Stai ka siandien sumeitravojau

Drauge dave recepta.
Sokoladinis pyragas
(Pagal Oliveri)
tesla:
istrinam 200 g sviesto su 200 g cukraus, tada imusam 3 kiausinius, ismaisom, tada 200 g. miltu, kakavos pagal skoni, kepam orkaitej 180 laipsniu kol iskepa. tada perpjaunam biskvita pusiau ir suslakstom su brendziuku, sheriu, ar kitokiu alkoholiu.
idaras:
plakta grietinele su cukrum (mazdaug 400 g, ziurint kokia forma, pas mane forma buvo staciakampe kazkur 18 x25 cm).uzbarstome vaisiu arba uogu.
glaistas:
200 g. sokolado (manau galima maziau, ziurint kokia forma) istirpinam su 100 g sviesto, cukraus ir pieno pora saukstu, uzpilam ant torciuko visaus.
Teslos gaunasi nedaug, bet sioj formoj kurioj dariau, tai gavosi viso biskvito storis kokiu2 cm. Perpjovus per pus po 1 cm.
Papuosimas mano tai tragiskas, dar neigudusi su konditeriniu svirkstu.
Ka tik paragavau, skanu!

Tik kaip drauge ir minejo, sunkiai su sauksteliu valgosi, nes kai gnybi, tada grietinele isskysta pro krastus, nes ji minskta, o biskvitas kietokas, bet sake taip turi but. Ir alkoholio pagailejau, nes nelabai jauciasi

