QUOTE(Miglota @ 2008 09 19, 19:56)
Linutuk, oho, saunuole, man kai raides virsuj tai apacioj kazko truksta, tas tekstukas per mazas tada, nes virsuj per daug svorio, gal koki dviratuka pasiuvinet noretum, o kai raides pacioj tada virsuj dar noretusi kokios detales, bet apskritai saunuole, labai grazu

tai vat kaip gavosi, pradinis varijantas buvo truputi kitaip isivaizduojamas, kaip visada eigoje pradejau kaitalioti, pirma padariau tik ant balto popieriaus raides, pasirode kad man

, tada krastus pasendinau, vel kas kas

, tuomet pasistengiau ir padariau ta 3D efekta, ziuriu kad netelpu i lapa taip kaip norejau

ir is karto pamaciau, kad virsuj per gremezdiskas vaizdas, tuomet su tomis raidelemis nulipau zemyn

, bet velgi kas kas ne taip

paskui jau pas jus lekiau
QUOTE(relija @ 2008 09 19, 20:07)
Vž, aš už antrąjį pataisytą variantą
QUOTE(a Lua @ 2008 09 19, 20:37)
Merginos, negaliu patikėt jūsų žodžiais.... Kažkokią "žvaigdžių valandą" išgyvenu...
ot zvaigzdune
Linutuk, aš ką tik grįžau iš Scrapukės blogo - ten rašiau, kad nederėtų naudot žemyn svyrančių elementų. Tai -
pesimizmo išraiška. Va ir čia tą patį darai. Ir pirmam, ir antram variante pavadinimas svyra žemyn ir pačios nuotraukos sudėliotos taip, kad leistųsi žemyn. Gal pabandyk sudėliot viską taip, kad kiltų į viršų? Bent jau raideles, jeigu nuotraukų neišeis (nes priklijuotos).
Na ir koks simbolis tikrai būtų ne pro šalį.
apie tai esu girdejus, kaip dariau tai lyg ir niko atrode, nu nekilo jos man aukstyn nors tu ka

, o sitam darbelija man kaip tik atrodo kad labai tinka, tai lyg varytu su dviratuku nuo kalno visu greiciu, koks gi cia pisimizmas - tai kaifas

, o del detaliu tai tikrai truksta, bet as siam reikale dar totalus stabdis
QUOTE(babyface @ 2008 09 19, 21:27)
LINUTUKE, kaip padarei tas raideles?
taip, popierius tada stora dvipuse lipni juostele, tada velpopieriukas, vien zodziu "sumustinis"
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 19, 22:23)
man antro varianto raides "NE" atrodo kad nukrite is pavadinimo. dar truksta kokiu akcentuku, labiau raudonos kokios spalvos. Raudonus didesnius apskritimus uzdeciau ant taskuoto rudo popieriaus ir apsiuvineciau ruzavai, baltai...prakirpk apskritima pusiau kad atrodytu lyg tesiasi po popieriaus ribu...man dar kzko cia truksta
aciuks

, permiegosiu ant jo ir rytoj sviesesnia galva dar gal pasidarbuosiu, paskui dar klausimu tikriausiai turesiu