Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 4

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 29, 10:57)
Aš suprantu tavo mintį, bet gerai pagalvojus, tai pinigų davimo-reikalavimo diskusija man primena tokį filosofinį klausimą: "kas pirmiau atsirado-višta ar viščiukas?"... g.gif Gerai pažiūrėjus žmonės duoda ne tik gimdymo namuose, jie duoda VISUR, kur tik kyla grėsmė jų artimųjų (mamai, tetei, broliui, sesei, vaikui, vyrui, etc.) gyvybei: prieš bet kokias operacijas, bet kokio gydymo ligoninėje metu. Ir nesvarbu kokia tai būklė- gimdymas, vėžys ar apendicitas (tpfiu tpfiu tpfiu), dažniausiai juk duoda ar ne?  O juk būna, kad daktarai atsisako imti , net kai jiems siūloma (apie tai irgi girdėjau pati). Vadinasi , tai priklauso ne tik nuo davėjų, tai priklauso ir nuo ėmėjų rolleyes.gif Taip kad čia galim kalbėt tą patį per tą patį , bet tos kalbos nieko nepakeis schmoll.gif
Kaip jau rašiau, pirmus du kartus nedaviau (tikrai neturėjau iš ko būdama studentė, gyvendama pas mamą ir netgi nedirbdama).Tai buvo prieš penkiolika metų. Antrą kartą nedaviau, nes kaip kokie žiopliai su vyru ištaškėm dekreto pinigus , o jis ėmė ir liko be darbo-taigi vėl nebuvo iš ko duot.Nu ir ką, žinoma pagimdžiau.Pirmą kartą vaikas pamėlęs ir nekvėpuojantis, su personalo įžeidinėjimais ir konvejerio principu, o antrą kartą vaikui viskas gerai, bet pati po trijų dienų grižau į operacinę abrazijai...
Tai jau trečią kartą nebenoriu jokių fokusų,  noriu taip, kaip reikia,o svarbiausia -galiu ir tikrai mokėsiu, nes tariausi iš anksto

drinks_cheers.gif super saunuole,as uz ta pacia minti thumbup.gif
Atsakyti
oi kokios piktos mamytes ir nestuke.gif
na as dar negimdziusi, bet ruosiuosi... ir zinau, kad i gimdymo namus vaziuosiu su vyru, va jis tegul ir priziuri... jei reikes - duos, jei ne - neduos, negi man skausmuose tokiais dalykais rupintis??? uzuojauta visoms, patyrusioms nepagarba, nesvarbu pries 12 metu ar pries menesi, nei viena nesame apsaugota nuo gydytoju pms ar nenuotaiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 29, 11:57)
Aš suprantu tavo mintį, bet gerai pagalvojus, tai pinigų davimo-reikalavimo diskusija man primena tokį filosofinį klausimą: "kas pirmiau atsirado-višta ar viščiukas?"... g.gif Gerai pažiūrėjus žmonės duoda ne tik gimdymo namuose, jie duoda VISUR, kur tik kyla grėsmė jų artimųjų (mamai, tetei, broliui, sesei, vaikui, vyrui, etc.) gyvybei: prieš bet kokias operacijas, bet kokio gydymo ligoninėje metu. Ir nesvarbu kokia tai būklė- gimdymas, vėžys ar apendicitas (tpfiu tpfiu tpfiu), dažniausiai juk duoda ar ne?  O juk būna, kad daktarai atsisako imti , net kai jiems siūloma (apie tai irgi girdėjau pati). Vadinasi , tai priklauso ne tik nuo davėjų, tai priklauso ir nuo ėmėjų rolleyes.gif Taip kad čia galim kalbėt tą patį per tą patį , bet tos kalbos nieko nepakeis schmoll.gif
Kaip jau rašiau, pirmus du kartus nedaviau (tikrai neturėjau iš ko būdama studentė, gyvendama pas mamą ir netgi nedirbdama).Tai buvo prieš penkiolika metų. Antrą kartą nedaviau, nes kaip kokie žiopliai su vyru ištaškėm dekreto pinigus , o jis ėmė ir liko be darbo-taigi vėl nebuvo iš ko duot.Nu ir ką, žinoma pagimdžiau.Pirmą kartą vaikas pamėlęs ir nekvėpuojantis, su personalo įžeidinėjimais ir konvejerio principu, o antrą kartą vaikui viskas gerai, bet pati po trijų dienų grižau į operacinę abrazijai...
Tai jau trečią kartą nebenoriu jokių fokusų,  noriu taip, kaip reikia,o svarbiausia -galiu ir tikrai mokėsiu, nes tariausi iš anksto

