Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

QUOTE(Vasarėlė @ 2008 10 19, 23:00)
Ačiū už informacijąsmile.gif Gal ir kvailas klausimas, bet kaži kaip man dabar prisiprašyti, kas Ligeikienė prisiimtų. g.gif Ar į GN registratūrą eiti pas ją užsirašyti, ar tiesiai  į mobilų skambinti.  Gal ji savų pacienčių daug turi ir nenori naujų priimti.

bandyk manau, pas ja pacia, bet pries keleta men mano bendradarbes neapsieme su nestumu, graziai atsiprase kad negali, nes labai daug pacianciu turi, bet gal dabar apmazejo smile.gif
Atsakyti
Ir as lankausi pas D. Ligeikiene esu labai patenkinta tikiuos pas ja ir gimdyti thumbup.gif
Atsakyti
Oj mamkos liudna labai liudna,pazynojau gyd P.Peciuli,net nesitiki,kad jau nebera zmogaus.... mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(papse @ 2008 10 21, 09:15)
bandyk manau, pas ja pacia, bet pries keleta men mano bendradarbes neapsieme su nestumu, graziai atsiprase kad negali, nes labai daug pacianciu turi, bet gal dabar apmazejo  smile.gif

O pas i.Peršiną -Žymantienę pabandykit nueit- dirdėjau gerus atsiliepimus. mirksiukas.gif

QUOTE(knopke26 @ 2008 10 21, 17:52)
Ir as lankausi pas D. Ligeikiene esu labai patenkinta tikiuos pas ja ir gimdyti thumbup.gif

drinks_cheers.gif Gydytoja thumbup.gif

QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 22, 11:33)
Oj mamkos liudna labai liudna,pazynojau gyd P.Peciuli,net nesitiki,kad jau nebera zmogaus.... mega_shok.gif  cray.gif

Čia tai baisu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 22, 11:33)
Oj mamkos liudna labai liudna,pazynojau gyd P.Peciuli,net nesitiki,kad jau nebera zmogaus.... mega_shok.gif  cray.gif

nu be zodziu verysad.gif kazkaip netikiu...
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 22, 12:33)

O tu įsitikinusi tuo ką sakai? blink.gif Nu permečiau akim visą informaciją, dar tokių dalykų nepaskelbta g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 22, 15:07)
O tu įsitikinusi tuo ką sakai? blink.gif Nu permečiau akim visą informaciją, dar tokių dalykų nepaskelbta g.gif

Šiandien per radiją per žinias sakė, kad gydytojas nužudytas, tik kūnas dar nėra rastas. O jo nužudymu įtariamas jo sūnus, kurį teismas jau leido suimti dviem mėnesiams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2008 10 22, 15:32)
Šiandien per radiją per žinias sakė, kad gydytojas nužudytas, tik kūnas dar nėra rastas. O jo nužudymu įtariamas jo sūnus, kurį teismas jau leido suimti dviem mėnesiams unsure.gif

Na bent Silva Šimkevičienė visą dieną per radiją skelbia, kad gydytojas nei gyvas nei miręs nesurastas, tad apiew kūną kažkaip nei kalbos nebuvo, nu gal ne tas žinias klausiau. Beje kad nužudytas tai ir kol kas prielaida, kadangi niekas neprisipažino ir tai tik įtarimai, tai tikėkimės, kad dar ne viskas taip jau blogai
Atsakyti
kas galejo numanyti, kad i toki baisu reikala issirutulios tas dingimas g.gif
Atsakyti
man atrodo, kad nebus viskas taip paprasta... ax.gif kazkaip labai kvaila butu g.gif
Atsakyti
Tikrai , patys žurnalistai labai mėgsta viską dramatizuoti, nesakau, kad negali būti nužudytas(juk LT būtų nebe pirmas atvejis), bet kam taip skubėti?- ogi tik tam, kaip visada-pirmiems atspėti, pranešti ir t.t. Nesvarbu, kad vėliau informacija gali pasikeisti(dar tikiuosi) blink.gif
Atsakyti
Gydytojas is tu gerujuju sakyciau..Bendradarbiai mazai besitiki rast gyvuju tarpe..
Zurnalistai neturi,negauna informacijos,tai primena senienas kazkokias..Gaila lb zmogaus sito,praradimas skaudus,didelis..
Atsakyti