Man itin aktualu, kad kažkokiu būdu, petnešėlėmis ar kaip, viršutinė dalis būtų prie pečių prilaikoma
O beje, ar nėra nė vienos mergaitės-karalaitės, šį sezoną ištekėjusios trumpa suknyte (panašia į aukščiau mano parodytas) ir norinčios ją parduoti?
Man itin aktualu, kad kažkokiu būdu, petnešėlėmis ar kaip, viršutinė dalis būtų prie pečių prilaikoma
QUOTE(upsikaz @ 2008 10 27, 17:54)
* tagi nuomonėmis dalinamės
** jis spausdintas prieš pusantros savaitės "Žmonėse"
*** gi pajuokavau apie tuos jaunikius
mane kaip tik žavi Tavo entuziazmas ir užsidegimas - imk balioną 
** jis spausdintas prieš pusantros savaitės "Žmonėse"
*** gi pajuokavau apie tuos jaunikius
Interviu tai internete skaiciau - nepaziurejau i data
Tai zinai, to uzsidegimo gali ir nebelikti, kai tiek organizaciniu rupesciu - manau, reikia viska ramiai dar karteli paplanuoti, nes pradejau nuo sukneles
Niu bet seksiu temas ir lauksiu Jusu visu pasirodant
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 16:54)
Hottea, paskubėk perversti skelbimų skyrelį vestuvių skiltyje, viena panelė, berods kaunietė, labai panašią suknytę pardavinėjo. Kadangi pati ieškausi trumpos, atkreipdavau dėmesį į jos skelbimą, bet man truputį kitokie modeliukai mielesni, pvz.:

as panasia pasisiuvau ir su panasia tekejau
Patogumas ir isskirtinumas man buvo pirmoj vietoj, todel ir pasirinkau pusta bet trumpa
Papildyta:
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 16:59)
O beje, ar nėra nė vienos mergaitės-karalaitės, šį sezoną ištekėjusios trumpa suknyte (panašia į aukščiau mano parodytas) ir norinčios ją parduoti?
galbūt ir pardavinėsiu
QUOTE(drrruta @ 2008 10 27, 17:18)
as panasia pasisiuvau ir su panasia tekejau
Patogumas ir isskirtinumas man buvo pirmoj vietoj, todel ir pasirinkau pusta bet trumpa
Papildyta:
galbūt ir pardavinėsiu
bet dar nežinau
sakiau, palaukt reik pavasario 
Papildyta:
galbūt ir pardavinėsiu
Rimtai, tai nors parodyk, gal aš tada galėsiu sėdėti rankytes sudėjus ir kartu su Tavim laukti pavasario, kad nusipirkčiau! Dar domina, kur siuvaisi ir kiek kainavo medžiagytės plius darbas?
merginos,kaip taip gali but kad sitam amziuje neimanoma rasti sau tinkamos sukneles?
jau nervai ima,nezinau
turejau savo stipria nuomone apie suknele,kokios noreciau,bet is tos nuonomes liko subliuskus nuomone
tiek groziu
na taip,pagalvojam...
as noriu paprastutes,trumpos, bet paprasta galima juk bet kokia proga uzsidet
na ,,zyvytes" formos man ir grazu,bet va maniskiui ne
pustos...kaip princeses...as nieko pries pries princeses,bet as tokia nesu ir is manes princeses nebus
KA Daryt???? 
Papildyta:
ir dar noriu pasakyt savo nuomone apie tai,kad visos dabar ,,tipo" Liepa megdzioja...bet tai palaukit...jei mes desimes trumpa,tai megdziosim Liepa...jei desimes pusta megdziosim Riaubiskyte,Lavrinovic ir begale kitu...jei desimes ilgu sleifu tai megdziosim Gyte( kur istekejo uz milijonieriaus verslininko)...galeciau dar begale prirasyt
todel maziau kreipkim demesi kas ka sako ir galvoja
kaip norim taip rengiames,gal mes savo vaizduoteje tokia kaip Liepos suknele buvom pirmiau susikure nei Statkevicius
gerbiu ta zmogu,bet jei jau jis dizaineris ir diktuoja madas,tai mes diktavimas ir paklustam
Papildyta:
ir dar noriu pasakyt savo nuomone apie tai,kad visos dabar ,,tipo" Liepa megdzioja...bet tai palaukit...jei mes desimes trumpa,tai megdziosim Liepa...jei desimes pusta megdziosim Riaubiskyte,Lavrinovic ir begale kitu...jei desimes ilgu sleifu tai megdziosim Gyte( kur istekejo uz milijonieriaus verslininko)...galeciau dar begale prirasyt
Merginos, o kaip jums negaila parduoti savo vestuvines sukneles
(ypac kai siuvates) man sirdis plystu jei tektu paduot
, noretusi pasilikt ( kaip butu ydomu paziuret musu mociuciu is skrynios istrauktas vestuvines sukneles
) Pati tekejau pries 5 metus ir suknele nuomojau tai tokios galimybes neturejau
Deimantuke33, kai isiziuriu i Liepos suknele - tai ten tikrai nera nieko tokio WAU - juk temose dar ne tokiu "garbiniotu, klostuotu, gifiuriniu" groziu prideta, bet daug ka sudaro pacios nuotakos isvaizda - ji spinduliavo laime, jaunyste, grozi - galbut as asmeniskai perkeliau savo vestuviu vizija i jos vestuvine isvaizda
Todel tiek nemazai apie ja rasiau
Baisiausia, kad as noriu tokio modelio sukneles, o kai parodziau MB, jis purkstelejo, kad tai eiline suknele - "nieko ispudingo"
Niu turiu dar 20 menesiu is "nieko ispudingo" padaryti taip, kad visiems zandikauliai nukartu
Baisiausia, kad as noriu tokio modelio sukneles, o kai parodziau MB, jis purkstelejo, kad tai eiline suknele - "nieko ispudingo"
Niu turiu dar 20 menesiu is "nieko ispudingo" padaryti taip, kad visiems zandikauliai nukartu
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 28, 02:34)
Na, ji yra tokia retro, net truputuką pageltusi nuo senovės. Medžiagytę įsivaizduoju kitokią, ir kad apačia ne sluoksniuota būtų, o vientisa, šitą suknytę parodžiau dėl jos pūstumo ir rankovyčių žavesio
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 28, 10:01)
Na, ji yra tokia retro, net truputuką pageltusi nuo senovės. Medžiagytę įsivaizduoju kitokią, ir kad apačia ne sluoksniuota būtų, o vientisa, šitą suknytę parodžiau dėl jos pūstumo ir rankovyčių žavesio 
mhm, man irgi į akis rankovytės krenta
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 27, 17:59)
Sveikos merginos, jau seniai zinojau, kad jei tekesiu, tai tik su trumpa suknele, taigi rodau savaja. Jei ka, tai pardavineju, gal kuri susidomesit
http://public.fotki....es/img1974.html