o ar toliau testi ND, ar ne - galvokit.
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 20:40)
taigi ND nugaletoja skelbiama nuotrauka Nr.3
as visgi buciau uz tesima, tik liudna kai per 4 sav tik 6 foto paskutiniuose. vadinasi akstino stengtis - 0.
ir iš tų 6 foto 2 mano
labas vakaras
manau sveikinam Stebuklę
bandysiu po truputį grįžt į šeimą
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 08 20, 16:21)
Westa ND daro kol jūs čia pliurpiat .. o jei rimtai, nepatikėsi, bet foto iš Kretos dar vis flashe
QUOTE(peppi @ 2008 08 20, 10:43)
o aš manau, kad tos pirmos foto negalima verst į j/b. ten tokios fainos plytelės ant sienos
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 15:20)
aš skaičiau, skaičiau visus tavo vargus ir supratau, kad nieko nesupratau
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
Westa ND daro kol jūs čia pliurpiat .. o jei rimtai, nepatikėsi, bet foto iš Kretos dar vis flashe
.. niekaip iki jų nedaeinu 
davai tik rodyk greičiau
QUOTE(bite maja @ 2008 08 20, 21:44)
būtinai ką nors parodysiu.. tik reik paruošt parodymui
pakomentuosiu tik vieną foto... inc pačios geriausios pačio gražiausio modeliuko foto
Ačiū visiems už komentarus labai labai
Tik nelabai supratau, jau pamažinau su tuo kontrastu? Jau pasveikau
?
Mažinu su PS, su lightroom mažinti nebandžiau, bet mačiau prie exporto tokią galimybę, galvoju kada pasinaudoti, kai reikės daug failų pamažinti "urmu"
O su PS po sumažinimo nešarpinu, tiesiog mažinu su paskutiniu meniu punktu, ten kur mažinimui specialiai.
Tik nelabai supratau, jau pamažinau su tuo kontrastu? Jau pasveikau
QUOTE(Sansara @ 2008 08 20, 14:20)
evitafoto, o tu internetui ruosi lightroome ar PS? jei lightroome, kokiu budu "isplesi" kokybe
Mažinu su PS, su lightroom mažinti nebandžiau, bet mačiau prie exporto tokią galimybę, galvoju kada pasinaudoti, kai reikės daug failų pamažinti "urmu"
O su PS po sumažinimo nešarpinu, tiesiog mažinu su paskutiniu meniu punktu, ten kur mažinimui specialiai.
As irgi noriu pasveikinti nugaletoja
manau kad ten Saules puga
Del ND- man gaila butu jei ju nebutu
nors is kitos puses irgi suprantu, kad senbuviams jie kaip ir nereikalingi o naujuokai nevisi rodo nora ten sudalyvauti
Atsimenu senais laikais
as tik svajojau kad sudalyvauti ND
, bet negalejau, o dabar, prasom kas norit, o dalyvauja daugiausia senbuviu 
Westa, baik marinuoti kadrus
Del ND- man gaila butu jei ju nebutu
, bet negalejau, o dabar, prasom kas norit, o dalyvauja daugiausia senbuviu Westa, baik marinuoti kadrus
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 20, 08:37)
ačiū tau labai
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 21:25)
ooooo, kokie žmonės
Dėl taviškio natiurmorto, nu to, kur rašiau kad nevykęs, nu dabar išsididinau net, nu ir nesuprantu tikrai
Taip pat ir Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi
Lindra , tavo su veidrodžiu , na gal irgi kažkokie sentimentai, nes smagūs man tie vedrodėliai kalnuose, tai kažkaip smagi ji man
Opa, fotiką po skvernu per lietų nešiausi, o kai fotkinau tai po medžiu tokiu dideliu palindau, tai jam vandens nedaug kliuvo
Papildyta:
Oi dar Peppi pamiršau
O natiurmortas
QUOTE(Smiltis @ 2008 08 20, 22:53)
Taip pat ir Ca- girl šiandieninis peizažas (irgi tikiuosi neužpyksi
), nu nelimpa jis man nors tu ką , pusdienį šiandien žiūrėjau, žiūrėjau ir bandžiau įžvelgti dėl ko taip giriamas
Sugrūstas kažkoks, visko daug, blaškosi žvilgsnis tai prie gėlių pirmam plane, tai prie miško, tai prie kalnų , tai prie atspindžio
Po taviškių tokių smagių, šiltų, įdomių, išgrynintų ir tobulų kompoziciškai peizažų, šis man kaip ne tavo darbas
Bet juk pati išlepinai gražiais vaizdais
Tikrai neuzpyksiu
O giramas, kiek supratau buvo daugiau gamtovaizdis, o ne pati nuotrauka kaip fotodarbas
Prie progos bandysim dar karta
Dekui visiems komentavusiems
Del ND...nors as tingiai dalyvauju, bet pazadu taisytis
Labas rytas
Opa, vakar pamiršau parašyt, bet tavo paskutinių foto nerodo man
kartais būna kad ilgai darant kažką perdegi ir nieko gero neišeina
labai gražu pas jus
Opa, vakar pamiršau parašyt, bet tavo paskutinių foto nerodo man
QUOTE(westa @ 2008 08 20, 23:59)
Smiltis, baik juokus
.. kritika - sveikas ir sveikintinas dalykas.. jei jos yra, vadinasi jos reik. tik kai paskaičiau Tavo komentarą ir prisiminiau kiek prie to kadro šokinėjau .. ne veltui sakoma, kad geriausi kadrai expromtiniai
kartais būna kad ilgai darant kažką perdegi ir nieko gero neišeina
QUOTE(californiagirl @ 2008 08 21, 02:13)