QUOTE(renute @ 2008 11 05, 14:59)
dėl virkštelės nesijaudink, kol vaikas pilvelyje nieko jam nenutiks. tik gimdymo metu labiau stebės ir jei reikės greičiau stums lauk, kad neužveržtu kakliuko.
o šiaip tai aš prieš 9 dienas išgyvenau viską ką išgyveni dabar tu. savaitę laiko laukiau ligoninėj gimdymo. kelis kartus jau buvo prasidėję sąremiai, bet po kelių val nurimdavo. ir virkštelė taip pat buvo apsisukusi.
na ir nieko. kai atėjo ta diena gimdymas prasidėjo taip staigiai, kad vos benuėjau į antrą aukštą.
to linkiu ir tau.
ramaus laukimo ir greito gimdymo.
o šiaip tai aš prieš 9 dienas išgyvenau viską ką išgyveni dabar tu. savaitę laiko laukiau ligoninėj gimdymo. kelis kartus jau buvo prasidėję sąremiai, bet po kelių val nurimdavo. ir virkštelė taip pat buvo apsisukusi.
na ir nieko. kai atėjo ta diena gimdymas prasidėjo taip staigiai, kad vos benuėjau į antrą aukštą.
to linkiu ir tau.

aciukas

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 05, 16:43)
Bet jau karšta gimdymo namuos
-šiandien buvau pasirodyti savo gydytojai, tai pasijutau kaip pirty...(man šį nėštumą labai trūksta visur oro
)
O, Saule danguje, matau vis dar on-line

O, Saule danguje, matau vis dar on-line

dar ko gero ir pasibusiu online, nes siandien tiesiai sviesiai paklausiau daktariuko, kada as cia jau sprogsiu

QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 05, 18:52)
Ramiai

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 05, 17:11)
Ramiai
, ištversi tikrai
O kas čia teliko? Pailsėk nuo namų rūpesčių, tegu namai pasirūpina tavim 

ech, pries veja nepapusi, jau teks sulaukti

pamatysi po visko atrodys, kad taip greitai viskas praėjo, jog net nepajutai.

QUOTE(renute @ 2008 11 05, 18:26)
Tikiu, kad taip ir bus

Kaip jus augat, ar pakanka pieniuko, kaip nakteles leidziat?

žinau laukimas vargina. bet kadangi jau dėtis nebėra kur sulauksi savo stebūklėlio.
o mes ačiū augam gerai. pienelio turiu į valias, o ir naktis miegam normaliai. atsikelia pavalgo ir vėl miega, tai skaitau visai šauniai mums sekasi.

o mes ačiū augam gerai. pienelio turiu į valias, o ir naktis miegam normaliai. atsikelia pavalgo ir vėl miega, tai skaitau visai šauniai mums sekasi.
QUOTE(renute @ 2008 11 06, 00:12)
žinau laukimas vargina. bet kadangi jau dėtis nebėra kur sulauksi savo stebūklėlio.

Dziugu, kad jums puikiai sekasi, vaikelis ramus ir pienelio pakanka

Siandien paziurejo vaisiaus vandenukus - skaidrus

QUOTE(NIINAA @ 2008 11 04, 18:36)
Atsiprasau bet as ir siek tiek ne i tema, bet labai noreciau suzinoti kur ir kada laidos musu gerb. gydytoja peciuli. Niekur nerandu jokiu ziniu tai gal kas nors zino?
Del laidojimo dar neaisku.. Cia manau vistiek tik artimuju susiejimas bus.. Oj net nzn,neisivaizduoju.
Misios uz daktaro vele,lapkricio 8d. Ryte,valanda pamirsau..

QUOTE(NIINAA @ 2008 11 04, 16:36)
O pas ka tu dabar vaikstai? Kuri cia gydytoja gera? Nes anksciau ir as ejau pas peciuli bet niekaip nerandu sau kitos gydytojos.
Papildyta:
Atsiprasau bet as ir siek tiek ne i tema, bet labai noreciau suzinoti kur ir kada laidos musu gerb. gydytoja peciuli. Niekur nerandu jokiu ziniu tai gal kas nors zino?
Papildyta:
as db pas maksimavicine

Papildyta:
QUOTE(Saule danguje @ 2008 11 04, 22:17)
aciukas
Viliuosi, kad jusu palinkejimai paskatins eiga 
Papildyta:
as taip ir darau, kad nusiteikineju - ryte dar verkiau, kad namo noriu, kai isgirdau maziuko sirdutes plakima - bet daktariukas pasake, kad guli cia ne del saves, o del vaikiuko, tai kaip mat nusiraminau
aha, pirmas jau dickis - buvau zadejusi jam broliukas ar sesute kai eis i pirma klase, bet nepastebejau kaip tas laikas prabego
Dziaugiasi dickis busimu broliuku be galo, vis paklauso pilvuko, domisi judesiukais ir dabar ramina, kad bus viskas gerai, nes zino, kad ir jam buvo virkstele apsivijusi 

Papildyta:
as taip ir darau, kad nusiteikineju - ryte dar verkiau, kad namo noriu, kai isgirdau maziuko sirdutes plakima - bet daktariukas pasake, kad guli cia ne del saves, o del vaikiuko, tai kaip mat nusiraminau

aha, pirmas jau dickis - buvau zadejusi jam broliukas ar sesute kai eis i pirma klase, bet nepastebejau kaip tas laikas prabego

o maniskis, tai suka nosi. nenori antro leliuko