Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(ragazzza @ 2009 08 03, 11:50)
as irgi kankinuosi, bet niekaip negaliu issigydit nes gyd. nezino kaip ir kuo mane gydyti... man uzdegimai prasideda po lyt.santykiu ir niekaip to neisvengiu (na tiesa jau koki men nesimyliu tai viskas kaip ir gerai, isskyrus emocine busena ir paslijusius santykius sad.gif o kas per gyd tave gyde? is kur?

Sveika, jau senokai cia pas jus nebesilankiau, bet gyvenu irgi ant tiksincios bombos, labai save saugau ir priziuriu, nes ta liga mane aplankydavo reguliariai kas menesi..........zodziu jau metai kai ta baisybe manes nebekankina, bet as zinau, kad tai gali buti tik laiko klausimas.

nepyk, bet pasakyciau kad reikia keisti partneri blush2.gif , nes labai gali buti, kad tavo vaikinas turi kazkokia bakterija ir tau ja perduoda butent po lytiniu santykiu, jam nieko nesijaucia, bet kiek skaiciau tai labai daznas atvejis....ar tyresi tavo vaikinas pas ta pati gydytoja, turetu buti atliktas slapimo paselis ir bus aiskus visi atsakymai....

sekmes
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 08 03, 14:04)
Ne visada norisi lakstyti pas gydytojus ir antibiotikai organizmui yra didelis blogis, nors jie ir gydo uždegimus  unsure.gif
Nes būna kad šiaip kas nors paskausta, praeina kelios valandos ir pranyksta skausmas...

Tai nebutina pirkti antibiotikus,kur israso,bet gydytojas bent jau diagnoze nustato
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 03, 18:10)
Tai nebutina pirkti antibiotikus,kur israso,bet gydytojas bent jau diagnoze nustato

Man ir dabar išrašė kažkokių vaistų, bet nepirkau, kol tikrai nežinosiu diagnozės ir kas man yra, dėl ko man skauda labai šoniuką unsure.gif
Geriu arbatas tam skirtas, tikiuos nieko blogo nepasidarys per kelias dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 08 03, 10:08)

tai va, merginos, tokia ta mano istorija...meginu sveikt ir stipret ax.gif ziurekit nejuokaukit su tom ligom...jei geriant gydomasias arbatas simptomai per pora dienu nepraeina, butinai kreipkites i medikus mirksiukas.gif nes isivarius inkstu uzdegima tai oho koks skausmelis pakankina verysad.gif
bukit sveikos 4u.gif

Na labai liudna kad taip susirgai verysad.gif Zinau ka reiskia inkstu uzdegimas. Siais metais turejau 5 kartus sad.gif

QUOTE(Spyglle @ 2009 08 03, 14:08)
suprantu, kad nesinori lakstyti pas gydytojus  drinks_cheers.gif  man kiekvienas apsilankymas gana brangiai kainuoja, ir del antibijotiku zinau, bet tikrai nesiruosiu saves kankinti, asaroti, naktimis nemiegoti, i darba neiti.. nes man jei prasideda uzdegimas, tai neatlegsta per kelias valandas  schmoll.gif

Man labai greit ant inkstu uzeina, cia tik pajauciu kad padazneja slapinimasisi, net skaudet neskauda, pora valandu susirietus nebepaeinu ir leukocitu kiekis 500 verysad.gif

Vasara buna geriau kai silta. Aisku vistiek naudoju arbateles ir furadonina profilaktiskai.
O del vyro tikrai reiks ikalbeti pasitikrinti, gal jis turi ta bacila g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 08 03, 19:06)
Man ir dabar išrašė kažkokių vaistų, bet nepirkau, kol tikrai nežinosiu diagnozės ir kas man yra, dėl ko man skauda labai šoniuką  unsure.gif
Geriu arbatas tam skirtas, tikiuos nieko blogo nepasidarys per kelias dienas  ax.gif

jei girdejote kordicepsa(naturalus antibiotikas) - padeda esant uzdegiminiams procesams. Moterims, turejusioms problemu su slapimo pusle, labai padejo.
Atsakyti
QUOTE(lukamona @ 2009 08 03, 22:09)
jei girdejote kordicepsa(naturalus antibiotikas) - padeda esant uzdegiminiams procesams. Moterims, turejusioms problemu su slapimo pusle, labai padejo.

