Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknele

QUOTE(Isabelle @ 2008 09 25, 20:55)
tikroveje ji visai kitaip atrodo....atrodo baisiai..... verysad.gif  bent jau man...ir balta spalva is viso nesiziuri..... verysad.gif
pasiziurekit cia kaip ji atrodo tikrovei.....ir storina ir nekaip atrodo.... verysad.gif  kita suknele pirkau.....ir pinigai kaip i bala del sios sukneles....

Skonio reiklalas - man labai graži ir tikrovėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 09 25, 20:49)
Skonio reiklalas - man labai graži ir tikrovėj bigsmile.gif

man ir lb graziai atrodo wub.gif ir storumo jokio nemaciau visiskai..gal tik taip pati save mergina isitikinus?paziurek kiek musu nuomoniu daug,ir paklausyk ka zmones is sono sneka smile.gif tad nera ko nervuotis,suknyte super!ir tu su ja atrodai super mirksiukas.gif
Atsakyti
man ta suknele pasiuvo mergaites.......nes jos matuotis ar pirkti niekur nera....nes kaip man aiskino ji anu metu modelis.... g.gif (gyvenu jav).....o as jos labai labai norejau...buvau uzsispirusi tureti tik ja..... doh.gif nebuvau jos matavusi ir nemaciau kaip atrodo gyvai.....bet foto taip uzkrete kad norejau tik tos suknios...... sumokejau zymiai maziau kiek buciau sumokejus uz originala......anais metais ji kainavo 3500doleriu... doh.gif .bet tiek moketi uz suknia nematu prasmes.... doh.gif ...aisku gal pasiuvo ne taip......nors kokybe gera....

vienu zodziu man ta suknia ne prie sirdies.....atrodo ne taip kaip tikejausi....o gal kad ne originalas nezinau...bet originalo irgi nesu maciusi gyvai.... g.gif

pasimokaiu daugiau nesimatavus sukneliu nepirksiu....ir nesisiusiu.....nes tikiesi vieno gauni visai kitka....

uztat uz labai gera kaina gavau originalia dizainerio "ysa makino" suknele....... wub.gif matavausi kelias sio dizaineriu sukneles......viena suknele su plunksnom isimylejau.... wub.gif 2009 metu modelis....bet kaina tai sirdi pervere..... biggrin.gif o manosios sukneles kaina gera del to kad tai pavyzdine suknele(modelis su ja modeliavo vestuviniu sukneliu show) ir paciai reikes ja pasitaisyti....susisiaurinti ir ilgi patrumpinti.....bet cia baikos.....
ikelciau nuotrauka savo sukneles bet nerandu foto....taip pat nerandu tos sukneles su plunksnom nuotraukos....

Atsakyti
prisimenat mergaites buvo daug kalbeta apie sia nuostabia suknele...

user posted image

tikroveje ji visai kitaip atrodo....atrodo baisiai..... verysad.gif  bent jau man...ir balta spalva is viso nesiziuri..... verysad.gif
pasiziurekit cia kaip ji atrodo tikrovei.....ir storina ir nekaip atrodo.... verysad.gif  kita suknele pirkau.....ir pinigai kaip i bala del sios sukneles....

suknele

Man ant Taves zymiai graziau atrodo wub.gif , nei pavyzduki...bet jei blogai jautiesis pati - tai tada neverta kankinti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 09 26, 07:08)
man ta suknele pasiuvo mergaites.......nes jos matuotis ar pirkti niekur nera....nes kaip man aiskino ji anu metu modelis.... g.gif  (gyvenu jav).....o as jos labai labai norejau...buvau uzsispirusi tureti tik ja..... doh.gif nebuvau jos matavusi ir nemaciau kaip atrodo gyvai.....bet foto taip uzkrete kad norejau tik tos suknios......  sumokejau zymiai maziau kiek buciau sumokejus uz originala......anais metais ji kainavo 3500doleriu... doh.gif  .bet tiek moketi uz suknia nematu prasmes.... doh.gif ...aisku gal pasiuvo ne taip......nors kokybe gera....
vienu zodziu man ta suknia ne prie sirdies.....atrodo ne taip kaip tikejausi....o gal kad ne originalas nezinau...bet originalo irgi nesu maciusi gyvai.... g.gif

pasimokaiu daugiau nesimatavus sukneliu nepirksiu....ir nesisiusiu.....nes tikiesi vieno gauni visai kitka....
uztat uz labai gera kaina gavau originalia dizainerio "ysa makino" suknele....... wub.gif matavausi kelias sio dizaineriu sukneles......viena suknele su plunksnom isimylejau.... wub.gif  2009 metu modelis....bet kaina tai sirdi pervere..... biggrin.gif o manosios sukneles  kaina gera del to kad tai pavyzdine suknele(modelis su ja modeliavo vestuviniu sukneliu show) ir paciai reikes ja pasitaisyti....susisiaurinti ir ilgi patrumpinti.....bet cia baikos.....
ikelciau nuotrauka savo sukneles bet nerandu foto....taip pat nerandu tos sukneles su plunksnom nuotraukos....

