QUOTE(Ausriukas1 @ 2008 09 07, 17:38)
siaubingai nesijaucia, skaniai jauciasi  Tai manau tam ir darom sampanini, kad sampanas jaustusi
  Tai manau tam ir darom sampanini, kad sampanas jaustusi  Jei maziau pilsi tai sausas gali buti, daryk viska pagal recepta ir liksi patenkinta. Biskvita as ir atvesusi nuemiau nuo popieriaus viskas gerai atsilupo.
  Jei maziau pilsi tai sausas gali buti, daryk viska pagal recepta ir liksi patenkinta. Biskvita as ir atvesusi nuemiau nuo popieriaus viskas gerai atsilupo.
Daividija, o tu koki butent sampana naudoji? tikraji ar sampanizuota vyna? As pyliau Asti
 Tai manau tam ir darom sampanini, kad sampanas jaustusi
  Tai manau tam ir darom sampanini, kad sampanas jaustusi  Jei maziau pilsi tai sausas gali buti, daryk viska pagal recepta ir liksi patenkinta. Biskvita as ir atvesusi nuemiau nuo popieriaus viskas gerai atsilupo.
  Jei maziau pilsi tai sausas gali buti, daryk viska pagal recepta ir liksi patenkinta. Biskvita as ir atvesusi nuemiau nuo popieriaus viskas gerai atsilupo.Daividija, o tu koki butent sampana naudoji? tikraji ar sampanizuota vyna? As pyliau Asti
As irgi sampanizuota vyna,sampanas butu jau per brangu.
rugegele23,jei nerasi uzpilamo pienu pudingo,pirk ta kuri reikia virti,isvirk kaip nurodyta ant pakelio tik su tokiu pieno kiekiu koks parasytas recepte,atausink,tada daryk viska toliau kaip recepte(as kai dariau antra karat torta turejau tik viena pakeli uzpilamo pudingo,kita puse teko issivirt paciai(net recepta susiradau
 ),bet gavosi skanus kaip ir pirma karta.
 ),bet gavosi skanus kaip ir pirma karta.  
                
                    
                        
                                    
                 
    

















