Kometuoju antraji rinkinuka:
Foundations (visos is 'Buff'):
'Light neutral' original glow (nebandziau dar, bet pagal spalva matau, kad tiks idealiai),
'Ivory' semi matte - tokia i pilkuma ruzavuma truputi, atrodo tiks, bet palyginus su pirmaja, spalva sviesoka (nu bet ziema nusiplovus idegiui bus tikrai pats tas),
'Fairly light neutral' semi matte - man tokia tarpine tarp anu dvieju spalvyte pasirode, tikrai susinaudos
Concealer: 'Pearl mint' (kolkas nera komentaru)
Skaistalai: 'Yard sale' - cia emiau is neturejimo ka imt (nebenorejau nieko rinktis, tai emiau pirmus pasitaikiusius)
Ir du pudros indeliai - tie naujieji limituoti su uzsidaranciu dangteliu virs sietelio. Tai galiu palygint su 'Large mixing jar' - naujieji yra dvigubai mazesni nei tas 'large' (bet man tai ne problema, nes patogu kur nors nusinest rankineje), virs tu skyluciu yra pusmenulio formos dangtelis, kuris sukasi aplink ir nenorint kad byretu pudra, tereikia ji pasukt (labai patogu). Man sitie nauji labiau patinka - maziau vietos uzima, patogiau uzsidaro (beje, dangtelis eina beveik per visa indelio auksti), o ir neturiu tiek pudros, kad didiji prikrauciau.