Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(*irma* @ 2008 08 08, 12:32)
nu pasirodysiu ir as ka vakar seimynai vakarienei kepiau blush2.gif
mielinius ragelius receptas cia
user posted image

Labai simpatiški. smile.gif
Atsakyti
Labai skanu čia viskas pas jus 4u.gif
O mes šiandien bandysim obuolių pyragą keptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 08 08, 08:32)
nu pasirodysiu ir as ka vakar seimynai vakarienei kepiau blush2.gif
mielinius ragelius receptas cia

Ar skanus tie rageliai?,nes recepta seniausiai atsiprintinau ir vis paskaitau ir vel padedu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jauciu,reikes kept. g.gif
Atsakyti
Itališkas obuolių pyragas

6 obuoliai
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 stiklinė razinų, riešutų, apelsinų žievelių mišinio

Obuolius supjaustyti kubeliais, apibarstyti cukrumi, sudėti razinas, riešutus, apelsinų žieveles. Valandai palikti šaltoje vietoje.

user posted image


Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į riebalais išteptą, miltais pabarstytą kepimo skardą.

user posted image


Kepti iki 200o C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

user posted image

user posted image


Šįkart vietoj džiovintų vaisių mišinio dėjau razinas ir šviežias mėlynes. Gavosi skaniai.

p.s. jei matote, jog tešlai trūksta drėgnumo (priklauso nuo sulčių kiekio, išsiskyrusio iš obuolių), galite įpilti šlakelį sulčių arba kompoto.

Pyragas drėgnas ir apysaldis (netinka mėgstantiems sausus ir labai saldžius).
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 08, 14:57)
Ar skanus tie rageliai?,nes recepta seniausiai atsiprintinau ir vis paskaitau ir vel padedu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet jauciu,reikes kept. g.gif


seip visain ieko tokie puruciai,tik kad as juos mazus dariau ax.gif ir cukraus mums mazoka,kita kart jo daugiau desiu ir daryciau didesnius,bet skoniu tikrai skanus 4u.gif

QUOTE(Mažulėlė @ 2008 08 08, 15:19)
Itališkas obuolių pyragas

6 obuoliai
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 stiklinė razinų, riešutų, apelsinų žievelių mišinio

Obuolius supjaustyti kubeliais, apibarstyti cukrumi, sudėti razinas, riešutus, apelsinų žieveles. Valandai palikti šaltoje vietoje.

user posted image
Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į riebalais išteptą, miltais pabarstytą kepimo skardą.

user posted image
Kepti iki 200o C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

user posted image

user posted image
Šįkart vietoj džiovintų vaisių mišinio dėjau razinas ir šviežias mėlynes. Gavosi skaniai.


p.s. jei matote, jog tešlai trūksta drėgnumo (priklauso nuo sulčių kiekio, išsiskyrusio iš obuolių), galite įpilti šlakelį sulčių arba kompoto.

Pyragas drėgnas ir apysaldis (netinka mėgstantiems sausus ir labai saldžius).


skanus pyragiukas atrodo nuotraukoj,reiks isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 08, 14:57)
Ar skanus tie rageliai?,nes recepta seniausiai atsiprintinau ir vis paskaitau ir vel padedu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet jauciu,reikes kept. g.gif

Kepk kepk papasakosi kaip gausis, nes ir aš gundausi biggrin.gif Nors turėtų būti skanu jei mėgsti mielines bandeles smile.gif Kažkaip buvau pametus šią temą g.gif Reik pasižvalgyt į skanumynus biggrin.gif O šiaip tai ieškojau šokoladinių riestainėlių, bet ryškiai per anksti lotuliukas.gif Teks kept ką ir buvau sugalvojus - keksiukus su mėlynėmis ax.gif


QUOTE(*irma* @ 2008 08 08, 17:36)
seip visain ieko tokie puruciai,tik kad as juos mazus dariau ax.gif ir cukraus mums mazoka,kita kart jo daugiau desiu ir daryciau didesnius,bet skoniu tikrai skanus 4u.gif
skanus pyragiukas atrodo nuotraukoj,reiks isbandyti ax.gif

