zinau, kad negali, bet pasirodo buna nes jie apeliuoja, tuo, kad pas juos grazu, naujai atrestauruota baznycia ir taip toliau, o ir norinciu tuoktis daug... na bus matyt, jei prades plesikauti, rinksimes kita baznytele, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai
aciu uz palaikyma
vienas iš mano argumentų, kodėl pasirinkau būtent tą bažnyčią, kurioje tuoksimės, yra 'kad gražu'. ir, savo didžiai gėdai (???) turiu prisipažinti, kad jis yra vienas iš svarbiausiųjų. tik kad... man visai negėda
QUOTE(inutelia @ 2009 04 19, 22:58)
zinoma, kad ne del to... juk tai butu visiskai kvaila
jeigu man pradėtų vardinti kainas, iškart pasakyčiau, kad aukosiu, kiek galėsiu, jei ne, tai išvis nenorėčiau, kad toks "kunigas" su savo tokiais "argumentais" dalyvautų mano vestuvėse... rinkliava mat užsiiminėja...
ai ir dar prisiminiau - kai atėjom į kursus bažnyčioj užsirašyt, tai mūsų paklausė - ar galėtumėte paaukoti 15lt... apie ceremonijos kaina anei vieno žodžio negirdėjom.. štai taip..
vienas iš mano argumentų, kodėl pasirinkau būtent tą bažnyčią, kurioje tuoksimės, yra 'kad gražu'. ir, savo didžiai gėdai (???) turiu prisipažinti, kad jis yra vienas iš svarbiausiųjų. tik kad... man visai negėda
o dėl ko?
del to, kad esam tikri del savo santykiu ir norim juos sutvirtinti dievo akivaizdoje o baznycia renkames tokia, kuri mums yra artima ir joje butu jauku, tik va kunigu nelabai iseina pasirinkti