Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 20:45)

Ai, aš neperku tų už 30LT schmoll.gif ."Švaros prekėse" buvo. Tai ir nusipirkau...Na aš nesu tiek daug uždirbanti kad galėčiau leist sau lūpdažį už 30LT. Žlugo mano verslas verysad.gif ...Na tai dirbu paprastą eilinį darbą...
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 15, 17:36)
Ne, ne, madingi. Bet šiaip...Aš irgi šiandien lūpdažį įsigijau blush2.gif už 2,50LT  blush2.gif

ka gero siais laikais uz tiek galima isigyti?
Atsakyti
Pagaliau atkeliavo mano guerlain by emilio pucci wub.gif verta buvo palaukti, uzsisakiau 05 ir 03 sparking sea spalvytes ax.gif Galiu pasakyti, kad guerlain sparking sea zymiai fainesnis savo tekstura, nei guerlain teracota, neturi tokio kvapo ir keisto skonio ant lupu ir normaliai nusvieisna lupas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyClouds @ 2008 09 16, 14:31)
Ai, aš neperku tų už 30LT  schmoll.gif ."Švaros prekėse" buvo. Tai ir nusipirkau...Na aš nesu tiek daug uždirbanti kad galėčiau leist sau lūpdažį už 30LT. Žlugo mano verslas verysad.gif ...Na tai dirbu paprastą eilinį darbą...

Sorry,o apie koki uz 30 lt kalbi? (cia ne supermilioneriu klubas,diskutuojam ne tik apie Kristianos asortimentus o apie visa kosmetika,nesvarbu uz 3lt ar 30lt ar 300lt )
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 09 16, 23:50)
ka gero siais laikais uz tiek galima isigyti?

Na galima, galima. Aš neperku labai brangių 14 LT man jau brangu. ax.gif Tuo labiau jog žinau kad aš jį užsitepsiu kasdien, o ne į balių...

QUOTE(Olivia* @ 2008 09 17, 12:50)
Sorry,o apie koki uz 30 lt kalbi? (cia ne supermilioneriu klubas,diskutuojam ne tik apie Kristianos asortimentus o apie visa kosmetika,nesvarbu uz 3lt ar 30lt ar 300lt )

Ne, nu tik kaip pavyzdį paėmiau 30LT. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aviete5 @ 2008 09 13, 15:52)
user posted image
Šitokį šiandien nusipirkau. rolleyes.gif

Labai nusivyliau.. meginuka radau, tai net normaliai spalva neusitepe.. subega i kazkokius net nemoku paaiskint ka.. ! lotuliukas.gif gal man toks papuole.. blink.gif
Atsakyti
thumbup.gif Oroflame MAXI Lipgloss thumbup.gif
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
mergaites, gal galite parekomenduoti koki blizgi kad va tokia spalvyte suteiktu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 17, 20:57)
mergaites, gal galite parekomenduoti koki blizgi kad va tokia spalvyte suteiktu
user posted image

o kuo sis chaneliukas 4u.gif netinka ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 09 17, 21:06)
o kuo sis chaneliukas  4u.gif netinka ?

Tuo, kad jis visai nepadaro lupu panasiu kaip sioj foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 09 17, 21:42)
Tuo, kad jis visai nepadaro lupu panasiu kaip sioj foto  smile.gif

ot apgavikai ,intrigantai lotuliukas.gif
as tai bandyciau lupu daziukus ieksotis tokiosspalvos ir blizgesi deti, nes man atrodo cia pas modeliuka ne vien blizgesiukas

kokia spalvyte ,imciau ir suvalgyciau nei nekainuotu 47$ doh.gif
user posted image
Atsakyti
O as vat Sarmoj radau akcija -40% Estee Lauder blizgesiams thumbup.gif
Nusipirkau

http://www.handbagsa...roductId=761206

https://www.thebeaut...eige_51725.html

Labai grazios sviesios spalvytes, tokiu, kokiu ir norejau wub.gif
Atsakyti