QUOTE(Agneja @ 2008 09 26, 08:25)
aha, tikrai graziau ziurisi

tik man tas pilvas apvedziotas kazkaip nelimpa

as gal buciau geriau kokia rodyklyte nuvedus, ar pasiuvinejus, kazkaip per storai dabar ten ir galima sakyt, kad paslepia pilvuka...nu bet cia gal tik man taip atrodo
QUOTE(irmulia @ 2008 09 26, 09:08)
Agam

iš ties pilvuką uždengia jo apipiešimas

Aišku,m jei tai jau neįmanoma nuimti, tai gal galima paslėpti kokiomis miniatiūrinėmis neutraliomis gėlytėms arba burbuliukais ar kuo kitu
Man tas apipiešimas irgi nelabai, dar galvoju, kaip paslėpti, gal susuksiu virvelę iš siuvinėjimo siūliukų ir po ja paslėpsiu
QUOTE(justess22 @ 2008 09 26, 09:23)
Man dar truputį užkliuvo, kad paslapties vokelio kraštas eina beveik vienoj linijoj su margo apskritimo kraštu. Aš vokelį būčiau truputį leidus žemyn ir pastūmus į dešinę

Na, bet čia gal toks užmanymas pas tave buvo
Dėl vokelio sumanymo nebuvo jokio. Aš apskritai tokio lygio dėliotoja, kad man arba žiūrisi, arba ne - pagrindinis kriterijus. O kadangi akis mano neištobulinta, tai dažnai tai, kas man lyg ir žiūrisi, iš tiesų yra nesąmonė

Dėl to man ir vertingi, pvz.,
scrapukės patarimai, nes ji ne tik pasako, kas negerai atrodo, bet ir paaiškina, kodėl

Aišku, man svarbūs ir vertingi visų patarimai, nenoriu išskirti vieno ar kito žmogaus, bet aš tikiuosi, kad profių komentarai naudingi ir kitoms - visos juos skaitom ir mokomės ne tik iš savo, bet ir iš kitų klaidų