gal kas turi vestuvių foto iš bernardinų?
SOS mielosios.
Labai norim susituokti baznycioje dar siemet, iskart po Kaledu. Bet esam truputi problematiski-as laukiuosi ir dar menesiui isvaziuoju i stazuose. MB mokosi uzsienyje ir griztu tik i vestuves. Mums jau seniai seniai ne 20, bet va kaip "susiplanavom".
Siandien buvau Bernardinuose, tai be prosvaisciu. sako, kad pries 3 men ateiti reikia...Labai nusiminiau
Gal kas zinote kokia baznytele kur priima ne taip is anksto?
O gal kas zinote ir pagreitintus kursus pries vestuves. Kur ir kaip tai padaryti?
Aciu labai
Visgi viliuosi dar siemet isteketi...
Labai norim susituokti baznycioje dar siemet, iskart po Kaledu. Bet esam truputi problematiski-as laukiuosi ir dar menesiui isvaziuoju i stazuose. MB mokosi uzsienyje ir griztu tik i vestuves. Mums jau seniai seniai ne 20, bet va kaip "susiplanavom".
Siandien buvau Bernardinuose, tai be prosvaisciu. sako, kad pries 3 men ateiti reikia...Labai nusiminiau

O gal kas zinote ir pagreitintus kursus pries vestuves. Kur ir kaip tai padaryti?
Aciu labai
as pasibedavosi.apie Siauliu katedra. visu pirma, jaunieji nespeja iseiti, o jau groja marsa kitai porai ir siiaip ten savaitgaliiais tokia sangruda gaunasi, prie katedros vos ne 3 palydos vestuvininku
bet ka noret, yra pas mus 3 ir ta visgi graziausia
o kunigeliai ten, kaip uztaikysi.buvau pusseseres vestuvese, tai vienas kalbejo taip, lyg vestu pokalbiu laida, kitas lyg sakytu kalba nusikalteliui, lb griausmingu balsu...
nejau, tik as viena apie siauliu baznycia kalbesiu?

o kunigeliai ten, kaip uztaikysi.buvau pusseseres vestuvese, tai vienas kalbejo taip, lyg vestu pokalbiu laida, kitas lyg sakytu kalba nusikalteliui, lb griausmingu balsu...

QUOTE(villga @ 2008 10 16, 11:45)
oj nekalbek taip, mes vakar nukeliavom su MB tik pasiteiraut nuo ko pradet, tai tik atejom kunigelis pradejo klausinet baznycios isakymu, kas yra nuodeme ir kt dalyku ish katekizmo ir ish kart pasake kaip vairuotojai negali vairuoti nezinodami KET taip mes negalim nezinot katekizmo..
dabar galiausiai eisim i savas parapijas visu pazymu ir leidimu ir jau laukiam kas toliau.. 
p.s. patikslinimas..
ash ne apie onos baznycia cia.. 

p.s. patikslinimas..

QUOTE(Kavasupienu @ 2008 10 18, 18:09)
SOS mielosios.
Aciu labai

Aciu labai
esu girdejus kad kaimeliuose, uzmiesciuose su kunigeliu galima ir be kursu ir jis pats visus dokumentus sutvarko, tik reik nuvaziuot pakalbet gal paaukot ir viskas, o per tris menesius drasiai viska gali spet net mieste.. mano drauge su vyru, vasaros metu, plungej per 3 men viska susiorganizavo, ishklause ir graziai ishtekejo, tiesiog sumaste ir susiorganizavo, tad pirmyn, kantrybes ir ryztingumo ir jau naujus sutiksi kaip SB zmona..

QUOTE(VSsirduze @ 2008 10 01, 14:15)
Mes susitarėme šį savaitgalį, o tuokiamės kitą rugpjūtį

QUOTE(Reff @ 2008 10 06, 12:20)
mergaites, klausiu jusu, nes jus visada viska zinot ir gerai patariat
va, kiek as girdejau tai pagal gyvenama vieta ir baznycia priklauso. bet tarkim mes noretume visai kitame mieste. na, tarkim, druskininkuose, tai ar kiltu daug problemu del to ar nesunkiai galima susitarti net ir neturint pazistamu?

va, kiek as girdejau tai pagal gyvenama vieta ir baznycia priklauso. bet tarkim mes noretume visai kitame mieste. na, tarkim, druskininkuose, tai ar kiltu daug problemu del to ar nesunkiai galima susitarti net ir neturint pazistamu?

