Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Svajonių automobilis.

Po poros mėnesių turėtų iš japonijos parkeliauti maniškė svajonė wub.gif
Honda Integra Type R
Integra Type R
Atsakyti
QUOTE(Tomuliuxs @ 2009 07 22, 14:03)
Po poros mėnesių turėtų iš japonijos parkeliauti maniškė svajonė  wub.gif
Honda Integra Type R
Integra Type R

Aparatas aisku geras,kas be ko... thumbup.gif Bet man idomu,kokiu budu zadat ji iregistruot Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 22, 15:37)
Aparatas aisku geras,kas be ko... thumbup.gif  Bet man idomu,kokiu budu zadat ji iregistruot Lietuvoj?

Jeigu perkėlus vairą nepavyks įregistruoti, bus ruošiama lenktynėms (1000km, žiedui, sprintui), gal kažkas gero gausis smile.gif 4u.gif biggrin.gif cool.gif thumbup.gif Planai dideli, bet ar lėšų užteks... biggrin.gif
Atsakyti
Sorry uz offtopic,bet bet kuriuo atveju sveikinu isigijus gera masina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mano svajoniu-Toyota Land Cruiser nuliovas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egilis: 22 liepos 2009 - 19:09
Dabar vairuoju Mercedes-benz 2007 A180 klases auto-mobiliuka mirksiukas.gif
Bet turiu svajone:
user posted image
Man ji begalo grazi wub.gif
Atsakyti
g.gif as dar nesugalvojau koks galetu but mano svajoniu automobilis
Atsakyti
mmm, mergaitės, pasirodo ne aš viena manjakė 4u.gif
dievinu mica EVO ir subaru impreza (wrx sti) wub.gif wub.gif vien išgirdus varikliuko riaumojimą norisi nuleisit ax.gif
tadu dar visai pavairuočiau mustangą, dar nisancika z350, arba toyota camry solara, bet su tokia mašina vyrą degalinės savininką reikia turėti, arba dar geriau - mažeikių naftos lotuliukas.gif + paskutinės dvi jau tokios ala masių mašinos, fyfos labai gerai jose žiūrisi unsure.gif .
o jeigu imant iš tokių kasdieniškesnių auto tai imčiau citroen C5 naujausią. Gražu rolleyes.gif viduje iš vis kosmosas cool.gif Arba Subaru Forester naują su naujuoju dyzeliniu varikliu.
Mergaitės, ar yra tokių pamišusių kaip aš del auto? Aš MB į šitą meilę įtraukiau. vienintelis žurnalas, kurį periodiškai pirkdavau buvo autobildas. Nors leliui dar tik pusmetukas, jau dalyvavo dvejose gonkėse ir turi nuosava subaru kombinezoną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukas007 @ 2009 07 23, 00:34)
Dabar vairuoju Mercedes-benz 2007 A180 klases  auto-mobiliuka  mirksiukas.gif
Bet turiu svajone:
user posted image
Man ji begalo grazi  wub.gif

Pradejo man dzipukai patikti, nors pati dabar su nediduke vazineju biggrin.gif tokios irgi noreciau
Atsakyti
QUOTE(Audi:) @ 2009 07 21, 23:09)
Man ji graziiii wub.gif

Tai jau žinok ne tik tau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man dzipukai siuo metu imponuoja wub.gif
Atsakyti