QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 09:27)
Manau, kad labai jaukios ir galbut net vienos is tikriausiu vestuviu jusiskes... vien todel, kad viska daret del saves, be baliu, tetu, draugu... tik judu
ir dar syki pasakysiu - man tikrai labai graziai atrodei. ir net tos kysantys kojiniu neriniai labai sexy ir ... na... man grazu 

ačiū

QUOTE(upsikaz @ 2009 01 07, 10:25)
o aš kaip tik pagalvojau - kaip reta atsakingas požiūris. nežinau, ar teisingas, bet - atsakingas

Aš irgi nežinau ar tai teisingas požiūris, bet kad atsakingas tai tikrai. Kalbėjomės su vienuoliu ir jis tik apsidžiaugė, kad įvertinau tikrąją santuokos sakramento prasmę, o ne puoliau į bažnyčią iš mados, iš noro kažko iškilmingesnio nei CMS ar dėlto kad "nu visi taip daro"

Mes su vyru tuokėmės tiesiai iš pasimatymų stadijos, po nepilno pusmečio draugystės, nė dienos negyvenę kartu. Tuokėmes ne iš reikalo (tas reikaliukas gimė lygiai po metų per sekančias Kalėdas

QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 10:35)
mano nuomonė visiškai kitokia
jokios atsakomybės čia nematau, juk bažnyčios požiūriu nuodėmėj gyvena, bet kaip sakiau, čia jau kita tema 

Atsiprašau, gal per stipriai sureagavau į jūsų postą, bet tikėjimas jautri tema

Ne bažnyčios požiūriu mes negyvenam nuodėmėj. Bažnyčios požiūriu mes vyras ir žmona pagal žmogiškuosius įstatymus

Nuodėmėj gyvena (ir ateina į bažnyčią nuodėmės atleidimo matyt

Papildyta:
Nukrypau nuo temos, sorry už oftopic'ą

Grįžtu į temą

Ar dėtis trumpą suknelę vestuvių dieną? Man visada nuotaka asocijavosi su skrajojančia iš laimės ir meilės padebesiais moterimi

Bet jei esate VIPinė nuotaka, jei jus įpareigoja aplinka, tada be abejo rinksitės atitinkamą rūbą ir daug visiems pozuosite, bet jau taip lengvai nepaskraidysit su savo žmogum iš laimės

Reziumė: ne rūbas puošia žmogų, o žmogus rūbą