Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

Visai noreciau su tokia isteketi wub.gif . Cia siaip pamergiu suknytes, bet ir nuotakai manau visai liuks butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 09 24, 09:10)
Visai noreciau su tokia isteketi  wub.gif . Cia siaip pamergiu suknytes, bet ir nuotakai manau visai liuks butu smile.gif

labai grazi suknyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 09 24, 12:10)
Visai noreciau su tokia isteketi  wub.gif . Cia siaip pamergiu suknytes, bet ir nuotakai manau visai liuks butu smile.gif

tiktų ir šiaip į kokį prabangesnį vasarinį baliuką bigsmile.gif
Atsakyti
O man toks nekuklus klausimas kokios musu visu kuno apimtys galvojanciu apie trumpas sukneles blush2.gif
as 170 sveriu apie 66 kg gal storoka tokiais suknei g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 09 25, 15:22)
O man toks nekuklus klausimas kokios musu visu kuno apimtys galvojanciu apie trumpas sukneles  blush2.gif
as 170 sveriu apie 66 kg gal storoka tokiais suknei  g.gif

svarbu modeli tinkama issirinkti manau ax.gif aisku, kojos neturi buti kaip kalades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 09 25, 16:22)
O man toks nekuklus klausimas kokios musu visu kuno apimtys galvojanciu apie trumpas sukneles  blush2.gif

tikrai nestoroka. as pati esu 185 cm ir sveriu 65kg. idomu kaip ant manes atrodytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutė @ 2008 09 25, 15:24)
svarbu modeli tinkama issirinkti manau ax.gif aisku, kojos neturi buti kaip kalades biggrin.gif

mano figura gana padori krutine C dydis, kojos tiesios ir nesotros kaip tik gaunu koplimnetu blush2.gif pasigyriau truputuka
bet viena beduke atsikises pilvukas, siuo metu sportuoju intensyviais pries vestuves tai idomu koks rezultatas bus rolleyes.gif juk neesu coliuke kuduke rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos!

Asmeniskai man - sita suknele pati paciausia is trumpu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 09 25, 12:22)

as nesu manekene schmoll.gif mano ugis tik 160 o sveriu apie 60kg kazkur ax.gif ir ne kiek nesigailiu kad vilkejau trumpa suknyte thumbup.gif
manau svarbiausia, kad pati nuotaka jaustusi patogiai ir gerai, negalvotu ka pasakys kiti, juk cia jos diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 09 25, 15:22)

mano ugis 176, svoris apie 58..
as ziuriu trumpas,nes manau kad su jomis daug patogiau wink.gif
Atsakyti
paprasta bet daili thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(solidi @ 2008 10 01, 15:33)
paprasta  bet daili  thumbup.gif

user posted image

tikrai labai dailiai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti