QUOTE(Bransha @ 2008 08 26, 15:18)
o galima visa receptuka?
Biskvitas:
stiklinė miltų,8 kiaušiniai,200 g cukraus,šaukštelis kepimo miltelių.
Džiovintų abrikosų-savo nuožiūra,aš dėjau apie 1,5-2 stiklines.Pamerkti parai apelsinų sultyse.Grietinėlės 500 g,želatinos tokiam kiekiui apie 1 šaukštą(aš tiek dėjau,tai gavosi kremas skystokas,manau galima dėti kokį 1,5 šaukšto.Cukraus pagal skonį,vanilino. Išvirti kondensuotą kremą.Manau galima dėti ir Rududu,bus labiua išreiskštas skonis.Aš per klaidą virau tą pieną,kuris netirštėja,tai jau dėjau po tp 2 šaukštus želatino,bet jei pienas geras ir sutirštėja,tai manau galima išvis želatinos nedėt,nors recepte ir nurodyta.Biskvitus sudrėkinti,galima alkoholiu,aš naudojau arbatą su romu ir tas likusias nuo mirkymo sultis.Sluoksniuot :biskvitas,susmulkinti abrikosai,biskvitas,plakta grietinėlė,virtas išplaktas kondensuotas kremas.Dalį grietinėlės galim palikt papuošimui. Jei bandysit daryt-skanaus.
Jei kas neaišku-prašau klaust.