Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai:)

sorry uz poster_offtopic.gif bet kadangi neradau lupdaziuku temos paklausiu cia blush2.gif sakykite ar sarmose yra YSL produkcijos blush2.gif gavau dovanu ceki ir labai noriu nusipirkti YSL nude lupdaziuka.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 06, 23:23)
sorry uz  poster_offtopic.gif  bet kadangi neradau lupdaziuku temos paklausiu cia blush2.gif  sakykite ar sarmose yra YSL produkcijos blush2.gif  gavau dovanu ceki ir labai noriu nusipirkti YSL nude lupdaziuka.. wub.gif

Vilniaus Panoramoj yra ysl kolekcija, atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 06, 22:23)
sorry uz  poster_offtopic.gif  bet kadangi neradau lupdaziuku temos paklausiu cia blush2.gif  sakykite ar sarmose yra YSL produkcijos blush2.gif  gavau dovanu ceki ir labai noriu nusipirkti YSL nude lupdaziuka.. wub.gif

Vakar YSL kolekcija maciau Sarmoje ir G9 prekybos centre 4u.gif
Atsakyti
Isigijau DIOR Lip Maximaiser , na ka as galiu pasakyti, nieko ispudingo, netgi sakyciau niekuo nesiskiria nuo paprasto blizgio be kalogeno.irnesakyk.gif na tik truputi jauciasi dilgciojimas, bet ir tai ne visada. gal cia nuo silumos ar salcio priklauso, g.gif nes kazkaip pastebejau, kad silumoje dilgciojimas jauciasi, o saltyje ne blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 07 sausio 2009 - 12:00
QUOTE(LokiTana @ 2009 01 07, 01:59)
Vilniaus Panoramoj yra ysl kolekcija, atrodo  blush2.gif

ten yra sarma?
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 07, 13:38)
ten yra sarma?

ten douglas yra,bet tame douglase ne itin didelis pasirinkimas ysl ir siaip kitu firmu.
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 07, 13:38)
ten yra sarma?

Taip. Yra ir Sarma ir Douglas
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2009 01 07, 01:59)
Vilniaus Panoramoj yra ysl kolekcija, atrodo  blush2.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 07, 11:49)
Vakar YSL kolekcija maciau Sarmoje ir G9 prekybos centre 4u.gif

QUOTE(pepė @ 2009 01 07, 14:53)
ten douglas yra,bet tame douglase ne itin didelis pasirinkimas ysl ir siaip kitu firmu.

QUOTE(v-i-k-a @ 2009 01 07, 15:44)
Taip. Yra ir Sarma ir Douglas

aciu labai uz info 4u.gif o sakyk V-i-k-a gal esi maciusi ar yra ten sarmoje YSL nude lupdaziuku? tokie orai nesinori veltui vazineti, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 01 07, 16:29)
aciu labai uz info 4u.gif o sakyk V-i-k-a gal esi maciusi ar yra ten sarmoje YSL nude lupdaziuku? tokie orai nesinori veltui vazineti, aciu 4u.gif

Oi, tikrai nezinau, kazkaip i tokia spalva mazai atkreipiu demesi, nes man tokia netinka tai ir neziuriu.
Atsakyti
Labai patinka clarins instant light lupu blizgesys.Spalva neutrali, graziai dengiasi ir malonus ant lupu (nelipnus). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 12 23, 20:03)
Ne nenusilaižo    mirksiukas.gif    Ir aš turiu ir valgiau ir gėriau    thumbup.gif    Bet nane nervina, kad paskui lieka tie blizgučiai, nu tada tai kol aš juos lauk nukrapštau tai    doh.gif

Man patinka tas 6 Hours. Kad islieka ilgai. Bet man tai nelieka jokiu ten blizguciu prilipusiu. g.gif Ir nesausina lupu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 08, 01:19)
Man patinka tas 6 Hours. Kad islieka ilgai. Bet man tai nelieka jokiu ten blizguciu prilipusiu.  g.gif Ir nesausina lupu bigsmile.gif

Pas mane blizgesyje tra blizgučių, tai jie ir lieka. Mano lūpos labai jautrios tai jis man labai išdžiovina. Man jis netiko. Dabar guli numestas į kampa ir tiek.
Atsakyti