Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Svajonių automobilis.

QUOTE(lotute @ 2009 06 02, 10:52)
tik bus mirksiukas.gif

labai patinka ir norėčiau, bet tik dyzeliuko biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Va kur mano svajones wub.gif ypac paskutines dvi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 03 birželio 2009 - 12:46
Man antroji masinyte wub.gif
Atsakyti
Volkswagen Beatle arba Cooper Mini
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2009 06 03, 14:20)
Man antroji masinyte  wub.gif

man irgi wub.gif
Atsakyti
mano svajoniu masinyte zalias arba geltonas vw new beetle, mini cooper melynas, na o siaip tai dar mazylis mielas smartas. Patinka man masinos tokios kurios yra tik MAN ir mano suneliui, nekenciu kai kazkas lipa ant galvos su visokiais "pavezk, nuvezk"
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 06 03, 10:12)
Kadangi jusu oponente tyli, ikisiu savo trigrasi as: siek tiek statistikos yra cia deja detali statistika, nurodant automobilio marke, pateikiama tik naujiems automobiliams, kas deja nelabai tiksliai atspindi realia situacija keliuose.

na va pati imeti statistika ir pati pasakai atsakyma, kad statistika tik naujiems automobiliams ir kad ji neatspindi realios situacijos keliuose bigsmile.gif
vadinasi su šia statistika ne čia pataikei rolleyes.gif

QUOTE(Justelė @ 2009 06 03, 10:54)

Sulaukėm sulaukėm statistikos, tik gaila, kad ne visai į temą pataikyta  doh.gif

tai kad ne čia su ta statiskita pataikė biggrin.gif

QUOTE(panasi @ 2009 06 03, 11:09)
Kazkaip man pasirode kad apie populiariausias/labiausiai megstamas automobiliu markes diskutuojate, gal neatidziai isiskaiciau.

na dar ne velu perskaityti apie ka mes diskutavom mirksiukas.gif

QUOTE(pretty.black.kitty @ 2009 06 03, 23:53)
mano svajoniu masinyte zalias arba geltonas vw new beetle, mini cooper melynas, na o siaip tai dar mazylis mielas smartas. Patinka man masinos tokios kurios yra tik MAN ir mano suneliui, nekenciu kai kazkas lipa ant galvos su visokiais "pavezk, nuvezk"

tik man tik man, tokie žmonės vadinami egoistais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 06 04, 08:59)
vadinasi su šia statistika ne čia pataikei  rolleyes.gif

tik man tik man, tokie žmonės vadinami egoistais cool.gif

Žiuriu, kiek čia, pasirodo, nusikaltusių prieš tave blink.gif Statistika netinkama, išsireiškimai, ne tie... O gal tave, skubančią kokion ligoninėn su ekstra atveju, pretty.black.kitty, atsisakė pavežti, kad tiesiog paaiškinusį, kodėl patinka maži auto, žmogų panorai būtinai egoistu apvadinti? blink.gif

Jei taip jau nori visiems sustatyt diagnozes bei pastatyt į vietą, gal į delfį persikelk, ar ką, ten rasi daug panašaus lygio bendraminčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 04 birželio 2009 - 12:57
QUOTE(lotute @ 2009 06 02, 09:52)
tik bus mirksiukas.gif

labai patinka ir norėčiau,
user posted image

Mano neisipyldzius svajone(ypatingai juodos spalvos), bet neprarandu vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 04 birželio 2009 - 15:53
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 04, 13:56)
Žiuriu, kiek čia, pasirodo,  nusikaltusių prieš tave blink.gif  Statistika netinkama, išsireiškimai, ne tie... O gal tave, skubančią kokion ligoninėn su ekstra atveju, pretty.black.kitty, atsisakė pavežti, kad tiesiog paaiškinusį, kodėl patinka maži auto, žmogų panorai būtinai egoistu apvadinti? blink.gif

Jei taip jau nori visiems sustatyt diagnozes bei pastatyt į vietą, gal į delfį persikelk, ar ką, ten rasi daug panašaus lygio bendraminčių  mirksiukas.gif

Sutinku su Jumis,nemoka kai kurie zmones normaliai bendrauti..
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 06 04, 13:56)
Žiuriu, kiek čia, pasirodo,  nusikaltusių prieš tave blink.gif  Statistika netinkama, išsireiškimai, ne tie... O gal tave, skubančią kokion ligoninėn su ekstra atveju, pretty.black.kitty, atsisakė pavežti, kad tiesiog paaiškinusį, kodėl patinka maži auto, žmogų panorai būtinai egoistu apvadinti? blink.gif

Jei taip jau nori visiems sustatyt diagnozes bei pastatyt į vietą, gal į delfį persikelk, ar ką, ten rasi daug panašaus lygio bendraminčių  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
ohmy.gif joa.... egoiste as... Tiesiog nesu taxi vairuotoja, kad girtus po namus isveziociau...
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Šiandien @ 2008 08 10, 16:31)
Koki čia mašiniukai?  bigsmile.gif  Antra tai į pontiac panaši..  g.gif 
Greit aiškinate.  biggrin.gif friends.gif

Papildyta:
lotuliukas.gif
QUOTE(lotute @ 2009 06 03, 09:19)
na ką statistikos nesulaukėm, tai vadinasi peršasi viena mintis, kad buvo paskleista dezinformacija bigsmile.gif

Atsakyti