QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 15, 21:47)
Laba vakara, mielos scrapintojos. Ketinau nerašyti, kol neperskaitysiu visų temų ir nepradėsiu nors truputį darbuotis, bet... Esu ketvirtos temos pabaigoj, bet rytoj eisiu į miestą prekintis, galvoju patikrint vieną nemažą kanceliarinių parduotuvę. Su popierium viskas aišku. Bet norėjau užklaust, į ką atkreipt dėmesį perkant rašiklius? Ta prasme, ar taip pat turi būti užrašyta 'acid free', ar dar kažkas? Būsiu dėkinga, jei atsakysit. Tada gal ir parsineščiau jau ką nors rytoj radusi.
Tiesa, aš šiuo metu Dubline. Jei nerasiu nieko tame knygyne, jau susiradau adresus kelių internetinių parduotuvių Airijoj ir UK. Pasirinkimas gal ir ne toks kaip JAV, bet man šiuo metu aktualiausias popierius ir klijai, gal viena kita dekoracija, tai turėčiau rast. Gal netyčia iki 11 temos atsirado ir scrapinančių Airijos lietuvių, būtų įdomu pabendraut
Prieš kelias dienas knygyne jau paėmiau į rankas pavartyt vieną britišką scrapbook žurnalą, tai bent jau man pasijautė skirtumas nuo tų pavyzdžių, kuriuos matau nete (turbūt daugiausiai amerikoniškų).
Na, kol kas skubiausias klausimas dėl rašiklių. Šiandien labdarinėj jau nusipirkau vaikišką kartoninę knygutę, vakare dirsiu jai odą
Sveika prisijungusi y musu jauku kampely

Kadangi tu skaitai dar tik 4temos pabaiga, tad nezinai, kad mes sia tema dar padalinom y grupes: apie priemones kalbames sitoje temoje
http://www.supermama...howtopic=331574 , toliau mes dar turim plepalu tema
http://www.supermama...howtopic=351619 . Sioje temoje mes aptarinejam tik padarytus darbelius, atlikimo technikas
O siuo kartu atsakysiu, kad ant rasikliai turi buti acid free, bet ne butinai ant ju paciu tai uzrasyta. Klausk pardaveju, paziurek ypakavimus (jei tokie bus). Bet atvirai... As pirmuosius darbelius uzrasiau su paprastu tusinuku

Acid free prailgina gyvenima, bet vistik nieko nera amzino
Papildyta:
As maciau Miglotos paskutiny darbely gyvai. Jis puikus

Nuotraukoje tie papuosimai ganetinai balti, bet tikroveje

Is kur ta zuiky busi parovusi?
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas