Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 21:10)
nu va susirinkau pirkini, o ka toliau daryt?

nueik virsui i rubrika "shopping bag" ir spausk check out, tada pasirenki new(jei neprisiregistravai), ir suvedi adresa ir kitus duomenis kokiu ten praso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 03 vasario 2009 - 20:16
na va iki to jau daejau, surasiau.bet man parase taip "Error: 2-1-2-P-P--This transaction has been declined.

Error: Failure in Processing the Payment (ps_authorize)" kazkur kazka ne tai suvedziau?koki koda vest kur reikalauja kreditines apsaugos koda?
va- Credit Card Security Code, ka sitas reiskia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devolesa: 03 vasario 2009 - 20:28
QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 21:26)
na va iki to jau daejau, surasiau.bet man parase taip "Error: 2-1-2-P-P--This transaction has been declined.

Error: Failure in Processing the Payment (ps_authorize)" kazkur kazka ne tai suvedziau?koki koda vest kur reikalauja kreditines apsaugos koda?

paskutinius 3 skaiciukus is korteles antros puses
Atsakyti
pataisiau, buvau 4 irasius, bet vis tiek toki reikala meta: Error: 2-1-2-P-P--This transaction has been declined.

Error: Failure in Processing the Payment (ps_authorize)
Papildyta:
pagaliau pavyko thumbup.gif parase, kad i el.pasta atsius pranesima.o kaip pats atsiskaitymas ivyks?jie patys nusirasys ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 21:29)
pataisiau, buvau 4 irasius, bet vis tiek toki reikala meta: Error: 2-1-2-P-P--This transaction has been declined.

Error: Failure in Processing the Payment (ps_authorize)

badyk uzsiregistruot paypal, ir per ten susimokesi. as visur moku paypal, tai kazkaip ir nebeprisimenu kaip ten su tom kortelem blush2.gif
Atsakyti
pavyko uzsakyti.o kaip atsiskaitymas?jie patys nurasys?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2009 02 03, 21:34)
pavyko uzsakyti.o kaip atsiskaitymas?jie patys nurasys?

taip
Atsakyti
be galo dekoju uz pagalba 4u.gif taip norejau isbandyt sia kosm.girdejau nemazai pagyrimu... AČIŪ
Papildyta:
o per kiek mazdaug laiko ateina siuntinukas?
Atsakyti
per dvi tris savaites smile.gif
Atsakyti
na dabar lauksiu ... wub.gif o siaip per pasta ateina?ar ne?o tokiai sumai muitu nepaima atrodo?
Atsakyti
Muitai nuo 75lt tik wink.gif Ateis į paštą, gausi raštelį, kad atėjo smile.gif Gali ir namo atnešti, čia nuo paštininkės priklauso, nes ten vokas nedidukas toks, bet mano paštininkė nenešė biggrin.gif
Atsakyti
nu tai lauksiu... g.gif lotuliukas.gif o siaip cia galima kelis syk uzsisakyt? nes norisi daugiau spalvu isbandyt smile.gif
Atsakyti