenelis toks kaip nuauges...na kaip pasakyt..

Sveiki. Vakar pradėjo skaudėti spenelius, šiandien pastebėjau, jog jie paraudonavo, labai skauda vos lengvai prisilietus
Naudoju k.žiedą jau metus laiko, niekada to nebuvo

Sveikos, man ant vieno spenelio atsirado mazyte rausva puslele. Ji labai skausminga. Beje esu nescia ir krutys nuo pat nestumo pradzios truputi skausmingos, jautrios. Dabar Kai pastebejau kad viena krutis skausmingesne, atidziau apziurejau ir pastebejau ta puslele, skauda nuo bet kokio prisilietimo, net drabuziu. O vakar pastebejau, kad ta puslele tapo juoda
net neisivaizduoju, ar cia tokia puslele, kuriu buna zindant? Ar tai reiskia, kad netinkama liemenele nesiojau ir del nutrynimo ji atsirado? rytoj bandysiu rasti gydytoja

QUOTE(un1deux2trois3 @ 2011 03 26, 21:07)
sveikos merginos
mane jau kelinta diena kankina skausmingi speneliai. mmm dar toli,tik uz poros savaiciu. taip pat jau kokia savaite jauciu pilvo ir nugaros skausmus. plius labai gausios isskyros. dariausi testa-neigiamas. taciau po lytinio akto buvo praejusi tik savaite. siaip saugojomes, bet vistiek kazkokia paranoja uzejo. pradejau pirmuosius nestumo poizymius skaityt tai isvis stogas nuvaziavo

mane jau kelinta diena kankina skausmingi speneliai. mmm dar toli,tik uz poros savaiciu. taip pat jau kokia savaite jauciu pilvo ir nugaros skausmus. plius labai gausios isskyros. dariausi testa-neigiamas. taciau po lytinio akto buvo praejusi tik savaite. siaip saugojomes, bet vistiek kazkokia paranoja uzejo. pradejau pirmuosius nestumo poizymius skaityt tai isvis stogas nuvaziavo

Man identiškai! Tik dar ir vėluoja mm savaitę, bet 3 testai neigiami. Gyvenimo ritmas su visokiais festivaliais ir miegojimais palapinėse 3h per naktį išėjęs iš ritmo plius nervas dėl galimo nėštumo, prisiskaičius pirmų nėštumo požymių.
Bet man skaudūs speneliai visada būdavo pirmas pms požymis. Jei mėnesinių nesulauksiu iki pirmadienio, eisiu darytis hcg kraujo tyrimą.
Sveikos mamytės ir ne mamytės 
Nežinau ar į šią temą pataikiau bet bandysiu savo situacija aprašyti čia.
Jau antra savaitė kaip skauda krūtinę. (Nesu gimdžiusi). praėjus kelioms dienoms po mėnesinių pradėjo skaudėti dešnėj pusėj, kažkur virš krūtinės. Skausmas buvo spazmuojantis, su tarpais. Kitą dieną pradėjau jaust diskomfortą krūtinėje, deginantis jausmas speneliuose, lyg traukimas. Krūtinė lyg sudirginta. Nemoku net nupasakoti. Kartais jaučiu kad pečiuose nervas juda, taip pat dešinėj pusėj žemiau krūtinės irgi juda nervas. Dar vieno antakio nervas susitraukinėja. Man niekada nėra taip buvę. Ir ar tai normalu, kad maudantis arba kai pajaučiu šaltį, oda aplink spenelį visa susiraukšlėja, susitraukia, o po kelių sekundžių vėl būna normali. Ankščiau lyg taip nebuvo. Jau prisigalvojau visokių dalykų, kad liga kokia rimta nebūtų.
Šiuo metu esu užsienyje.

Nežinau ar į šią temą pataikiau bet bandysiu savo situacija aprašyti čia.
Jau antra savaitė kaip skauda krūtinę. (Nesu gimdžiusi). praėjus kelioms dienoms po mėnesinių pradėjo skaudėti dešnėj pusėj, kažkur virš krūtinės. Skausmas buvo spazmuojantis, su tarpais. Kitą dieną pradėjau jaust diskomfortą krūtinėje, deginantis jausmas speneliuose, lyg traukimas. Krūtinė lyg sudirginta. Nemoku net nupasakoti. Kartais jaučiu kad pečiuose nervas juda, taip pat dešinėj pusėj žemiau krūtinės irgi juda nervas. Dar vieno antakio nervas susitraukinėja. Man niekada nėra taip buvę. Ir ar tai normalu, kad maudantis arba kai pajaučiu šaltį, oda aplink spenelį visa susiraukšlėja, susitraukia, o po kelių sekundžių vėl būna normali. Ankščiau lyg taip nebuvo. Jau prisigalvojau visokių dalykų, kad liga kokia rimta nebūtų.