Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

Va va, man irgi keistai jie tuos meginius ziuncia - skirtinguose ipakavimuose. Anakart gavau tik 1 mazuliuka (pudryte), o sikart antrame uzsakyme concealer'is mazas, o viena pudryte dar mazesne. Bet kaip sakoma, dovanotam arkliui.... biggrin.gif

Kometuoju antraji rinkinuka:

Foundations (visos is 'Buff'):
'Light neutral' original glow (nebandziau dar, bet pagal spalva matau, kad tiks idealiai),
'Ivory' semi matte - tokia i pilkuma ruzavuma truputi, atrodo tiks, bet palyginus su pirmaja, spalva sviesoka (nu bet ziema nusiplovus idegiui bus tikrai pats tas),
'Fairly light neutral' semi matte - man tokia tarpine tarp anu dvieju spalvyte pasirode, tikrai susinaudos

Concealer: 'Pearl mint' (kolkas nera komentaru)

Skaistalai: 'Yard sale' - cia emiau is neturejimo ka imt (nebenorejau nieko rinktis, tai emiau pirmus pasitaikiusius)

Ir du pudros indeliai - tie naujieji limituoti su uzsidaranciu dangteliu virs sietelio. Tai galiu palygint su 'Large mixing jar' - naujieji yra dvigubai mazesni nei tas 'large' (bet man tai ne problema, nes patogu kur nors nusinest rankineje), virs tu skyluciu yra pusmenulio formos dangtelis, kuris sukasi aplink ir nenorint kad byretu pudra, tereikia ji pasukt (labai patogu). Man sitie nauji labiau patinka - maziau vietos uzima, patogiau uzsidaro (beje, dangtelis eina beveik per visa indelio auksti), o ir neturiu tiek pudros, kad didiji prikrauciau. 4u.gif
Atsakyti
o kiek gramu pudros yra didziausioj pakuotej (uz 12 $)? ir kiek medium pakuotej (atrodo uz 5 $)?
Atsakyti
Isbandziau ant skruostu 'Yard sale' skaistalus - labai graziai atrodo. Praktiskai galima visam veidukui vietoj bronzato naudot. thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau susiruosiau surasyti ka gavau blush2.gif
sepetukai:
Eye Kabuki Brush
Long Handled Kabuki
New Flat Top Brush
pudrytes:
Golden-Winged Butter (Intensive)
Buff-Fairly Light Neutral (Semi-Matte)
Beige-Medium Beige Neutral (Matte)
Olive-Golden Medium (Original Glo)
Olive-Light Olive (Intensive)
Olive-Light Almond (Semi-Matte) - meginukas
Golden-Fawn (Original Glo) - meginukas
Buff-Linen (Intensive) - meginukas
Start to Finish - Soft Bronze
skaistalai:
All Smiles
Corner Office - meginukas
maskuokliai:
Abbott's Perk Me Up
Mint Color Corrector
Sunlight Color Corrector - meginukas
seselis:
Good China - miniukas

ir paemiau 2 mixing jars
gavau dovanu veido prausimosi kempinele ir dideli indeli bronzines pudros - vakare parasysiu pavadinima - bet dengiasi puikiai ir veidas atrodo naturaliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 20 spalio 2008 - 07:25
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 20, 08:23)
pagaliau susiruosiau surasyti ka gavau  blush2.gif

Oi lauksim lauksim atsiliepimų lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 20, 09:42)
Oi lauksim lauksim atsiliepimų lauksim smile.gif

na ka gi - olive spalvytes kiek tamsokos, bet maisant su sviesiom - bus puiku, dar neeksperimentavau su jom, bet kitos - sviesios - liuksiskai tinka thumbup.gif
maisau 3 - intensive, matte ir original glo 4u.gif
ypatingai patinka paakiu maskuoklis perk me up, mint - irgi geras, tik kol kas mazai naudojau...
sepeteliai - nerealus wub.gif minkstuciukai, fainuoliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 20, 10:21)
na ka gi - olive spalvytes kiek tamsokos, bet maisant su sviesiom - bus puiku, dar neeksperimentavau su jom, bet kitos - sviesios - liuksiskai tinka  thumbup.gif
maisau 3 - intensive, matte ir original glo  4u.gif
ypatingai patinka paakiu maskuoklis perk me up, mint - irgi geras, tik kol kas mazai naudojau...
sepeteliai - nerealus  wub.gif minkstuciukai, fainuoliukai  wub.gif

thumbup.gif
Tai su Olive spalvytėm bus galima barterinisu mainus daryt ax.gif Nes man tai tamsokų ir olive reikia smile.gif
Šiandien pasidažiau be kremo su Original Glo. Na puikiai atrodo veidas. Kažkaip nesinorėjo kremo tepti.....

Rodos man porų nekemša thumbup.gif: Išvis veidas atsigavęs....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 20, 11:07)
thumbup.gif
Tai su Olive spalvytėm bus galima barterinisu mainus daryt ax.gif Nes man tai tamsokų ir olive reikia smile.gif
Šiandien pasidažiau be kremo su Original Glo. Na puikiai atrodo veidas. Kažkaip nesinorėjo kremo tepti..... 

aha, del mainu reiks pagalvot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 20, 11:07)
thumbup.gif

tu savo linkusia riebaluotis kakta padaze su natural glow???? blink.gif Nebijai?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 20, 11:18)
tu savo linkusia riebaluotis kakta padaze su natural glow???? blink.gif  Nebijai?

Kad šiandien oda tokia, kad nenorėjau nieko kito. Žinok nesuprantu svo odos kartais: tai ji riebaluojas tai ji ne.... Be to su vaisių rūgštim tepiausi kremą.... tai vęl pasausėjo. Aij, įsimečiau finishing powderio į rankinę ir lapelių riebalui sugerti jei ką....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 20, 11:25)
Kad šiandien oda tokia, kad nenorėjau nieko kito. Žinok nesuprantu svo odos kartais: tai ji riebaluojas tai ji ne.... Be to su vaisių rūgštim tepiausi kremą.... tai vęl pasausėjo. Aij, įsimečiau finishing powderio į rankinę ir lapelių riebalui sugerti jei ką....

Tada viskas aisku...
O mano smakras siandiena is nuo sausejimo nuserptojas kaip nzn kas,neisivazduoju kaip reiks pudruoti ji,kai visas apsilupinejes sad.gif
Labai labai idomu.,kas per vaisiu rugstys?Ta prasme cia procedura tokio valymo apturejai ar turi kokia prieomone su jomis?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 20, 12:08)
Tada viskas aisku...
O mano smakras siandiena is nuo sausejimo nuserptojas kaip nzn kas,neisivazduoju kaip reiks pudruoti ji,kai visas apsilupinejes sad.gif
Labai labai idomu.,kas per vaisiu rugstys?Ta prasme cia procedura tokio valymo apturejai ar turi kokia prieomone su jomis?

Nea, Paulos losijonas su BHA 2 proc.
Atsakyti