o tu galvoji, kad toms, kurios duoda pinigu negimsta priduse ar pamele vaikai? g.gif tik tuo atveju jau raso, kad aciu dievui, kad daviau, o tai butu buves negyvas, gerai, kad tik priduses unsure.gif manau, kad tas pinigu kisimas VISUR ir daro ta visuomene super duper sumaterialejusia unsure.gif juolab, kad db visur su tuo yra kovojama ir nebesitaikstoma unsure.gif neseniai mano teta i ligonine pagulde. zinai ka ji pirmiausia padare? ogi prisipirko maisa sokoladu, kad galetu visiems kisti po plyta, dvi. unsure.gif tai is kur ir ta palatos valytoja nebus nagla, jei visi gavo po sokolada, o ji - ne? lotuliukas.gif nu nzn, as esu baisiai kategoriskas zmogus, kartais galbut ir nukenciu per tuos savo principus, bet kdl turiu kazkam kazka duoti? tuo labiau avansu? g.gif jei darbas atliktas lb gerai, tada tai tikrai galima kazkaip dekinguma isreiksti, bet ne pries tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2008 10 29, 15:16)
o tu galvoji, kad toms, kurios duoda pinigu negimsta priduse ar pamele vaikai?  g.gif tik tuo atveju jau raso, kad aciu dievui, kad daviau, o tai butu buves negyvas, gerai, kad tik priduses  unsure.gif  manau, kad tas pinigu kisimas VISUR ir daro ta visuomene super duper sumaterialejusia  unsure.gif juolab, kad db visur su tuo yra kovojama ir nebesitaikstoma  unsure.gif neseniai mano teta i ligonine pagulde. zinai ka ji pirmiausia padare? ogi prisipirko maisa sokoladu, kad galetu visiems kisti po plyta, dvi.  unsure.gif tai is kur ir ta palatos valytoja nebus nagla, jei visi gavo po sokolada, o ji - ne?  lotuliukas.gif nu nzn, as esu baisiai kategoriskas zmogus, kartais galbut ir nukenciu per tuos savo principus, bet kdl turiu kazkam kazka duoti? tuo labiau avansu?  g.gif  jei darbas atliktas lb gerai, tada tai tikrai galima kazkaip dekinguma isreiksti, bet ne pries tai  schmoll.gif

Tau gi niekas neliepia duoti, aš irgi nedaviau, ir turbūt užsiroviau ant imančios, o gal kaip ir sakai PMS jai buvo, tai negi lėksi ir klausi kodėl jūs nepriėmėt gydytoja gimdymo, todėl kad nesumokėjau? man tai dzin, nes viskas ir be jos gerai praėjo. Tik vat jei reiktų trečiąkart gimdyt ieškočiaus iškart privačios klinikos kur viskas kaip sakant ofiialu ir makaulės nereiktų sukti ir lakstyt po litą pasiėmus ar šokolado plytą.
O jei biški ne įtemą apie Šiaulių gydytojus prieš 9 metus palaidojau savo pirmąjį vyrą, na buvo taip kad atsitiko nelaimingas atsitikimas ir žmogų nuvežė į Šiaulių reanimaciją, tai ką manot atėjęs gydytojas man pirmiausia pasakė, ogi pasiteiravo ką iš turto užgyvenom išvardinus, jis liepė vieną automobilį kuo skubiau parduot, nes neva labai brangūs kažkokie vaistai vyrui reikalingi. Po kelių dienų išsikvietėm reanimobilį ir perkėlėm į Vilnių universitetinę ligoninę, tai kai vilniečiams pasakiau, kad nesikuklintų ir sakytų kiek mokėti pasiruošus esu, jie manęs paklausė ar iš mėnulio esu ir reanimacijoj tiek meikamentai, tiek priežiūra nemokama. Vat toks ir skirtumas tarp Šiaulių ir Vilniaus gydytojų. Beje sesuo gimdė Vilniuje tad ir niekam apie mokėjimą nei kalbos nebuvo, nei minčių ar užuominų. O jei sakai kad kas nors per 12 metų pasikeitė, tai ir drįsčiau labai pasiginčyt nes dauguma medikų tie patys vienas kitas į provinciją naujai atėjęs, nes jauni užsienin lekia ar privačiai dirba, tad tie patys medikai kurie ėmė ir ima tik dar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2008 10 29, 16:16)
o tu galvoji, kad toms, kurios duoda pinigu negimsta priduse ar pamele vaikai?  tai is kur ir ta palatos valytoja nebus nagla, jei visi gavo po sokolada, o ji - ne?  lotuliukas.gif nu nzn, as esu baisiai kategoriskas zmogus, kartais galbut ir nukenciu per tuos savo principus, bet kdl turiu kazkam kazka duoti? tuo labiau avansu?  g.gif  jei darbas atliktas lb gerai, tada tai tikrai galima kazkaip dekinguma isreiksti, bet ne pries tai  schmoll.gif

