Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais? (2)

QUOTE(Maserati @ 2008 08 16, 23:51)
gaminom sumustinius.elementariai biggrin.gif
Labanakt tau!:) as dar nezinau kada migsiu smile.gif

ne visi ir sumuštinius moka pasigaminti biggrin.gif
nemiga kankina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 08 16, 23:52)
Labanakt  4u.gif
Susirasysim ryt  mirksiukas.gif

Būtinai, aš taip noriu "veidrožiai" pažiūrėt kine, negaliu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visoms, matau, kad nemazai nauju vardu apasirode, tik gaila, kad negali jos prisijungti susitikime smile.gif

as leidziu paskutines atostogu dienas, atostogos puikios, ypac kai taisosi orai, bet va, svekata neleidzia labai isijausti i smagias atostogas. jau 3 savaites nepraeina pedos raisciu skausmas, pirmadieni pakarotinai einu pas traumotologa tikiuosi pagydys mane iki rugsejo, nes priesingu atveju mano sokiai nuplauks verysad.gif

ka veikiat siomis dienomis? man taip laikas lekia, kad as jau net nzn kada normalus zmones dirba, kada ilsisi smile.gif

geros dienos visoms ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
ziuriu merginos visgi apsigalvojot vakar del sokiu,tik nesuprantu ko? g.gif
Mes su maserati kaip ir taremes nueit pasokt,bet kad daugiau nieks neprisijunge,tai nusprendem atidet.

O po to vakare visgi labai uzsinorejau nueiti kur pasokti,bet va gaila negalejau prie kompo prieiti,nes buvo visa vakara uzimtas verysad.gif
Na nieko,tikiuosi kitakart butinai nueisim biggrin.gif Tik gal reiktu is anksto planuot ir tartis,kad nebutu jokiu nesusipratimu ir niekam netektu nusivylti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jo jo, kita karta del nuejimo pasisokti reiks susitarti is anksto, gal kitam savaitgaliui pvz reikes pasiplanuoti.. g.gif
Tikekimes ir Titiju koja jau bus pasveikus!
Atsakyti
Vis del to rytoj krepsinis 06.15.... doh.gif
Teks veluot i darba tikriausiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 17, 16:09)
Sveikos  4u.gif
Jo jo, kita karta del nuejimo pasisokti reiks susitarti is anksto, gal kitam savaitgaliui pvz reikes pasiplanuoti..  g.gif
Tikekimes ir Titiju koja jau bus pasveikus!

Man geriausiu atveju menesi bus draudziama kazka sportuoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 17, 17:03)
Man geriausiu atveju menesi bus draudziama kazka sportuoti sad.gif

Oi velnias.. unsure.gif
Na ka padarysi, kad tik pasveiktum visiskai.
Bet reiks kuri artimiausia vakara pasiorganizuot susipazinima su naujom merginom, ramiai kur pasedet iseiti, tai tikrai galesi prisijungti 4u.gif
Kada cia visom tiktu nueit kur paplepet?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 17, 17:37)
Oi velnias..  unsure.gif
Na ka padarysi, kad tik pasveiktum visiskai.
Bet reiks kuri artimiausia vakara pasiorganizuot susipazinima su naujom merginom, ramiai kur pasedet iseiti, tai tikrai galesi prisijungti  4u.gif
Kada cia visom tiktu nueit kur paplepet?

Man bet kuri diena tiktu, tik reiktu is anksto susiderinti laika smile.gif
Atsakyti
Na man irgi ax.gif Bet gal geriausiai butu koki ketviradieni,gal i tuos zaidimus nueitume pazaisti,juk ne visos buvo kaip suprantu g.gif

Papildyta:
Bet man bus kazkiek nedrasu,tuo labiau,kad jus visos jau pazistamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 17, 21:37)
Na man irgi ax.gif Bet gal geriausiai butu koki ketviradieni,gal i tuos zaidimus nueitume pazaisti,juk ne visos buvo kaip suprantu g.gif

Papildyta:

Ir man baisu buvo kai ejau susitikti, bet iveikiau savo baime ir susitikau ir labai smagu buvo smile.gif tad ir tu nebijok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 17, 21:37)

Papildyta:

Oi ka tu, jokiu cia nedrasumu, tik pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ar yra atsikelusiu kasio ziuret??? Pradzia sakyciau ziauroka....
Atsakyti