Įkraunama...
Įkraunama...

Ką pirmiausia pastebit susipažinusios su vyriškiu?

QUOTE(due drops @ 2010 06 26, 02:38)
Ir dar kiekvienai skirtingai.Kazkam reikalingas kostiumas,o kitai ir nutyses megztinis grazu biggrin.gif

Butent, o man grazu marskineliai be slipso.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 26, 01:36)
Tai, kas be ko, pirmas zvilgnis krypsta i zmogu, tik mes bandome pasakyti, akad ta apranga yra tokia smulkmena, juk tema, "susipazinus su vyrisikiu, i ka atkreipi demesi",o ne i praeivi, todel ir sakoma, kad ziourima i vidu, kaip jis kalba, ar praverus burna varles sokineja, ar geles zydi. O apranga yra tokia smulkmena, ypac lyginant su vidumi.Tik tvarkinga apranga yra papildomas pliusiukas.

Bet ta pati,tik kitais zodziais as ir issakau butent tai,ka jus dabar ir pasakete...
Pagaliau... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 26, 01:38)
Gyvenimas yra rozinis, jus tik jo nematote, nes bijote nesioti rozinius akinius.Jei kas uzdeda, greitai metate salin, sudauzote  verysad.gif

Netgi bjaurioj situacijoj galima rasti kazka pozityvaus.Ta n metu man kartojo geriausia drauge,kai jai pasiskusdavau.As jai papasakodavau situacija,o ji surasdavo nors kruopelyte kazko teigiamo joje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 26, 01:40)
Butent, o man grazu marskineliai be slipso.

Kazkada vaziavom i vestuves.Abu su vyru nezinojom kaip ta daikta uzrist.Pankai...
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 26, 02:41)
Bet ta pati,tik kitais zodziais as ir issakau butent tai,ka jus dabar ir pasakete...
Pagaliau... clap.gif

Zodziu zaismas, net per rozinius akinius. lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 26, 02:43)
Netgi bjaurioj situacijoj galima rasti kazka pozityvaus.Ta n metu man kartojo geriausia drauge,kai jai pasiskusdavau.As jai papasakodavau situacija,o ji surasdavo nors kruopelyte kazko teigiamo joje biggrin.gif
Papildyta:

Kazkada vaziavom i vestuves.Abu su vyru nezinojom kaip ta daikta uzrist.Pankai...

As ne panke, bet irgi nezinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 26, 01:39)
Cituoju jus:Ir nereikia sakyti,kad pirmiausia ziurit i vidu.Ziurim arba mes melages mirksiukas.gif

Tai jus gal ekstrasence...,nes as pirmiausia matau grazu vyra,jo apranga( man nutises megztinis netinka,o va jums tinka,reiskia ,mes niekada nebutumem konkurentes mirksiukas.gif ),o paskui jau vidinis procesas...Kaip Alisia ir sake, vidus svarbu,bet pliusas - tvarkinga apranga... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 06 26, 02:44)

drinks_cheers.gif
labai grazus avataras.
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 26, 02:46)
Tai jus gal ekstrasence...,nes as pirmiausia matau grazu vyra,jo apranga( man nutises megztinis netinka,o va jums tinka,reiskia ,mes niekada nebutumem konkurentes mirksiukas.gif ),o paskui jau vidinis procesas...Kaip Alisia ir sake, vidus svarbu,bet pliusas - tvarkinga apranga... mirksiukas.gif

Nutyses megztinis irgi gali buti tvarkingas, nesudvokes.
Bent pankai ryskiai skiriasi.Savo isvaizda jie primena laisves sieki.Nieko pries juos neturiu.
Papildyta:
Va su kokiu treninguotu, tai tikrai nelabai noreciau susipazineti. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 06 26, 02:46)

O dar didesnis pliusas salia gera masina?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 26, 00:12)
Bet s.e.nejauciu,neisizeiskit,bet pojutis lyg vartant archyve senus leidinius.Negyva,jokio kuno ir kraujo...Istobulinta teorija,bet negyva...

Man irgi kartais taip atrodo, kad s.e. yra zmogus-robotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 13:21)
Man irgi kartais taip atrodo, kad s.e. yra zmogus-robotas smile.gif

Ar todel, kad nedemonstruoja savo silpnybiu?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 26, 13:24)
Ar todel, kad nedemonstruoja savo silpnybiu?

Nebutina demonstruot silpnybes, kad zmones pamatytu 'gyva' zmogu, o ne mechanini robota, salciu dvelkianti... Nieko pries s.e. neturiu, bet tiesiog mane uzkabino due drops komentaras...galvojau, kad man vienai taip 'rodosi' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulrika @ 2010 06 26, 13:36)
mechanini robota

Visi robotai yra mechaniniai.
Atsakyti