Labai tikiuosi, kad taip nenutiks.

Nu valytoja kaip ir padavėja-iš aptarnavimo sferos, jei padavėjai reikia duot arbatpinigių, tai kodėl valytojai negalima duot šokolado?

O čia mintis šiaip, ne ginčui:
Aš irgi labiau už tai, kad po to duoti. Bet pirmą kartą vienintelės žmogiškos gydytojos nebepavyko rasti nors labai norėjau jai gėlių įteikt , o antrą kartą norėjau atsidėkot nuostabiai seselių pamainai, bet kai jos taip keičiasi , neįmanoma buvo susigaudyti. Todėl ir nepadėkojau tiems ir taip , kaip norėjau.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 29, 17:24)

O čia mintis šiaip, ne ginčui:
Aš irgi labiau už tai, kad po to duoti. Bet pirmą kartą vienintelės žmogiškos gydytojos nebepavyko rasti nors labai norėjau jai gėlių įteikt , o  antrą kartą norėjau atsidėkot nuostabiai seselių pamainai, bet kai jos taip keičiasi , neįmanoma buvo susigaudyti. Todėl  ir nepadėkojau tiems ir  taip , kaip norėjau.

man irgi taip buvo, akusere tiesiog pasakiska buvo, ir gydytoja drinks_cheers.gif db pas ta gydytoja ir vaikstau, nuo to laiko, kai peciulio nebera unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.Siauliu GN tikrai yra daug geru akuseriu ir gydytoju.As gimdziau su akusere Jurgita,tokia su akinukais,tikrai labai nuostabi.Per visus saremius buvo kartu,labai palaike ir net saltu vandeniu kakta ir veida vale,kad daugiau jegu tureciau gimdymui.As likau labai ja patenkinta ir po gimdymo jai atsilyginom,bet manau,kad ji taip su visom elgias,nes jik ji nezinojo-mokesim mes jai ar ne.o gal man tiesiog pasiseke? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2008 10 29, 15:16)
jei darbas atliktas lb gerai, tada tai tikrai galima kazkaip dekinguma isreiksti, bet ne pries tai  schmoll.gif

tai kad prieš turbūt niekas ir neima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 10 30, 13:47)
tai kad prieš turbūt niekas ir neima  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 10 30, 11:47)
tai kad prieš turbūt niekas ir neima  4u.gif

kiek supratau is kitu postu, tai nespejus net pradeti gimdyti gydytojai jau sarina po ju pinigines lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dunja @ 2008 10 29, 11:16)
koks idomus tavo vaikiuko vardas  4u.gif  ax.gif

pirmą kartą su tokiu susiduri? smile.gif
As jau senokai buvau girdėjusi tokį vardą, bet kai reikėjo savajam stebukliukui rinkti,buvau pamiršus.Iš anglų kalbos jei verciant pagal tarimą,reiškia geležį ir pan.Tai galima manyti,kad gal reikšia geležinį žmogų g.gif smile.gif
Atsakyti
Mergaites as siek tiek ne itema, bet.....Persakau paskutines naujienas is gimdymo namu,taigi gyd.P.Peciulio laidotuves bus po visu sventuju,negalejo atlikti pilnos ekspertizes kadangi dar vis neranda vienos kuno dalies....liemens....Sake kaklas buvo visas subadytas peiliu.....tai tiek.....Atsiprasau,kad neitema,bet nesusilaikiau nepasakius... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 30 spalio 2008 - 15:04