Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Svajonių automobilis.

QUOTE(cirkininke @ 2010 11 15, 15:40)
Man kaip studentei, tai dabartinė svajonė Suzuki Swift flirt.gif
mielas, kompaktiškas, smagiai važiuojantis automobiliukas, tik deja gan brangokas,dėl to Lietuvoje visai nepopuliarus

user posted image

Studente, kaip tik mano kolega toki ruosiasi pardavineti. Labai priziuretas ir tvarkingas, mazai nuvaziaves Suzukiuks smile.gif Tikrai labai pigiai. Parasykit i AZ ir galesiu suvesti jus. Pabusiu savadautoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 15 lapkričio 2010 - 16:13
Pradžiai šitos užtektų biggrin.gif Lexus GS 600h. Būtinai baltos spalvos cool.gif
user posted image
Atsakyti
As maniau, kad cia realesnes svajones biggrin.gif
Man tai bent 5 golfa kas padovanotu, su kuriuo mokiausi vairuoti, jau butu gerai. patiko man ta masinele,ipratau prie jos smile.gif
Atsakyti
Dar vienas Audi seimos narys wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, audi gerulė tikrai wub.gif
Atsakyti
noreciau Range Rover Sport wub.gif
arba naujo C klases MB balto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 18 lapkričio 2010 - 11:13
Kol svajoji apie viena, jau pasirodo kita, geresne smile.gif jau nevargstu delto, bet mini amzinas respectas)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dabartinis pakvaišimas wub.gif wub.gif wub.gif Tobula forma, tobulas dydis, klasė. heart.gif thumb_yello.gif user posted image
Atsakyti
O mes noretume pirkti 3-5 metu senumo Opel Zafira. Gal mergaites, turite kokia patirti su siais automobiliais? Kaip sekesi ji tureti? Ar nebuvo jis toks automobilis, kuri pastoviai taisyti reikia arba kuro "valgo" tonomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2010 11 16, 23:23)
Dar vienas Audi seimos narys wub.gif
user posted image

Sita tobula masina!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2011 03 16, 10:33)
Sita tobula masina!!!  wub.gif

Manau jos duomenys super, bet į tokias pasižiūrėjus ir pagalvojus, kad ten sėdėčiau, iškart pasijaučiu suspausta, sukūprinta, maža oro, dusina, silpna... Suprantu, kad viduj taip nėra, bet toks estetinis vaizdas.. schmoll.gif
Atsakyti