QUOTE(Anasko @ 2008 08 10, 21:51)
Puriena, va mano beerdvis kadras
Aha, panašus gi

Dėl erdvės tai sutinku.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 08 10, 21:59)
Puriena,

Aj, nezinau, as turbut nelabai objektyvi tavo foto atzvilgiu, nes nu man jos dazniausiai artimos tokios - jauciu silpnybe tavo stiliui, siokai tokiai netvarkai kadre (turbut kruopsciai suplanuotai), ir tam zanrui - kzk tarp portreto ir reportazo, ir istorijai, kurios tavo foto paprastai pasakoja, nuotaikai.
Ačiū, Gaziulka

Mano žanro krikštamotė

Va pataikei pavadinti ir viskas -" tarp reportažo ir portreto".

O su ta netvarka kadre - tai ko gero negaliu tvirtinti, kad ji suplanuota. Aš dažniau spontaniškai kreipiu fotiką, ypač tada, kai kažkas netelpa į kadrą, fotkint su fiksu. Man sunkiau sukomponuoti taisyklingai

Aš jau seniai susitaikiau su tuo, kad į klasikinės tvarkingos nuotraukos rėmus nepataikysiu.
Californiagirl, va tavosios nuotraukos tikrai kruopštumo pavyzdys. Taisyklingos kompozicijos, turiniai... Spalvos tikrai mielos, ar tik ne Kodak?
Lindra, labas

Merginos viską puikiai susakė, nelabai ką yra pridurti. Sutvarkyk kompoziciją ir kokybę.

Nuotraukos visai įdomios.
Sayonara, pirmoji iš karto kalba už save, apie ką ji. Todėl ir aš už pirmąją. Labai patiko.. Antrojoje istorijos nematau. Matau tik du siluetus - gražų moters ir vaikiuko, kurie tarpusavyje atsitiktiniai. Todėl nuotrauka tiesiog reportažinė.
O dėl simetrijos pirmame kadre tarp siluetų ir šešėlių - kursuose mus mokė, kadrą geriau komponuoti taip, kad nebūtų simetrijos tarp objekto ir jo atspindžio. Būtent dėl balanso, kaip ir minėjo Sayonara.