Paskaiciau,susidomejau,tik kur jo isigyti galima?
Atsakyti
QUOTE(lukamona @ 2009 08 03, 22:09)

O kas čia per vaistukai? kur jų galima gauti? unsure.gif
Nes man su šitu uždegimu jau ne pirmas kartas doh.gif
Atsakyti
Aš senokai vartoju Tianshi kordicepsą smile.gif tikrai puikus preparatas, kaip mano gydytoja sako natūralus antibiotikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 08 03, 19:07)
Man labai greit ant inkstu uzeina, cia tik pajauciu kad padazneja slapinimasisi, net skaudet neskauda, pora valandu susirietus nebepaeinu ir leukocitu kiekis 500  verysad.gif

Vasara buna geriau kai silta. Aisku vistiek naudoju arbateles ir furadonina profilaktiskai.
O del vyro tikrai reiks ikalbeti pasitikrinti, gal jis turi ta bacila  g.gif

man dare ultra garso tyrima inkstams, viskas su jais tvarkoje buvo, mano gydytojas sako, turiu silpna slapimo pusle ir tiek doh.gif

del vyro patikrinimo tai idomi versija labai, bet niekada neatsekiau, kad lytiniai santykiai itakotu uzdegimo atsiradima, tai sita versija atmeciau is karto, nors gal nederetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 08 03, 14:34)
sveikos,
as geriu lady care paskutiniu metu, tai kol kas ramu, bet ir siaip man vasara kazkaip geriau buna  blush2.gif
bet as tikrai nesuprantu, kaip jus galite laukti kelias dienas ir kesti skausmus  blink.gif  man tik pirmi pojuciai atsiranda, jauciu, kad kazkas negerai, tiesai pas savo gydytoja vaziuoju  unsure.gif  man buna nesvarbu, ar n-taji karta geriu antibijoktikus, vienintelis noras buna, kad greiciau viskas praeitu.. unsure.gif

paskutiniu metu kai sirgau bakterija jau nereagavo i antibiotikus, vis uzdegimas pasikartodavo.
QUOTE(ragazzza @ 2009 08 03, 14:50)
as irgi kankinuosi, bet niekaip negaliu issigydit nes gyd. nezino kaip ir kuo mane gydyti... man uzdegimai prasideda po lyt.santykiu ir niekaip to neisvengiu (na tiesa jau koki men nesimyliu tai viskas kaip ir gerai, isskyrus emocine busena ir paslijusius santykius sad.gif o kas per gyd tave gyde? is kur?

tavo atveju labai svarbu laikytis higienos, nesakau, kad kazkuris is jusu nesilaiko higienos, tiesiog pries kiekviena smileysex.gif ir po reikia butinai apsipraust, tau po pasiusiot.
na gal partneri nesiulyciau keist kaip Indre G. siule biggrin.gif , bet kaip jinai rase paseli reikia padaryt ir geriausia tau du ir tavo partneriui, t.y. tau slapimo ir maksties paseli ir vyrui slapimo ir spermos paseli, ne tepineli o paseli, nes tik pasikartosiu kaip buvo man, buvo bakterija kuri laikui begant dar atsirado ir maksti ir todel uzkreciau vyra ir kai tik budavo santykiai man pablogedavo kaip tu ir rasai butent po santykiu.
o lankiausi Santariskese pas Jankauska jeigu neklystu (jisai urologijos skyriaus vedejas, plius profesorius), jisai paskyre gydyma, bet pati gydyma priziurejo tokia Cerniauskiene, reikejo uzsakyti kazkokiu vaistu ir man jos tiesiai i slapimo pusle ileisdavo, plius kaip sakiau geriau antibus nuo bakterijos kuri buvo maskti kartu su vyru ir dar vienus antibus Zanocin, po viso sito bendro gydymo dingo bakterija ir uzdegimas daugiau nepasikartojo.
QUOTE(Pilypė @ 2009 08 03, 20:06)
Man ir dabar išrašė kažkokių vaistų, bet nepirkau, kol tikrai nežinosiu diagnozės ir kas man yra, dėl ko man skauda labai šoniuką  unsure.gif
Geriu arbatas tam skirtas, tikiuos nieko blogo nepasidarys per kelias dienas  ax.gif

jo, jo butinai reikia suzinoti iki galo tikslia diagnoze, nes mane puse metu gyde visai nuo ko kito, jeigu zinotu is karto gal tiek netektu kankintis.
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 08 04, 00:29)
Aš senokai vartoju Tianshi kordicepsą  smile.gif tikrai puikus preparatas, kaip mano gydytoja sako natūralus antibiotikas  mirksiukas.gif

