Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpa vestuvinė suknelė

QUOTE(zuzla @ 2008 10 31, 12:57)
yra mažiausiai nepadoru eiti į bažnyčią su minisijonu..

as gal ne i tema.bet i baznycia nepadoru eiti ir su rutu vainikeliu...apgaudinet Dievo ir zmoniu nereik... biggrin.gif bet vat merginos eina...kad tik del trumpu sijonu musu nuodemes butu,tai pasaulis thumbup.gif butu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2008 10 31, 13:40)
as gal ne i tema.bet i baznycia nepadoru eiti ir su rutu vainikeliu...apgaudinet Dievo ir zmoniu nereik...  biggrin.gif  bet vat merginos eina...kad tik del trumpu sijonu musu nuodemes butu,tai pasaulis  thumbup.gif  butu  4u.gif  biggrin.gif

Pritariu iš dalies. Na bet bent jau keliaraištį tai buvo galima nusiimti blink.gif doh.gif Žinant jo reikšmę, man būtų gėda blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 10 31, 12:45)
Na kaip kam, as kokios norejau sukneles, tokia ir turejau, o cia jau skonio reikalas...
nenorejau but viena is tu neiskirtiniu nuotaku, tokia ir buvau  biggrin.gif

doh.gif

Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 10 31, 08:59)
Sveikos visos,
stai taip atrode mano vestuvine suknele  smile.gif

user posted image

;]]] kol nepaskaiciau kitu komentaru, pamaniau kad cia prikolas, tipo juokauja kazkas biggrin.gif o ziuriu cia rimtai taip tekejo. Siaip nepykit, bet tokios beskonybes ir gaslumo vestuviu diena kaip ir nemaciau. Del savo ramybes geriau neberodykit niekam vestuviu foto.
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2008 10 31, 13:45)
Pritariu iš dalies. Na bet bent jau keliaraištį tai buvo galima nusiimti  blink.gif  doh.gif Žinant jo reikšmę, man būtų gėda  blush2.gif  g.gif

na del keliaraiscio tai taip g.gif prasyciau neisizeist nuotakos,bet mna tas keliaraistis ir siaip ten nelabai dera mirksiukas.gif na bet cia kiekvieno reikalas ir skonis ax.gif tolerantiskai ziurim,bet savo nuomone issakom 4u.gif
Atsakyti
Jau seniai esu nusprendusi, kad su žemę šluojančia suknia netekėsiu, visokių gražių trumpų modeliukų prisižiūrėjau, dabar atėjo metas imtis veiksmų. Žinau, žinau, kad tokiam dalykui, kaip suknytė, nedera taupyti, bet visgi svarstau, koks būtų optimaliausias būdas įsigyti tą grožį. Keletas merginų pardavinėja man patinkančias sukneles, po 1300Lt. Man atrodo, kad siūtis būtų perpus pigiau, bet labai jau tingiu važinėti rinktis medžiagos, į primatavimus ir pan. Kaip manote, jei nusipirkčiau ilgą suknelę, pvz.:
user posted image
ir nuneščiau siuvėjai, kad man ją nukirptų? Nes merginos ilgas sukneles po 400-500Lt pardavinėja, tai tikrai gautųsi pigiau, bet ar normaliai atrodys nukirpta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pimkie: 31 spalio 2008 - 14:00
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 31, 14:59)
Jau seniai esu nusprendusi, kad su žemę šluojančia suknia netekėsiu, visokių gražių trumpų modeliukų prisižiūrėjau, dabar atėjo metas imtis veiksmų. Žinau, žinau, kad tokiam dalykui, kaip suknytė, nedera taupyti, bet visgi svarstau, koks būtų optimaliausias būdas įsigyti tą grožį. Keletas merginų pardavinėja man patinkančias sukneles, po 1300Lt.

Geros medziagos daug kainuoja mirksiukas.gif ..
Taip, kad nesitikek, kad suknele uz 400/500 litu bus is geru medziagu lotuliukas.gif nes vien sukneles siuvimas panasiai kainuoja..pas pacia paprasciausia siuveja tokios kainos..

O geros medziagos metras gali 300/500 litu siekti, delto tos sukneles kaina ir isauga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drrruta @ 2008 10 31, 15:06)
Geros medziagos daug kainuoja  mirksiukas.gif ..
Taip, kad nesitikek, kad suknele uz 400/500 litu bus is geru medziagu  lotuliukas.gif nes vien sukneles siuvimas panasiai kainuoja..pas pacia paprasciausia siuveja tokios kainos..

O geros medziagos metras gali 300/500 litu siekti, delto tos sukneles kaina ir isauga  mirksiukas.gif

Na, manau, kai kurių merginų suknelės tikrai vertos keletą kartų daugiau, jos tiesiog numuša kainą, kad greičiau parduotų / apskritai parduotų... Aišku, visaip būna.

Dar truputuką apie anksčiau aptartą reikalą, kokios kunigo akys:
user posted image blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2008 10 31, 15:14)

Dar truputuką apie anksčiau aptartą reikalą, kokios kunigo akys:
blink.gif

Turbut dauguma pastebejo kunigo akis biggrin.gif Vargsiukas kunigas, isivaizduoju ka jam teko atlaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2008 10 31, 12:37)
Turbut dauguma pastebejo kunigo akis  biggrin.gif  Vargsiukas kunigas, isivaizduoju ka jam teko atlaikyti  biggrin.gif

Speju nedaznai pasitaiko tokiu vaizdu, kai nepasilenkus uzpakalis jaunosios matosi ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuta: 31 spalio 2008 - 14:49
QUOTE(katcia @ 2008 10 31, 10:59)
Sveikos visos,
stai taip atrode mano vestuvine suknele  smile.gif

žinoma, dėl skonio nesiginčijama, bet.. yra skonis ir yra beskonybė ax.gif
jeigu būtent pastarąja, kaip sakote, ir norėjote išsiskirti iš
'pilkos minios' - Jums pavyko rolleyes.gif
Atsakyti
merginos,juk ten ne kunigas biggrin.gif kunigas uz jaunuju matosi smile.gif
Atsakyti