Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele

QUOTE(milaknike @ 2008 09 16, 11:11)
Matai, as planuoju ant kaklo detis toki auksini kaip verini, kaip ne - net nemoku nupasakoti, tai man ir tas dirzas visai  thumbup.gif    4u.gif 
Aciu uz nuomone..  ax.gif

Na jeigu bus auksinis akcentas ant kaklo, tada bus tiesiog thumbup.gif Nes suknele tikrai grazi, ypac virsutine dalis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2008 09 15, 13:11)
Sveikos mergaites,

gi nusipirkau savo svajoniu suknele ir, ziuriu, gi yra forumelis kur galima ja parodyti  ax.gif Imetu linka jusu kritikai- idomu, ar tik man vienai ji grazi - mat suknute visai netradiciska 4u.gif

http://img508.images...ge=mano2la8.jpg

Suknele grazi ir isskirtine smile.gif Tik manau, kad ispanisko a le karmen tipo. Prie jos turetum derinti ir kitus akcentus, pav. puokste. Sakyciau, kad netgi kokia veduokles tipo tiktu. Nors tada ir tavo brangiausiasis ne su smokingu ar klasikiniu kostiumu turetu buti. Na, bet cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 09 14, 22:03)
man toks įspūdis, tarsi krūtinę žemyn temptų  g.gif
bet gal čia tik foto tokiu rakursu...

man visos be šleikučių tokį įspūdį sudaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2008 09 15, 13:11)
Sveikos mergaites,

gi nusipirkau savo svajoniu suknele ir, ziuriu, gi yra forumelis kur galima ja parodyti  ax.gif Imetu linka jusu kritikai- idomu, ar tik man vienai ji grazi - mat suknute visai netradiciska 4u.gif

http://img508.images...ge=mano2la8.jpg

Labai idomi nestandartine ir ne tipine suknele. Be to, pastebejau, kad ir basutes idomios. Sveikinu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Tokia buvo mano vestuvine suknyte 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums tokios sukneles? smile.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si suknele tokia daili man wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 09 16, 12:36)
Na jeigu bus auksinis akcentas ant kaklo, tada bus tiesiog thumbup.gif  Nes suknele tikrai grazi, ypac virsutine dalis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha, virsutine dalis ir prie dzinsu atrodo thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jogurtele @ 2008 09 16, 12:37)
Suknele grazi ir isskirtine smile.gif Tik manau, kad ispanisko a le karmen tipo. Prie jos turetum derinti ir kitus akcentus, pav. puokste. Sakyciau, kad netgi kokia veduokles tipo tiktu. Nors tada ir tavo brangiausiasis ne su smokingu ar klasikiniu kostiumu turetu buti. Na, bet cia tik mano nuomone wink.gif

As is tikruju ir norejau va butent tokio ale karmen tipo kazko, mat pati esu ilgaplauke juodaplauke, per svente busiu palaidais plaukais ir us ausytes dar planuoju isisegti balta gele ax.gif nezinau kaip jums, bet man tai labai grazu 4u.gif del puostes dar neapsisprendziau, bet tikrai zinau, kad nenoriu iprastiniu - gal tuo paciu kas patartu ka tokio galeciau sugalvoti? g.gif irgi noretusi kazko su aukso spalva.
O mano busimasis tai bus su kostiumu, tik irgi mastau, gal koki akcenteli pridet.. Reiktu pasiskaitinet apie ispanu vestuviu apdarus, ciuju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 09 16, 16:26)
Labai idomi nestandartine ir ne tipine suknele. Be to, pastebejau, kad ir basutes idomios. Sveikinu smile.gif

Cia suknele ant tos paneles, is kurios ja pirkau - nuotraukoj ne as ten smile.gif mano vestuves spalio menesi, o ir batuku dar neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 09 11, 19:01)
Nuometas labai grazus smile.gif Bet fotoaparato objektyvas ne tas parinktas - per platus apzvalgos kampas, nes dauguma nuotrauku "susiriecia"

O nepagalvojat, kad gal taip turi but? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 09 16, 11:52)
man visos be šleikučių tokį įspūdį sudaro  ax.gif

aha, bet labai neblogai "gelbsti" modeliukai, kai iš karto po krūtine kaspinas, ar a la juosta rišama.. bet čia jau nueinanti mada, regis... ax.gif

QUOTE(aistulle2000 @ 2008 09 16, 19:49)

būtų labai įdomu pamatyt, kaip atrodėte ją apsivilkusi pati bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2008 09 16, 20:54)
O nepagalvojat, kad gal taip turi but?  4u.gif  ax.gif

na, aš irgi pagalvojau, kad čia toks meninins sumanymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 09 16, 22:16)
na, aš irgi pagalvojau, kad čia toks meninins sumanymas  ax.gif

Taip ir yra..! drinks_cheers.gif Kazka smarkiai apgavo fotografavimo meno zinios tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Išsirinkau šią, nes ji man dailutė. Gal išpeiksit, bet tokia suknelė mano svajonė wink.gif Okaip priderint, kokio tipo batelius rinktis, ar būtinai baltus, ar būtini būtų papuošalai, ką manote 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2008 09 16, 19:49)

o neturi fotkiu kaip su ja atrodei? butu labai idomu pamatyti blush2.gif
Atsakyti