QUOTE(Spyglle @ 2009 08 03, 14:34)
sveikos,
as geriu lady care paskutiniu metu, tai kol kas ramu, bet ir siaip man vasara kazkaip geriau buna
bet as tikrai nesuprantu, kaip jus galite laukti kelias dienas ir kesti skausmus

man tik pirmi pojuciai atsiranda, jauciu, kad kazkas negerai, tiesai pas savo gydytoja vaziuoju
man buna nesvarbu, ar n-taji karta geriu antibijoktikus, vienintelis noras buna, kad greiciau viskas praeitu..
paskutiniu metu kai sirgau bakterija jau nereagavo i antibiotikus, vis uzdegimas pasikartodavo.
QUOTE(ragazzza @ 2009 08 03, 14:50)
as irgi kankinuosi, bet niekaip negaliu issigydit nes gyd. nezino kaip ir kuo mane gydyti... man uzdegimai prasideda po lyt.santykiu ir niekaip to neisvengiu (na tiesa jau koki men nesimyliu tai viskas kaip ir gerai, isskyrus emocine busena ir paslijusius santykius

o kas per gyd tave gyde? is kur?
tavo atveju labai svarbu laikytis higienos, nesakau, kad kazkuris is jusu nesilaiko higienos, tiesiog pries kiekviena

ir po reikia butinai apsipraust, tau po pasiusiot.
na gal partneri nesiulyciau keist kaip Indre G. siule

, bet kaip jinai rase paseli reikia padaryt ir geriausia tau du ir tavo partneriui, t.y. tau slapimo ir maksties paseli ir vyrui slapimo ir spermos paseli, ne tepineli o paseli, nes tik pasikartosiu kaip buvo man, buvo bakterija kuri laikui begant dar atsirado ir maksti ir todel uzkreciau vyra ir kai tik budavo santykiai man pablogedavo kaip tu ir rasai butent po santykiu.
o lankiausi Santariskese pas Jankauska jeigu neklystu (jisai urologijos skyriaus vedejas, plius profesorius), jisai paskyre gydyma, bet pati gydyma priziurejo tokia Cerniauskiene, reikejo uzsakyti kazkokiu vaistu ir man jos tiesiai i slapimo pusle ileisdavo, plius kaip sakiau geriau antibus nuo bakterijos kuri buvo maskti kartu su vyru ir dar vienus antibus Zanocin, po viso sito bendro gydymo dingo bakterija ir uzdegimas daugiau nepasikartojo.
QUOTE(Pilypė @ 2009 08 03, 20:06)
Man ir dabar išrašė kažkokių vaistų, bet nepirkau, kol tikrai nežinosiu diagnozės ir kas man yra, dėl ko man skauda labai šoniuką
Geriu arbatas tam skirtas, tikiuos nieko blogo nepasidarys per kelias dienas
jo, jo butinai reikia suzinoti iki galo tikslia diagnoze, nes mane puse metu gyde visai nuo ko kito, jeigu zinotu is karto gal tiek netektu kankintis.