Išrašo tas pažymas, bet gali aukos paprašyti, nes bažnyčia prarada jaunus žmones

QUOTE(villga @ 2008 10 14, 13:28)
Na mes vakar apsilankem baznycios rashtineje ir ash jai uzdaviau toki klausima, tai sako logishkai turetu but kazkoks galiojimo laikas, bet neesu girdejus tiksliai, tai taip ir likau nesupratus..
ish vis toks vaizdelis susidare, kad ash daugiau zinojau apie visas tas situacijas (zinoma ish shio guru psl
) nei ji..
nes ko paklausi to negausi, visi atsalymai buvo: "na veliau", "paskiau ziuresim kai bus" ir pan..

Na mum tai bažnyčioje referentė sakė, kad kai tik gausit visus dokumentus, nedelskit ir atneškit, kad ramiau būtų

QUOTE(Obuolinė @ 2008 10 18, 19:28)
as pasibedavosi.apie Siauliu katedra. visu pirma, jaunieji nespeja iseiti, o jau groja marsa kitai porai ir siiaip ten savaitgaliiais tokia sangruda gaunasi, prie katedros vos ne 3 palydos vestuvininku
bet ka noret, yra pas mus 3 ir ta visgi graziausia

Ojej,nugąsdinai tu mane

QUOTE(myliu``tave @ 2008 10 22, 21:32)
Ojej,nugąsdinai tu mane
Mes mąstome Šiaulių katedroje tuoktis,nes kitų bažnyčių,kaip pati sakei,nelabai yra pas mus,o ir tos visiškai ne artimos,kuriose gal net nesam buvę ar tik po kelis kartus buvom.Šiaulių rajone irgi bažnyčios netraukia,nes nei vienoj nesam buvę,jokių sentimentų nekelia,tai užtat belieka katedra.Gaila,kad tos naujosios bažnyčios nespės pastatyti iki mūsų vestuvių.

nenorejau

mane asmeniskai labai trauke - ia kryziu kalne esantys vienuoliii, kelis pazistu, bet ten santuokos sakramentu neduoda, kaip ir pas jezuitus

juk tai tik smulkmenos.

QUOTE(tindiriushka @ 2008 10 14, 17:52)
tuokia sv.onos baznycioj, tik reikia prie 6 men ateiti ir kiekviena sekmadieni lankyti baznycia, kad kunigas mus pazintu (na taip mum sake), ir tada jokiu problemu. Mes vasara tuoksimes.
ten labai miela baznytele, tokia maza, bet labai jauki..
Na mes jau shiandien berods dokumentus gavom ir tikrai visia nesunkiai..
tik man reikejo tiksliai zinot krikshto data, o ash tikslios nezinojau tai uztrukom kol tris knygas pervertem kol radom..
o pas MB tai butu lengviau jei ne jo - nieko nemeluoju.. viska kunigui pasakojo kaip yra, kad savo parapijoj daznai nesilanko, kad buna kad pas mane miega, kad daug cia labai dokumentu reik tvarkyt ir dar visokiu auksiniu fraziu, o ishejes net nesuprato ko ash juokiuos be perstojo, o kunigo akys vis platesnes tapdavo po jo kiekvieno pasisakymo pasisakymo..

QUOTE(swwweta @ 2008 10 26, 14:40)
tuokia sv.onos baznycioj, tik reikia prie 6 men ateiti ir kiekviena sekmadieni lankyti baznycia, kad kunigas mus pazintu (na taip mum sake), ir tada jokiu problemu. Mes vasara tuoksimes.
o kaip kunigas?

QUOTE(tindiriushka @ 2008 10 27, 00:51)
o kaip kunigas? :hm nes galvoju prašyti kito, kad Onoj sutuoktų :unsure:
man tai visai jis nieko, mus taip maloniai prieme, pasiklause, ar prieme kriksta, pirmaja komunija ir sutvirtinimo sakramenta.. kadangi viska esame prieme, pasake kad jokiu problemu nebus...
siuo metu jis dar kalendorio kitiems metams neturi, dar neuzrasineja kitiems metams, bet sake, jei mus matys, kad ateiname i baznycia tai tkrai viskas tvarkoj bus.
maciau tik viena kuniga, nzn ar kitas yra.