Man irgi daznai pasikartoja slapimo pusles uzdegimas ir dazniausiai susalus kojoms. blush2.gif Padeda labiausiai besaikis vandens gerimas, geriau net uz antibiotikus.Beje yra geri papildai urosept vadinasi, man visai patiko ir labiau uz urinal ir care lady.Labai gerai varo i tulika sisiuko, o kuo dazniau issiusioji bakterijas tuo lengviau puslytei ir profilaktiskai gerai gert, nes padeda nesikaupti bakterijoms kurios sukelia ta uzdegima.Beje papasakokit smulkiau apie ta Tianshi gamini?Kur ji galima isigyti?Jis geriamas jau esant uzdegimui ar galima ir profilaktiskai? g.gif
Bet tikrai patariu visoms maziau gilintis i visokius papildus ir vitaminus o imkit naturaliai vandeni kurios tikrai veikia stebuklingai, gerkit kasdien nors po 1.5 vichy negazuoto ir viskas susitvarkys ( cia toms pas kurias nera jau kazko rimtesnio) ir paskutini karta kai turejau ta "nesamone" tai gydytoja pazystama liepe 12dienu valgyti kasdien po 0.5kg braskiu, tad imkit vasara viska is gamtos, dabar uogos kaip tik...
Papildyta:
QUOTE(Irinka_ @ 2009 08 05, 00:45)
Man irgi daznai pasikartoja slapimo pusles uzdegimas ir dazniausiai susalus kojoms. blush2.gif  Padeda labiausiai besaikis vandens gerimas, geriau net uz antibiotikus.Beje yra geri papildai urosept vadinasi, man visai patiko ir labiau uz urinal ir care lady.Labai gerai varo i tulika sisiuko, o kuo dazniau issiusioji bakterijas tuo lengviau puslytei ir profilaktiskai gerai gert, nes padeda nesikaupti bakterijoms kurios sukelia ta uzdegima.Beje papasakokit smulkiau apie ta Tianshi gamini?Kur ji galima isigyti?Jis geriamas jau esant uzdegimui ar galima ir profilaktiskai? g.gif
Bet tikrai patariu visoms maziau gilintis i visokius papildus ir vitaminus o imkit naturaliai vandeni kurios tikrai veikia stebuklingai, gerkit kasdien nors po 1.5 vichy negazuoto ir viskas susitvarkys ( cia toms pas kurias nera jau kazko rimtesnio) ir paskutini karta kai turejau ta "nesamone" tai gydytoja pazystama liepe 12dienu valgyti kasdien po 0.5kg braskiu, tad imkit vasara viska is gamtos, dabar uogos kaip tik...

Ir beje toms pas kurias uzdegimai susalus pasikartoja patariu grudintis, nes as megeja silumos, siltu voniu ir t.t. Kol vasara bandau prisipratint prie prausimosi saltu vandeniu, pradejau nuo vos silto o dabar jau saltas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Irinka_ @ 2009 08 04, 22:48)
...Beje papasakokit smulkiau apie ta Tianshi gamini?Kur ji galima isigyti?Jis geriamas jau esant uzdegimui ar galima ir profilaktiskai? g.gif ...

Kordicepso kapsulės stiprina imuninę sistemą, didina organizmo atsparumą įvairiems infekciniams susirgimams, navikų atsiradimui, stiprina organizmą, gerina miegą, mažina nuovargį, efektyviai gydo įvairius kvėpavimo takų susirgimus, didina organizmo atsparumą spinduliavimui, lėtina senėjimo procesą, mažina neigiamų lipidų kiekį kraujyje, mažina širdies – kraujagyslių ligų riziką.
Kordicepso kapsulės – natūralus antibiotikas, kuris padeda šalinti ligos sukėlėjus iš žmogaus organizmo. Jis naudojamas ir profilaktiškai, ir esant uždegimui, tik yra kitokios dozės 4u.gif
Atsakyti