Aha pasižiūrėjus į aprašymą mažokai atrodo ax.gif Aš tokiam pieno kiekiui darydama mielinė tešlą dedu apie 3 v.š. cukraus ir tai nebūna labai saldu smile.gif
O ar nesigavo sūrūs? g.gif Pirmą kartą kepdama bulką kai įdėjau pagal receptą 1,5 a.š. druskos doh.gif tai po to karto apsiriboju 0,5 a.š. arba žiupsneliu druskos puslitriui pieno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 08 08, 18:26)
Kepk kepk papasakosi kaip gausis, nes ir aš gundausi  biggrin.gif Nors turėtų būti skanu jei mėgsti mielines bandeles  smile.gif   Kažkaip buvau pametus šią temą  g.gif  Reik pasižvalgyt į skanumynus  biggrin.gif  O šiaip tai ieškojau šokoladinių riestainėlių, bet ryškiai per anksti  lotuliukas.gif Teks kept ką ir buvau sugalvojus - keksiukus su mėlynėmis  ax.gif
Aha pasižiūrėjus į aprašymą mažokai atrodo  ax.gif   Aš tokiam pieno kiekiui darydama mielinė tešlą dedu apie 3 v.š. cukraus  ir tai nebūna labai saldu smile.gif
O ar nesigavo sūrūs?  g.gif  Pirmą kartą kepdama bulką kai įdėjau pagal receptą 1,5 a.š. druskos  doh.gif  tai po to karto apsiriboju 0,5 a.š. arba žiupsneliu druskos puslitriui pieno  biggrin.gif


seip druskos nedejau visai,tai ir nesigavo surus,jei buciau dejusi tai butu mazdaug gavesi kaip breceliai,kita kart tikrai desiu daugiau cukraus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 08 rugpjūčio 2008 - 18:08
Idesiu sokoladinius riestainelius,tikrai labai skanus wub.gif Recepta nuvogiau is cia.Parasysiu vertima:
100 g margarino ar sviesto,
150 g cukraus,
2 a.s.vanilinio cukraus,
2 kiausiniai,
3 v.s.kakavos,
1 a.s.kepimo milteliu(arba 0,5a.s.sodos)
300-350 g miltu,
200 g sokolado,
kokiu nors riesutu.
margarina issukame su cukrumi(as istirpdziau per klaida,bet skonio nepagadino),
sudeti kiausinius,ismaisyti,sudeti kakava,ismaisyti.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais,supilti i tesla ir isminkyti.
Is teslos suvolioti 5mm storio 15cm ilgio volelius ir padaryti riestainiukus.Riestainiukus sudeti ant sviestiniu popieriumi istiestu skardu ir kepti(180) 15-20min.Atvesusius aptepti sokoladu ir apibarstyti riesutukais.Skanaus!!!
Atsakyti
kaip skaniai atrodo riestainiai - niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
Daividija , ar Tu kada nors baiksi su savo skanumynais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , visos seiles baigia isvarveti bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 08, 19:23)
kaip skaniai atrodo riestainiai - niam niam  bigsmile.gif

net labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 08 08, 20:18)
Idesiu sokoladinius riestainelius,tikrai labai skanus wub.gif Recepta nuvogiau is cia.Parasysiu vertima:
100 g margarino ar sviesto,
150 g cukraus,
2 a.s.vanilinio cukraus,
2 kiausiniai,
3 v.s.kakavos,
1 a.s.kepimo milteliu(arba 0,5a.s.sodos)
300-350 g miltu,
200 g sokolado,
kokiu nors riesutu.
margarina issukame su cukrumi(as istirpdziau per klaida,bet skonio nepagadino),
sudeti kiausinius,ismaisyti,sudeti kakava,ismaisyti.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais,supilti i tesla ir isminkyti.
Is teslos suvolioti 5mm storio 15cm ilgio volelius ir padaryti riestainiukus.Riestainiukus sudeti ant sviestiniu popieriumi istiestu skardu ir kepti(180) 15-20min.Atvesusius aptepti sokoladu ir apibarstyti riesutukais.Skanaus!!!


daividija saunuole thumbup.gif thumbup.gif labai labai skanei atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti