Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

O beje, ar nėra nė vienos mergaitės-karalaitės, šį sezoną ištekėjusios trumpa suknyte (panašia į aukščiau mano parodytas) ir norinčios ją parduoti?
Man itin aktualu, kad kažkokiu būdu, petnešėlėmis ar kaip, viršutinė dalis būtų prie pečių prilaikoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 27, 17:54)
* tagi nuomonėmis dalinamės  mirksiukas.gif
** jis spausdintas prieš pusantros savaitės "Žmonėse"  rolleyes.gif
*** gi pajuokavau apie tuos jaunikius  mirksiukas.gif mane kaip tik žavi Tavo entuziazmas ir užsidegimas - imk balioną  4u.gif

Interviu tai internete skaiciau - nepaziurejau i data g.gif
Tai zinai, to uzsidegimo gali ir nebelikti, kai tiek organizaciniu rupesciu - manau, reikia viska ramiai dar karteli paplanuoti, nes pradejau nuo sukneles doh.gif

Niu bet seksiu temas ir lauksiu Jusu visu pasirodant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 16:54)
Hottea, paskubėk perversti skelbimų skyrelį vestuvių skiltyje, viena panelė, berods kaunietė, labai panašią suknytę pardavinėjo. Kadangi pati ieškausi trumpos, atkreipdavau dėmesį į jos skelbimą, bet man truputį kitokie modeliukai mielesni, pvz.:
user posted image
user posted image
user posted image
ax.gif

as panasia pasisiuvau ir su panasia tekejau thumbup.gif
Patogumas ir isskirtinumas man buvo pirmoj vietoj, todel ir pasirinkau pusta bet trumpa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 16:59)
O beje, ar nėra nė vienos mergaitės-karalaitės, šį sezoną ištekėjusios trumpa suknyte (panašia į aukščiau mano parodytas) ir norinčios ją parduoti?
Man itin aktualu, kad kažkokiu būdu, petnešėlėmis ar kaip, viršutinė dalis būtų prie pečių prilaikoma blush2.gif

galbūt ir pardavinėsiu ax.gif bet dar nežinau unsure.gif sakiau, palaukt reik pavasario tongue.gif
Atsakyti
Pasirodyki, drrruta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drrruta @ 2008 10 27, 17:18)
as panasia pasisiuvau ir su panasia tekejau  thumbup.gif
Patogumas ir isskirtinumas man buvo pirmoj vietoj, todel ir pasirinkau pusta bet trumpa  ax.gif
Papildyta:
galbūt ir pardavinėsiu  ax.gif bet dar nežinau  unsure.gif sakiau, palaukt reik pavasario  tongue.gif

Rimtai, tai nors parodyk, gal aš tada galėsiu sėdėti rankytes sudėjus ir kartu su Tavim laukti pavasario, kad nusipirkčiau! Dar domina, kur siuvaisi ir kiek kainavo medžiagytės plius darbas?
Atsakyti
merginos,kaip taip gali but kad sitam amziuje neimanoma rasti sau tinkamos sukneles? doh.gif biggrin.gif jau nervai ima,nezinau g.gif turejau savo stipria nuomone apie suknele,kokios noreciau,bet is tos nuonomes liko subliuskus nuomone biggrin.gif tiek groziu ax.gif na taip,pagalvojam... g.gif biggrin.gif as noriu paprastutes,trumpos, bet paprasta galima juk bet kokia proga uzsidet ax.gif na ,,zyvytes" formos man ir grazu,bet va maniskiui ne g.gif pustos...kaip princeses...as nieko pries pries princeses,bet as tokia nesu ir is manes princeses nebus biggrin.gif KA Daryt???? doh.gif
Papildyta:
ir dar noriu pasakyt savo nuomone apie tai,kad visos dabar ,,tipo" Liepa megdzioja...bet tai palaukit...jei mes desimes trumpa,tai megdziosim Liepa...jei desimes pusta megdziosim Riaubiskyte,Lavrinovic ir begale kitu...jei desimes ilgu sleifu tai megdziosim Gyte( kur istekejo uz milijonieriaus verslininko)...galeciau dar begale prirasyt ax.gif biggrin.gif todel maziau kreipkim demesi kas ka sako ir galvoja mirksiukas.gif kaip norim taip rengiames,gal mes savo vaizduoteje tokia kaip Liepos suknele buvom pirmiau susikure nei Statkevicius biggrin.gif gerbiu ta zmogu,bet jei jau jis dizaineris ir diktuoja madas,tai mes diktavimas ir paklustam biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jums negaila parduoti savo vestuvines sukneles g.gif (ypac kai siuvates) man sirdis plystu jei tektu paduot cray.gif , noretusi pasilikt ( kaip butu ydomu paziuret musu mociuciu is skrynios istrauktas vestuvines sukneles rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif ) Pati tekejau pries 5 metus ir suknele nuomojau tai tokios galimybes neturejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 28 spalio 2008 - 01:28
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 15:54)

user posted image

Sita tai tokia baisoka blush2.gif
Atsakyti
Deimantuke33, kai isiziuriu i Liepos suknele - tai ten tikrai nera nieko tokio WAU - juk temose dar ne tokiu "garbiniotu, klostuotu, gifiuriniu" groziu prideta, bet daug ka sudaro pacios nuotakos isvaizda - ji spinduliavo laime, jaunyste, grozi - galbut as asmeniskai perkeliau savo vestuviu vizija i jos vestuvine isvaizda biggrin.gif Todel tiek nemazai apie ja rasiau blush2.gif

Baisiausia, kad as noriu tokio modelio sukneles, o kai parodziau MB, jis purkstelejo, kad tai eiline suknele - "nieko ispudingo" doh.gif

Niu turiu dar 20 menesiu is "nieko ispudingo" padaryti taip, kad visiems zandikauliai nukartu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 28, 02:34)
Sita tai tokia baisoka  blush2.gif

Na, ji yra tokia retro, net truputuką pageltusi nuo senovės. Medžiagytę įsivaizduoju kitokią, ir kad apačia ne sluoksniuota būtų, o vientisa, šitą suknytę parodžiau dėl jos pūstumo ir rankovyčių žavesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 28, 10:01)
Na, ji yra tokia retro, net truputuką pageltusi nuo senovės. Medžiagytę įsivaizduoju kitokią, ir kad apačia ne sluoksniuota būtų, o vientisa, šitą suknytę parodžiau dėl jos pūstumo ir rankovyčių žavesio  mirksiukas.gif

mhm, man irgi į akis rankovytės krenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 17:59)

Sveikos merginos, jau seniai zinojau, kad jei tekesiu, tai tik su trumpa suknele, taigi rodau savaja. Jei ka, tai pardavineju, gal kuri susidomesit 4u.gif

http://public.fotki....es/img1974.html
Atsakyti