Jei jau nuo podiumo suknele tau siaurinti reikia, tai apie koki tu storuma kalbi mergyt blink.gif
Bet prasom ir su nauja pasirodyti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 09 26, 05:33)
Jei jau nuo podiumo suknele tau siaurinti reikia, tai apie koki tu storuma kalbi mergyt  blink.gif 
Bet prasom ir su nauja pasirodyti  ax.gif  bigsmile.gif

modeliai juk super auksti.....ir aukstumas juk padidina ismiera......sukneles ismiera 4 (pagal usa)......as esu pagal ismatavima 2....ties krutine reikia pasiaurinti kad laikytu suknia....nes ji be petneseliu..tai reikia kad gerai suspaustu krutine kad nenukristu suknia kai soksiu... biggrin.gif ir ilgi reikia patrumpinti.....su aukstais kablais busiu tai daug kirpti nereikes....

ir dar isvalyti sausu budu reikes...kad kaip nauja butu...... rolleyes.gif

butinai pasirodysiu...

suknia tokia keistenes...su ilgu sleifu.......ir virsus karoliukais issiuvinetas.....ir visa sukneles tokiais medziagos gabaliukais kaspineliais prisiuta...truputi pusta......spalva "off white"....kokia cia spalva butu lietuviskai....? ne ivory o tokias daugiau i pilkuma... g.gif vienu zodziu baltai pilka..

Atsakyti

aš tikriausiai neturiu skonio, nes man Tu su ta suknia atrodai laaaabai dailiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 09 25, 19:55)

user posted image

suknele

Man tai labai graziai atrodai su ta suknele wub.gif Nors siaip suknele visiskai ne mano stiliaus, bet drasiai sakau, kad ji ant taves tikrai labai graziai atrodo. mirksiukas.gif Tiesa, nelabai man ji panasi i ta is katalogo blush2.gif
Atsakyti

user posted image

suknele

Rozine gal ir graziau atrodo, nei balta. Bet tavoji nera tokia bloga kaip tu manai. Gal tu pirkai ne originala (is ebay ar is kokio LT salono) kad taip skiriasi? Nes dazniausiai siutos LT salonuose ar pirktos is kinieciu siek tiek neatitinka tikroves
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2008 09 25, 12:42)
o is kokios kolekcijos antra ir trecia sukneles? smile.gif
Aciu smile.gif
Papildyta:

Deja, neprisimenu. Visos trys paskutinės suknelės iš ten pat.
Atsakyti

user posted image

suknele

liuks thumbup.gif labai graziai atrodo. tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 09 26, 10:24)
  Tiesa, nelabai man ji panasi i ta is katalogo  blush2.gif

nepanasi.... sumokejau kaip uz panasuma....man ja siuvo.... doh.gif

QUOTE(Archideja @ 2008 09 26, 12:33)
Rozine gal ir graziau atrodo, nei balta. Bet tavoji nera tokia bloga kaip tu manai. Gal tu pirkai ne originala (is ebay ar is kokio LT salono) kad taip skiriasi? Nes dazniausiai siutos LT salonuose ar pirktos is kinieciu siek tiek neatitinka tikroves

minejau auksciau kad ja man siuvo.....ir siuvo kinieciai kinijoje tipo ten kur dauguma sukneliu siuna.... g.gif tipo sake kokybe ir atrodymas bus kaip originalo.... doh.gif iki originalo tai sukneliai labai toli.......panasi bet ne tokia...o as naivi mergiote tikejausi kad bus visai kaip originali...... biggrin.gif ot naivumas mano....

pasimokiau ir daugiau tokiu klaidu nedarysiu....

o suknele bandysiu parduoti ebay papigiai......gal kas nupirks...o jei ne....tai nunesiu i labdara......
Papildyta:
buciau LT mergaites atiduociau ta suknele uz rokiskio surio gabala..... biggrin.gif
Atsakyti