
Aciu,mergaites!!
Kepkit kepkit,receptai isbandyti

QUOTE(RiMami @ 2008 07 29, 13:57)
Pažiūrėkite šį recepta kiek skaitinėjau tai matosi kad paprastas ir labai išgirtas pyragas (pati dar neprisiruošiau iškepti)
Čia vertimas:
ANYTOS PYRAGAS
Tešlai:
125 g smulkaus cukraus,
125 g sviesto,
200 g miltų,
1 pak. kepimo miltelių (1 pak. 11 g, skirtas 500 g miltų),
3 kiaušiniai,
1 v. š. citrinos sulčių.
Papuošimui:
1 ind. (830 g) konservuotų vaisių arba uogų savose sultyse,
0,5 pak. pudingo miltelių (1 pak. 37 g).
Sumaišyti visus sausus komponentus ir visus skystus atskirai. Po to viską kartu sumaišyti. Supilti į pateptą aliejumi formą ir kepti išanksto įkaitintoje orkaitėje (termostatas 6) 30 min. orkaitės viršuje.
Vaisius iš indelio išdėlioti ant pyrago (jeigu reikia supjaustyti).
Pagaminti ŽELĖ: visą skystį iš indelio sumaišyti su puse pakelio pudingo miltelių, dėti ant silpnos ugnies ir nuolat maišant, kaitinti iki virimo. Kai tik pradės užvirti masė iš skystos pavirs į žėlinę čia jau ją ir supilti ant pyrago, papuošto vaisiais.
Sustingti turi beveik iškarto, per keletą minučių. Ataušinti ir patiekti.
Padaroma tiesiog momentaliai!!!
Čia vertimas:
ANYTOS PYRAGAS
Tešlai:
125 g smulkaus cukraus,
125 g sviesto,
200 g miltų,
1 pak. kepimo miltelių (1 pak. 11 g, skirtas 500 g miltų),
3 kiaušiniai,
1 v. š. citrinos sulčių.
Papuošimui:
1 ind. (830 g) konservuotų vaisių arba uogų savose sultyse,
0,5 pak. pudingo miltelių (1 pak. 37 g).
Sumaišyti visus sausus komponentus ir visus skystus atskirai. Po to viską kartu sumaišyti. Supilti į pateptą aliejumi formą ir kepti išanksto įkaitintoje orkaitėje (termostatas 6) 30 min. orkaitės viršuje.
Vaisius iš indelio išdėlioti ant pyrago (jeigu reikia supjaustyti).
Pagaminti ŽELĖ: visą skystį iš indelio sumaišyti su puse pakelio pudingo miltelių, dėti ant silpnos ugnies ir nuolat maišant, kaitinti iki virimo. Kai tik pradės užvirti masė iš skystos pavirs į žėlinę čia jau ją ir supilti ant pyrago, papuošto vaisiais.
Sustingti turi beveik iškarto, per keletą minučių. Ataušinti ir patiekti.
Padaroma tiesiog momentaliai!!!
Kepiau šiandien šį pyragą. Dar neragavom, nes ryt laukiam svečių, tai tada ir pjausim.
Kepiau uogienės pyragą
Reikės: 3 kiaušinių
stiklinės uogienės (kuo mažiau saldžios)
stiklinės cukraus (pusės, jei uogienė vis dėlto saldi)
puodelio juodos arbatos užpilo (stipraus ir atvėsinto)
4 stiklinių miltų
3 arb. š. kepimo miltelių (arba 2 sodos - nugesintos uogiene)
cinamono, vanilinio cukraus

Viską sumaišyti. kepti 180 laipsnių karštyje apie 50 min.

Geras dalykas, kad visai nereikia riebalų
Reikės: 3 kiaušinių
stiklinės uogienės (kuo mažiau saldžios)
stiklinės cukraus (pusės, jei uogienė vis dėlto saldi)
puodelio juodos arbatos užpilo (stipraus ir atvėsinto)
4 stiklinių miltų
3 arb. š. kepimo miltelių (arba 2 sodos - nugesintos uogiene)
cinamono, vanilinio cukraus

Viską sumaišyti. kepti 180 laipsnių karštyje apie 50 min.

Geras dalykas, kad visai nereikia riebalų

QUOTE(cipciukas @ 2008 08 08, 21:56)
NESUPRATAU - 4 stiklines cukraus
+ uogiene
, ar ne per saldus gavosi
, o gal ten turi buti miltai? 




pasitaisiau


as esu kepus ragelius tuos.man labai patiko pusryciams su uogiene
o savaitgali ruosiuos daryti Daividijos slapia sokoladini pyraga. duosiu zinoti kaip pavyko

o savaitgali ruosiuos daryti Daividijos slapia sokoladini pyraga. duosiu zinoti kaip pavyko

QUOTE(aguonele @ 2008 08 09, 10:58)
as esu kepus ragelius tuos.man labai patiko pusryciams su uogiene
o savaitgali ruosiuos daryti Daividijos slapia sokoladini pyraga. duosiu zinoti kaip pavyko

o savaitgali ruosiuos daryti Daividijos slapia sokoladini pyraga. duosiu zinoti kaip pavyko

jei nesunku gal gali pasidalinti receptu?

Ačiū Idrijai už obuolių pyrago recepruką
O jau kokų skanumynų čia pilna
dietai mano šakės bus

O jau kokų skanumynų čia pilna


O stai ir mano siandieninis slapias sokoladinis paryas pagal Daividija

Labai saldus,slapias ir velniskai skanus
pats tas prie arbatos. Dariau is puses normos,delto toks plonas,bei man sutruko virsus. bet kadangi daug varskiniu pyragu suskyla,tai cia man ne trukumas


Labai saldus,slapias ir velniskai skanus


QUOTE(aguonele @ 2008 08 09, 10:19)
O stai ir mano siandieninis slapias sokoladinis paryas pagal Daividija
Labai saldus,slapias ir velniskai skanus
pats tas prie arbatos. Dariau is puses normos,delto toks plonas,bei man sutruko virsus. bet kadangi daug varskiniu pyragu suskyla,tai cia man ne trukumas 

Labai saldus,slapias ir velniskai skanus





QUOTE(aguonele @ 2008 08 09, 13:19)
O stai ir mano siandieninis slapias sokoladinis paryas pagal Daividija

Labai saldus,slapias ir velniskai skanus
pats tas prie arbatos. Dariau is puses normos,delto toks plonas,bei man sutruko virsus. bet kadangi daug varskiniu pyragu suskyla,tai cia man ne trukumas 


Labai saldus,slapias ir velniskai skanus


dekui labai,reiks siandien iskepti


klausykit merginos turiu pasiulyma,o kas jei ir mes padarytume viena tema kur butu nuorodos i receptus,nereiktu knistis po kelias temas?



QUOTE(*irma* @ 2008 08 09, 13:05)
dekui labai,reiks siandien iskepti
klausykit merginos turiu pasiulyma,o kas jei ir mes padarytume viena tema kur butu nuorodos i receptus,nereiktu knistis po kelias temas?
nes tikrai sunkoka,jei nieko pries galeciau apsiimti



klausykit merginos turiu pasiulyma,o kas jei ir mes padarytume viena tema kur butu nuorodos i receptus,nereiktu knistis po kelias temas?



