Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele

Isabelle, tavo man vis tiek grazesne, net ir uz laaaabai pusta.
na as kol kas buvau tik pamerge, o apie nuotakos vaidmeni kol kas tik pasvajoju, nera tam laiko siuo metu. taciau vakar parodziau saviskiui kelias sukneles intike. nu kaip nusivyliau, musu skoniai visai skiriasi, kokios man grazios, jam fe, o kokios jam tobulos, man visiska nesamone doh.gif zodziu prisijuokem, kad greiciausiai sulauks ne visai tokios nuotakos, kokios nori.
na o kai parodziau jau visu isjuokta suknele "ale papinykai", tai zmogu net supykino. na vat del to tai nuomones sutapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 29, 21:23)
ruosiuosi irgi tai didelei sventei.... wub.gif  irgi galva pilna visokiu vestuviuniu dalyku...... doh.gif

sunknele jau pagaliau issirinkau....isziurejus begale sunkeneliu...ir kelesdesimt issimatavus...... doh.gif 

tai sirdi uzkariavo sita sunknele...... wub.gif  tik aisku ji bus balta..... smile.gif ne balta o "ivory"....

user posted image

user posted image
tik del batu problema....nerandu patinkanciu...ir baltu batu nera daug pasirinkimo kaip pvz juodu.... verysad.gif

labai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cizikas @ 2008 08 29, 17:06)
vo cia tai groozis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

doh.gif hihihi.gif hihihi.gif man tik idomu, kaip su tokia suknute nuotaka judintis galejo.. priekis gi laikosi tik ant speneliu doh.gif
vaizdzialis nekoks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 29, 20:23)

o sita- labai labai wub.gif
Atsakyti
Dar.
Papildyta:
Dar.
Papildyta:
Ir dar.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 08 29, 19:52)
galvojau, kad tik perversiu temele ir nekomentuosiu. na bet isvydus sia parodija, tiesiog negaliu susilaikyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  is savo privalumu padare visiska vulgarybe lotuliukas.gif

tikrai labai vulgaru doh.gif
Atsakyti
Kuklesnei nuotakai.
Papildyta:
Vasariška.
Papildyta:
Kartoju vasarišką.
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2008 08 30, 14:43)
doh.gif  hihihi.gif  hihihi.gif man tik idomu, kaip su tokia suknute nuotaka judintis galejo.. priekis gi laikosi tik ant speneliu  doh.gif
vaizdzialis nekoks  lotuliukas.gif
Papildyta:

o sita- labai labai  wub.gif

man atrodo, jai tas ne kiek netrukde, jei ir nusmukdavo. jei jau ryzosi tokiai nuogybeu, tai issprudes spenelis nelabai ka ir tekeicia biggrin.gif
Atsakyti
Lengvutė.
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 29, 20:23)
user posted image

Originali thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
the best wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 30 rugpjūčio 2008 - 17:59
Itin uždara.
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2008 08 30, 12:13)
doh.gif  hihihi.gif  hihihi.gif man tik idomu, kaip su tokia suknute nuotaka judintis galejo.. priekis gi laikosi tik ant speneliu  doh.gif
vaizdzialis nekoks  lotuliukas.gif

apie ta pati ir as pagalvojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2008 08 30, 20:50)
Itin uždara.

Maišas unsure.gif
Atsakyti