QUOTE(busima_mama @ 2008 10 07, 23:29)
Sulaukiau savo meginuku - visgi prasoviau su spalvom. BE naudoju 'fairly light' spalva, tai galvojau situ irgi imt sviesiausias, bet deja deja...
pudrytes emiau:
-'fairly light' original glow - sita labiausiai atitiko (kai odyte nesusijautrinus ir lygi, tai tiko puikiai), gal kiek per sviesi (bet atspalvis link rudumo), bet link ziemos manau tiks gerai atspalvis,
-'fawn' semi-matte - man per geltona, ji irgi sviesi, bet i geltonuma,
-'multi-task' intensive - panasus atspalvis i 'fairly light', gal toks svelnus ruzavumas joje (ziemai sumaisius su BE tikrai sueis),
concealer'is: 'aussie perk me up' - maskavau tamsius paakius siandien ir visai neblogai, tik truputi per daug blizgesio,
ruzas (su situo labiausiai nepasiseke): 'dvr saturday' atspalvis, raso, kad tinkamas ir lupoms. Beje ant lupu isbandziau, tai patiko, o skruostams per daug man ruzavanors spalvyte grazi, avietine tokia.
Įdomiai

: tame Perk me up aš blizgesio nematau išvis.... Man jsi daugiau matinis atrodo

:
O kokio atspalvio tavo oda labiau? Gelsva, rausva, neutrali, ar dar kokia?
Mano tai atrodo daugiau geltona, bet kur kas geriau tinka iš Olive serijos pudros, jos ne taip skaisčiai geltonos, tokia geltona neutralesnė.
mamos neutrali spalva, pakankamai šviesi, tai jai buff fairy light neutral labai tiko ir patiko.